Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Tumbler

#1
Ми, звичайно, молодці ще ті, лізти серед білого дня було трошки самонадіянно :).

Імхо, там було декілька варіантів і ми напевне вибрали не найкращий.

Найпростіше було домовитись з охоронцем, який нас зловив. Я впевнений, що він би за сотку нас відпустив. Біда в тому, що спочатку нам в голову це не прийшло, а вже за хвилину він доповів начальнику і ми пішли знайомитися з рештою охорони.
Я добровільно показав, все що в мене було в кишенях і рюкзаку, т.к мав ніж в кишені, який світити бажання не було. Проканало. Далі я злив інфу про себе, зробили дзвінок предкам з усіма витікаючими... Вони забрали ліхтарики і картку пам'яті, ми дочекалися приїзду моєї мами і далі свобода. Як виявилося під домовленість, що ми 2 рази у вихідні принесемо їм вечерю; гроші як я вже писав, просто побоялись взяти.
Напевне, нам слід було настоювати на виклику поліції і складанні протоколу, що все було офіційно. Заплатили б адміністративку і по домам. Ну це в ідеалі.

2Bottlehunter можна і забити, але там 2 ліхтарі, сумарно на 600 грн... Хз, ще буду думати, на рахунок цього.

P.S Пишу це все для того, щоб новачки добре продумали свою стратегію поведінки, на ось такі от випадки. Я особисто перший раз попався і це досить хороший досвід)

P.P.S Охоронці постійно намагалися приписати нам щось, починаючи від того що ми "заслані", закінчуючи тим, що ми крадемо кабелі і тд і тп. (хоча ніяких інструментів у нас не було). Зі сторони виглядало трошки смішно :D
#2
це серйозно. Напевне, побоялись гроші взяти...

P.S Ближче до вечора детальніше все опишу, зараз трішки зайнятий
#3
+1 точно
#4
Новачки, типу мене, до даної вилазки допускаються?
#5
Нещодавно вирішили з другом відвідати котельню на Сихові. Ось вирішив викласти наступні фото:













З труби видніється стоянка військової техніки


Панорама Сихова перед сходом сонця


Телевишка




Сихів на світанку




Наклейка ретранслятора


P.S Фото на жаль не настільки якісні, як мені б того хотілось, вибачайте...