Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#741
Ніж класний, спору нема. І ціна для нього нормальна. Сам теж займаюсь виготовленням саморобок, тож зацінив. Хотілось би уточнити матеріал та товщину леза.
П.С. Така річ зацікавить скоріше не туристів-екстрималів, а все більше поціновувачів холодної зброї, адже особисто в мене тоже є файний ножака, але на вилазки брати його не ризикую. Документів на нього нема, виробляти дорого, а на неприємну розмову з "поліціянтами" можна нарватись на ура. А, і ще одне. Якщо кому треба чохли під замовлення із натуральної шкіри, особливо під складну геометрію або по своїх есккізах, можу скинути номер в ОП людини, яка тим займається. Ціна питання - до 100 грн. Якщо домовитись, то і з його ж матеріалу.
#742
я можу приєднатись хіба що в п'ятницю. і то хз. але ж цікаво! добиратись чим?
#743
то може всі разом піднатужаться і в якості сувеніра притягнуть один пневмокаток (то здорове колесо)? ;D зимою б з гірки спускались)
#744
Цитуватинабір ключів (легко заміняють ніж та викрутку)
а для ковбаси та хліба є якийсь секретний спецключ?  ;)
#745
Особисто в мене постійно в рюкзаку валяється:

- фонарик Fenix Е05. Ніколи незнаєш, коли таке може згодитись. Враховуючи його крайню компактність на пару з відносно великою зоною освітлення (порядку 30 м), річ є вельми корисною.
-годинник Casio CASIO GW-002E-1VER. Оскільки він із серії G-SHOCK, то являє собою фактично безсмертний агрегат.
-целофановий, дико синій дощовик. Як казав один мій друг, "Гортекс гортексом, а клейонка рулить!" ;D Займає цілу фігню місця і в разі непередбачуваної ситуації у вигляді дощу, здатен захистити до 5 чоловік одночасно. Виглядає смішно, але основна функція виконується.
-запальничка+пачка сірників. Так як такі речі мають властивість швидко губитись, то їх фірма-виготівник також часто міняється, що в принципі несуттєво. Головне наявність.
-ножака. Був китайський, складний. Але хороший. По збігу обставин те місце зараз пустує, тому активно шукаю щось не захмарно дороге і складне. Бажано фірмове. П.С. Хто би що порадив, адже відгуки відгуками, а від реальних людей надійніше.
#746
    Пропоную в цій темі ділитись особистим досвідом щодо речей, які постійно мають бути під рукою, які постійно носяться, валяються в рюкзаку, адже напевне в кожного є такі собі незамінні  предмети, за відсутності яких просто стає незручно, і без яких почуваєшся в деякій мірі неповноцінним.

#747
ЦитуватиЦікаво. Цифри вперше бачу біля кріплення трамвайних проводів

КЕП підказує, що то може бути нумерація трамвайних опор. Аналогічно як зараз стовби для електричок нумерують.
#748
Треба на наступний тиждень хоча б 10 метрів хорошого, надійного та грубого шнурка. Оптимально альпіністський 10,2мм. Але то таке. Якщо хто що має подібне і може позичити на наступний тиждень, прошу дати знати ;)
#749
Ем, все, знову дупа. Мені не вийде(((( Тож напевно потім самому туди топати прийдеться :'(
#750
Цитуватирядом ще є військова база, казарми розташовані у під землею. там також лазив

Можна лінк на Вікі?
#751
2 Bottlehunter. На відвідування, хай навіть і поверхневе, того всього що ти написав, піде днів 2, не менше. А враховуючи графіки місцевих автобусів (що аж ніяк не до порівняння з маршрутками), то саме тільки переміщення по точках займе купу часу.
#752
Я там ще не був. Плюсуюсь.
#753
О, а там же ж неподалік ще і С-200 валяється!
http://wikimapia.org/#lat=48.765977&lon=26.0409451&z=15&l=0&m=b
#754
Як буду вдома і буде настрій (або лишній бензин :) ), то можу туди і машиною підскочити. Ну або поїздом на Чортків з Тернополя або автобусом Тернопіль-Борщів.
#756
Короч успіхів Вам, шановний ehter! Буде цікаво полазити по ще одному тематичному сайті.
#757
Цитуватиі звіти про вилазки можем спокійно писати тут

ЦитуватиНу якщо спіткає - не важко буде перекопіпастити цікаві теми звідти сюди.

Гм, а смисл тоді в копіюванні зліва направо? Якщо є сайт, то на ньому мають бути свої учасники, які мають його підтримувати. Якщо з  тим дефіцит і в підтримку використовуються лінки з інших сайтів замість власного розвитку, то нащо тоді оте переливання з пустого в порожнє? Бажання розвивати рідного краю лише вітається, але якщо це лиш амбіції типу
Цитуватиа у мене буде моя Франківська
, то ІМХО це лиш тимчасове явище. Хоча повторю, особисто мені приємно, що люди хочуть організовувати такі речі.
#758
ЦитуватиНу і навряд хто буде проти великих спільних вилазок у майбутньому:)

Ну звичайно що ні! Але де гарантія що цей новий ресурс буде мати більш довговічне та яскраве життя, ніж його ІФ-попередники?
#759
Героям слава! Сходив би, але завтра їду додому...
#760
    Ну я б запропонував зробити таку собі ламерську версію, в якій би було забезпечено відображення найближчих маршрутів в залежності від початкової та кінцевої точки, тикнутої на карті. Мається на увазі ще і врахування пересадок по мінімальній траєкторії за випадку, коли ні один прямий маршрут туди не їде. Ну і відстань туди по вулицях (до найближчої ж зупинки), траєкторії і т.д. Тобто якщо людина хоче приїхати до Львова, і їй треба добратись Звідкись Кудись - вона вибирає початкову і кінчеву точку маршруту та бачить всі альтернативні схеми доїзду з мінімальними затратами на топання пішки. В ідеалі можна було б скомбінувати таку систему із трамваями та тролейбусами.