Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stigmato

#1
to Golem
я там був і бачив і знаєш вот все на базі нормально, але той підвал недає спокою))Чого ж ти невикинув фото з підвалу??????
Показав би народу як цікаво засипаний підвал. Вхід перегороджений дверима і зверху засипано землею) фото з інших підвалів споруд були і як недивно вони всі нормальному стані.
#2
To Explorer-вода на базі знаходитьсь в тому місці звідки ти фотав базу, якщо пильно подивитись-там видно лінію камишів-там і джерело]]] амммм ти кажеш нічого там нема, все як на лодоні-тарілки, а ти друже провиди паралелі-зруйнований будинок, засипаний півдвал. Чомусь всі споруди стоять а саме та точка, в тебе на фото в лівому кутку зруйнована. Ще думка для роздуму: куди ховалась вся апаратура? Якщо якийсь вузол звязку-типо нашоі любимоі Лощини-запхали так глибоко, щоб уникнути знищення і захисту! То що ж казати про такий великий і серйозний обєкт! Кстаті: ти там помітив кучу скважин під топливо? Ти в них спускався??? Раджу полізти і глянути!!!
#3
Ахахахахаха а тему ж то роздули пр нижні рівні, на форумі викладали, навіть ходили спростовувати))) нєааа?
А про те що на базі все валиться-ти АлкоГолем неправий-той будинок про який я кажу був зруйнований спеціально, ти ж знаєш про шо я кажу??? Мммм ти хочеш сказати що база відкрита для бомбардування? Це ж був стратегічний обєкт!!! Навіть Лощина і то схована під землею!!! Це ж також був типу вузол звязку!
#4
Цитата: inkognito від 11.05.2009 17:18:56
в Лощині їх немає...соррі...і не було...
#5
Ахахахахаха а тему ж то роздули пр нижні рівні, на форумі викладали, навіть ходили спростовувати))) нєааа?
А про те що на базі все валиться-ти АлкоГолем неправий-той будинок про який я кажу був зруйнований спеціально, ти ж знаєш про шо я кажу??? Мммм ти хочеш сказати що база відкрита для бомбардування? Це ж був стратегічний обєкт!!! Навіть Лощина і то схована під землею!!! Це ж також був типу вузол звязку!
#6
Ммммм ну побачим))) може щось і розкопаєм))) всі падають на мароз))) ну ладно))) але буду знати що там є, з Лощиною теж ж легенди ходили про нижні рівні!
#7
Мммм ти хочеш сказати в завалених підвалах нічого нема???? Толку було Валити будинок, засипати туди землю-якщо всі будинки остались цілими))) логічно????
#8
Цитата: Golem від 11.05.2009 11:27:56
Гуд. Це закинута РЛС типу "Памір". Дуже красиві гори! Фото самого компелксу можете переглянути на нашій фотогалерея

Твій пост якраз співпав з моєю старою ідеєю зводити експлорер на Боржаву, якраз за два тижні туда вартує йти, все буде зелене, неймовірної краси краєвиди.

(перший на велосипеді - я)

Так шо думайте, шукайте спорягу, бігайте зранку шоб набрати форму бо легко не буде. Орієнтовний план такий. Вихід з Воловця на Високий Верх. талі йдемо до Стою і там падаємо ночувати на закинутій базі. Там всьо розвалене і розкрадене, але хто хоче - може шукати шось сховане. На другий день спускаємся в Вовче і у Львів.


хмммммм фото з галереі-це те про що ти говориш???? Ммммм якщо це всі фото-то там я не був-це не те-точніше може й те, але сама база знаходиться нище)))) і як на мою думку краще йти з Вовчого-так скоріше))))
#9
Цитата: Skip від 10.05.2009 21:22:27
то все один комплес )

ага на горі стояли здоровенні тарілки, які могли відбивати сигнал до Москви) і ті періоди в людей неродили огірки, помідори)
#11
Цитата: Skip від 10.05.2009 19:17:10
там недалеко ще дешо є http://www.wikimapia.org/#lat=48.5982313&lon=23.2125771&z=17&l=0&m=a&v=2
може це і малося на увазі ???



це на ссилці дійсно щось схоже на те))) але це не та кругла шняга но горі))) база складається як мінімум з 6постройок)
#12

Що тре мати зі споряги для такої поїздки?

ммм та як стандартно, палатка спальник, і все що потрвбно для походу- обовязково лопата-штикова або совкова-без цього можете не планувати поіздку, бо нафіг ти кому там тре якщо ти нічо небуш робити-мета поіздки розкопати те що там поховали)))) добре мати страхувальну систему, пару карабінів, вісьмьорку, ну і звичайно канат)))) я думаю до того часу собі це куплю))) бо воно і так потрібне!!!
#13
Дяка за +) хмммм а якщо мати снарягу для пейнтболу там взагалі можна класно погудіти)
#14

фото з місця є? завалених місць в т.ч? можеш приблизно місце на карті позначити?

мммм фото є, і в скорому часі я іх виложу просто зараз проблеми з компутером, сижу з телефону! Але за тиждень-другий ви іх зможете переглянути! Тикати точку на карті це безглуздо я незорієнтуюсь на карті, вів знайомий і він обізнаний з тими місцями! Тому всі можуть приєднуватись на запланований похід десь ближче до літа! Йти звичайно треба на декілька днів і з палатками, бо за день два ми там нічого незробим-кімнати великі і майже під стелю в землі, тому прийдеться попрацювати! Великий плюс що джерело поруч і місця на базі повно!
#15

Це супер! А таки  чи ти маєш точні географічні координати?

точні географічні координати в мене в голові))) підйом туди займав приблизно 5години причом дуже в інтенсивному темпі-бо першого разу ми точно незнали де вона знаходиться, але швидко знайшли!!!
#16
Де саме знаходиться цей бункер?
район Боржавського вододільного хребта! Це ціла база майже на вершині гори!
#17
Планується поіздка на закинуту Військову базу в горах з метою розкопки бункеру!!! Минулого року був з другом на радіолокаційній базі в горах-за словами місцевих жителів, там був бункер! На даний момент там є сліди консервування, з будинку з якого був вхід-підвали завалені землею-під потолок, як ми зрозуміли спочатку будинок зройнували, підняли плити і засипали землю-потім іх поклали на місце! Збираєм народ для розкопки тих підвалів)))) маєм надію що під тією землею похований вхід, і що це не казки про бункер! Потрібні охочі руки)))[color=][/color][color=][/color][color=][/color]