Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Hulihanka

#1
та, простіше

тут добре сидіти


вид на залізницю і кусок професорської колонії
#2
кумедні)
гарний звіт, хто тепер не знає Лесика?:))))
А щодо відновлення...тре туди студентів політехніки водити на практику:)
Дошки опори дуже гнилі?
#3
відписались, дякую
до встрічі
#4
Я б з радістю приєдналась, буду завтра своїм ходом з Воловця. Була б вдячна, якби залишили контакти, щоб вас там знайти(телефон або жпс координати).
#5
там востаннє було відкрито навстіж, але сусіди полохаються все більше - судячи з к-сті тари і сміття місце мега популярне
#6
Реставрація...останні 10 років(
там ше недавно люди жили.
_____
сорі за офтоп: шо чувати з готелем Київ на Городоцькій?
Були/будете, варто/нецікаво?
#7
клас, дякую за інтерес до цього "вмираючого лебедя". Дуже приємно, що це ще когось зачіпає
я в захоплені від цього будинку і в шоці від його стану...
восени була там, нагорі.


що там зараз?
#8
а все- таки, цієї радянської атрибутики багато. Я сама колись шукала, особливо заклади гром.харчування. біля того ж сквозняка і дабл коффі має бути ще шикарна автентична наливайка:)
З цікавого маю хіба цей дворик





#9
Короткий мануал "ШоПочому" .
   Отак-от несірйозно - доросла тьотя, а лазить по дахах, як малолєтка. Без пива, коньяку чи навіть пепсі. З камерою. Тьотки фігіють. Очаровувати склеротичних істеричок вдається не завжди. Люди врєдні і ніхто не зобов"язаний розуміти ваш тонкий душевний порив, підкріплений творчою/робочою/сімейною/ особистою  кризою чи просто банальною цікавістю. Тому виробляються перші "правила поведінки", які можна застосовувати, доповнити, зігнорувати.як захочете.
     Якщо вже дуже припекло з доброго дива  забратися кудись повище і так, щоб з естетичним пейзажем - варто перенести це бажання на ранній ранок. At the crack of dawn, як то кажуть- і тобі легше(нікому нічого не пояснювати), і людям нерви не псуються.
    "Ходки" в основному робляться тільки 1 раз  - не варто тішити себе ілюзіями, що ви сюди обов"язково певернетеся (з іншим об"єктивом, штативом, фільтром, спалахом), щоб зробити крутіший кадр. Навряд: або засічуть, або закриють, або знесуть будинок до того часу(було і таке).
     Взуття  - один з найголовніших атрибутів. Зручне, чіпке. Відчуте себе балериною, балансуючи на тоненьких, напівзогнилих ринвах чи  мокрих скатистих бляшаних дахах. Жартую.  Не варто здіймати галас, ніби там півдивізії вирішила станцювати гопака над головами бідних людей - у більшості львівських будинків і так дуже ненадійне дерев"яно - солом"яне перекриття+ ідеальна шумопроникність.
     До вибору компанії теж треба підходити творчо. В мене переважно виходить соло - не тому, що я женуся за "ексклюзивом". Просто хобі таке, що його і важко пояснити комусь, як спитають. Звісно, гуртом ходити цікавіше і безпечніше, але не більше 2х людей в одному місці і в один час. Якшо хочете "пабухать і паржать"- з пляжу, маєте для того кнайпу на кожному кроці, там вас приймуть, обігріють і додому відправлять ну чи там у витверезник - кому що ближче. З даху знімати вас буде вже  пожежна драбина в комплекті з міліцейським бобіком, або,в кращому разі, застрягнете десь, як бідолаха Пух. Стрибати, розмахувати руками, співати, кричати до людей з вулиці,привертаючи їх увагу до власної крутості, кидати їм щось згори на голову - моветон.  Після цього на горищі з"являється колодка, а на дверях - кодовий замок. Деколи для більшої переконливості останній поверх стереже сусідська собака - я б теж не хотіла, щоб до мене в будинок всяка шваль пхалась з перспективою звернути собі шию в пориві  пиво - винної екзальтації.
     Спонтанність і чуйка - друг кожного діскавериста. Не упускайте свій шанс, але і не фанатійте, бігаючи підворотнями. Просто любіть місто, в якому живете, підіймаючи хоч іноді голову вгору, звертаючи увагу на дрібниці, спостерігаючи. Відкривайте його для себе more and more. Слухайте свій внутрішній голос, чи як ви там його називаєте. Не лінуйтеся. Пробуйте, спотикайтеся і пам"ятайте: 1)безпека- не варто ризикувати без необхідності; 2)другого шансу може і не бути, а шкодувати за втраченими моментами я особисто найбільше  не люблю.
Короче, я попередила.
http://picasaweb.google.com/Hulihanka/rJzaDF#
http://picasaweb.google.com/marta.dropa/LvivInside#
#10
Дякую, справді, дуже приємно і несподівано
і кльово- дізнаватися, шо стільки людей тебе розуміють, підтримують і є не чужі тобі, навіть якшо нас не пов"язують 100 років дружби:)
мило посиділи, дякую тим, хто знайшов час і прийшов,
хто залишив свій відгук чи тільки збирається це зробити-
є при вході така малееееенька книжечка і там можна написати все-все
і це буде важливо- для мене
#11
о, нічого собі!!!!))) :shock:
одна велика експлорерно-бескидська родина
дякую за рецензії, піар і дешифрацію)
#12
Заскочила, глянула на знайомі фейси- втішилась, подивилась одним оком на презентацію- цікаво, шкода, шо аж 3 місяці чекати до виставки(
#13
о, кульно, шо я сюди заглянула...знач, завтра зустрінемся 8)
пс. сильно не лякайтесь, я зайду з таємного входу)))
#14
ого, таки дійсно взялися за справу...хм, якось воно вже там так органічно, стільки років жило, нікому не заважало, а потім взяли і розвалили..
навіть не помітила, шо її вже почали валити

ЦитуватиЗнайома дівчина там собі серйозно зламала ногу
Цитувати

не скажу, шо мене туди тягне.. особливо, якшо врахувати, шо стрибати на 1 нозі, тікаючи від собак, не дуже практично))
але шось в мене до цієї будівлі є. було. Ше ми з нею не поквиталися. І бомж той залишився бездомним...
амінь
#15
...ше цікаво було б провідати депо на городоцькій,шо за скринею, з головним офісом львівелектротрансу всередині
#16
Цитуватиааа затупив вони там розчищали одну з кімнат але не можу вдуплити яку Не зрозуміло

якшо це про ту акцію, шо ми колись з Юлею затіяли... ;D
нічо особливого, хотіли кімнатку одну причепурити...попідмітали, набити в стіну кілька папірчиків кольорових для імітації урочистості майбутньої паті, навіть стіни намагалися вапном заквацяти- невдалося, бо сиро...одним словом, за цим веселим заняттям застали нас мЄнти
а, оскільки, ми якраз верталися зі скель...а також збиралися на пікнік(як виявилося), то представники органів правопорядку прифігіли від наявної кількості заліза, ремкомплекту(до ревера), ножика(для пікніка), затичок для вух(для басейну) та інших дрібниць, які виявили при огляді речей ;D(любкових)
#17
смішно, їй-богу... ;D
мене якось здивувало, що з того самого ГуглЕрзу можна запросто перелічити всі ті літачки, які стоять просто неба на нашому Скнилові...
#18
от, курча(с), така махіна, такий потенціал... ???
подивилася на фотки і знов собі нагадала
#19
ого.. природні?!
навіть не знала :o