Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Soulstorm

#1
Всьо, тепер коли Андрій Риштун не зможе вкрасти мої фото, я напишу сюди самий настоящий звіт. Ну і тому що війна, то напишу про закордон.
Тільки шо фоток мало буде, бо ну якось з часом я все менше і менше фоток виношу з якихось двіжів.

Карочє, якщо хтось буде в Болгарії, можете найти @Alekurbex і дати йому по їбалу. Тому що попри те, що він нас запросив, вигуляв, він ватний підарас і пішов він нахуй. Так само, як дехто тут хехе. Але в принципі в Софії можна глянути кілька помойок.

Ось, напрклад, недобудова на якій приємно зустрічати захід сонця з видном на гори









Там поряд, якщо пройтись метрів 300 (і не принятись копам, які зразу прилетять шукати хто там лазив на заброшці), в звичайному дворі можна найти наклон. І якщо не бути таким немічним, як алекурбекс. який нив нам що місяць не міг попасти туди, то навіть з зірваним нігтем на руці можна найти щілинку і прошкеритись в бомбарік. Прикольний, зацініть.



















Якщо хтось любить заміські пейзажі, то недалеко є військові бази(НАТО), алек казав що там убивають смертельно і показував фотки простреленої там ноги свого друга, але він дуже багато пиздить, тому я не впевнений чи це правда. В чому я впевнений, так це в тому, що там колись були танки, а тепер їх нема. Тільки пара капонірів, які вже хтось викупив, два штука літак - один стоїть розбитий, другий втикнули носом в землю і зробили памятник (вроді якийсь Міг був). Перший отакий



А до другого тільки підійшли, до нас прилетіло дві тачки і почався аццкий двіж. Але ми звалили, почекали і, гуляючи далі, побачили прикольну конструкцію - насипний бункерок, герми, вшухи, наклон, а всередині один ЗДОРОВЕННИЙ дизель генератор і всьо.



Також колись в Болгарії був комуніст, який хотів лежати в мавзолеї - Дімітров. Історію ту багато хто знає, хто не знає, то лана сатор розкаже, а я покажу тільки дві фотки, бо Болгарська тюрма - теж тюрма.





Все.


#4
Десь о десятій вечора отримую повідомлення "бачив там відкрито, якщо маєш час, заскоч пофоткай, поки не заварили". Поняв, пакуюсь, шукаю когось, хто погодиться так спонтанно вилізти з хати. Тим кимось виявився Normal, за що йому плюсік.
Отож підвалюєм до залазу і бачимо, що папєрєднікі дуже варварськи його відкрили. Але поки він є, ним треба скористатись. Закидуємось і, знаючи, що в ніч на неділю там нікого не мало би бути, впевненим, але тихим кроком ідем до прохідної. Там всьо тихо, лампочка горить, решітка стоїть, відділяючи нас від можливої небезпеки.


Далі довгий коридор з багатьма відкритими дверима, за якими є багато цікавого (або не дуже). В тому коридорі трапились нам домовички, які літали перед камерою весь подальший експлор)


На першому поверсі також можна побачити котельню і насосню в одній кімнаті.


Єдині нормальні там двері у вантажний ліфт.


Далі другий поверх. Виглядає чистішим і наповненішим.


Ладно, не чистішим, але таки наповненішим. Таких кімнат з срачем, який комусь колись здався цікавим, там було багато.


Книжечкиии)






Ще різні електронно променеві трубки.


Комора з ключиками від всіх дверей.


І ще купа приміщення для ексериментів, дослідженнь і відкриттів.










На третьому поверсі на нас чекало всяке обладнання для хімічних дослідів. Повно колб, пробірок, реагентів і перегонних апаратів.









На останньому все що варте уваги є на одному фото.


Ось так ми проходили аж до 3 ночі, час вилазили. Вийшли, попрощались, я іду і тут згадую, що поставив фотік зі штативом біля залазу і, викинувшись, там його і забув. Валю галопом назад, в темряві намагаюсь намацати його, і зітхаю з полегшенням, коли мені це вдається. Провтик)

#6
Хто має бажання пройтись в невідвідане ніким сховище в суботу ввечері?
#8
 Отже, як і обіцяв, збираю народ на вилазку в колектор Полтви з метою дійти до вулиці Стуса і оцінити стан колектора там ( надіюсь, нас не завалить).
Також, можна спробувати пройтись по новому колектору, якщо його на той момент не запустять.
Пропоную здійснити сіє дійство в неділю, 16 жовтня, погода обіцяє бути нормальною.

З собою мати світло, відповідний шмот, бахіли або л-1 та гарний настрій.
Час і місце здибанки пропоную узгодити в темі.
#10
Класно-класно, аж самому засвербіло піднятись)

Апдейт: а вас вже на варті запостили)
https://vk .com/govarta1?w=wall-66210801_632971
#14
Ну вот, придумали ми собі маршрут з WhiteLove, по закинутих церквах, деякі з яких вже тут були описані.
Плануєм їхати в цю середу, тобто 3 лютого. Маршрутки є дві, які їдуть від Степана Бандери, приблизно о десятій годині. Тому здибаємось десь пів десятої там, приєднуйтесь, хто має бажання.
На фото видно, шо є два варінти походу - синій і червоний. Але, якщо повезе сісти на маршрутку до Товщева, то їх можна об'єднати і звідти топати до миколаївської траси)
#17
Ну, вся суть в назві теми, плануємо з дівчиною відвідати озера Несамовите і Бербенескул і треба на чомусь робити жерти, а оскільки рубати на дрова там вроді як нічого, то дуже хотілось би пальника. Цілісність та неушкодженість, а також винагороду в розмірі фляшки чогось гарантую)
#18
Сабж полягає в тому, що Ореста трафило сидіти дома і він хоче розвіятись. Тобто пошатати. Знаю три сховища, в які варто інсталитись, тому в суботу хочу спробувати хоч одне з них. І шукаю компанію, бажано когось з досвідченіших ;). Пишіть у пп, якщо не боїтесь бути покусаним, колючого дроту і чопів)