Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#161
Якесь воно таки депресивне місто виглядає в цю пору року. То там всюди так? Бо в мене таке враження склалось, що половина фоток була зроблена як не в Прип'яті, то десь там недалеко.
#162
Твори китайця на російській. Фейк чи ні - незнаю, але посміявся від душі.
ЦитуватиТруд нам любовен и славен и мы им горделивы и целовать ему пятку и другой член в качестве благодарности за хлеб, вода и мылу!
#163
Та, геймплей печальний, але ж як то нагадало підземелля Агропрому! А довбані GSC Game World зажлобились на другу повноцінну частину культової гри. Печаль...
#164


Подорож по підземному сховищу. Решту читайте в оглядах)
#165
Цитуватискористувавшись гострим серрейтерним лезом один раз, тепер тільки з таким лезом і надалі буду купувати ножі.

А для чого ти, влесне ,використовуєш ніж? Тобто що саме ріжеш?
#166
Звіт у кращих традиціях епістолярного стилю) Плюс, звісно ж!
#167
Серрейтор як точиш?
#168
Теж є в наявності. 2Толян - RECI-лазер пробував робити?
#169
Ми із ZEDом  спускались в сусідній, ідентичний з ним десь із рік назад, коли там дорогу перекривали. нажаль батареї у фотіка сіли, тому фоток, відповідно, нема(
#170
Група 2+. Якщо що - кажи.
#171
Та, то якраз той репортаж. Єдине, що хочу сказати, так це те, що журналісти знову накрутили у визначеннях і тлумаченнях, і тому фраза "поліетиленовий люк" або "все було ну зовсім повідкривано - воно трохи не так. Ну але то таке.
#172
Сьогодні на 24 каналі, десь біля 20,30 має бути відео, яке зашаманили журналісти із нашою участю. Поки що його ніде не видно.
#173
А самим сходити не конче хочеться?
#174
1. Складаєш файне резюме, де розписуєш в усіх існуючих та неіснуючих кольорах Себе Красівого. Але не перестарайся, бо буде фейл.
2. Закидаєш його на різні джоб.юа, работа.юа ,ворк.юа і теде. Най висить і болтається. Як показує практика, ніц з того не є, але інколи таки, та й передзвонюють.
3. Шукаєш вакансії на тих же ж самих сайтах. Якщо досвіду роботи на подібній роботі нема, або не дуже, то не розраховуй на те ,що тобі після відправки резюме відразу ж так візьмуть і передзвонять. Дзвони сам -  в морду По носі не дадуть, а шанс таки виростає ,і то суттєво.
4. Якщо пофіг що, але треба, а ти ніде не працював, але ДУЖЕ хочеш, то добре подумай, а краще і не раз, про те, куди тобі саме йти і яку зарплату вимагати. Більшість рекомендують починати із малого - набити досвід (а з ним і резюме ,що немаловажливо)  на дрібних і не фест престижних роботах ,і вже потім ,за умови наявності Вищої Освіти, можеш розраховувати на щось суттєвіше.

П.С. Якось так.
#175
Виє 5-ий парк. Файно так виє. Люди на Широкій оглядаються, ховають дітей, натягають протигази, і з наглою міною шпацерують далі по своїх справах.
#176
Я добирався від Привокзальної 199-им номером в кінцеву на Скнилові, а звідти як вийде)
#177
Якби прогулянка, то пішки топав би знову. А так, нажаль, ні - все у суєті буденній(
#178
Хтось може знає, що конкретно їздить від привокзальної до Басівки?
#179
Від себе додам, що притока, яка проходить вздовж вул. Бойківської, мала досить великий діаметр та проходила під землею. Зараз про це свідчать значні поздовжні просадження грунту у місці протікання. Відбулось це, напевно, років 20-25 назад, чому свідками є похилені дерева та просівші сходи від студмістечка.
#180
2 Navara.

Як ти думаєш, де ті схеми взялись? Вірно, також з Експлореру. Можливо "на просторах Інтернету" знайдуться інші джерела інформації про притоки?

P.S. ТРАВМ-депо то нічний П'ятий парк в п'ятницю, так?