Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - mitncik

#182
Не бачу смислу створювати окрему тему, тому додаю сюди.

Ітак на вихідних прогулюючись містом ми вирішили попробувати залізти на Родон. Обійшовши зі всіх сторін, знайшли єдиний більш менш нормальний залаз і перелізли. Далі пройшлися біля корпусу і вже майже втратили надію залізти, але все врятував Макс - скраю корпусу де вже починався забор колючка була досить криво зав'язана і вдалося її зняти. Впевнившись, що назад зможемо перелізти - ми почали досліджувати територію куди ми попали. А попали ми в загін з кабани :) Два досить великих хряка бігали по території і по сути боялися нас не менше ніж ми їх ;D

Фотка зроблена з корпусу, коли ми були на дворі якось було не до того щоб фоткати :3


Далі нас знов очікувала "невдача". З першого погляду ніде не можна було пройти, але в самому дальньому кутку загона виявилася дірка закидана всяким хламом. Протиснувшись там ми нарешті опинилися на території Родону. Навприсідки пройшовшись до потрібного нам корпусу ми почали обережно розбирати вікно, через яке і планувався залаз. Один раз проїхала машина, але нас не помітили. Нарешті зняв фанеру з вікна ми залізли і закрилися, щоб нас не спалили.

Фотки вже з середини корпусу.



В корпусі нас очікувала величезна кількість різних мікросхем, плат і прочого добра яке валялося всюди горами.





Грузовий ліфт, який був досить в нормальному стані

повеселив своїм інвентарним номером :)


Отаких мікросхем було дійсно багато



Величезні приміщення були майже пусті


але на диво іноді зустрічалися майже цілі шторки :3


Також прогулюючись по корпусу ми потрапили в басейн о_О



Обійшовши весь корпус, майже всюди було відкрито, ми вийшли вже іншим шляхом - розмотавши на дверях однієї з кімнаток дріт ми змогли вибратись через вікно тим самим лишивши собі досить легкий вхід-вихід :3
#183
Ітак, буквально недавно йшов я через "вали" і побачив що біля однієї з стін палацу вирили рів і в ньому орудує лопатаю пару гастарбайтерів людей. Підійшовши спитати, що вони там таке роблять я дізнався, що почалися розкопки підземних ходів з палацу Потоцьких. Ще трохи поговоривши, як потім виявилося з директором якогось історичного університету, я дізнався, що також можу прилучитися до цих розкопок. На наступний ранок я вже стояв готовий і у всьому старому і не потрібному біля місця розкопок. Ось пару фоток звідти:

Тут ми копали в суботу. На фотці трохи погано, але видно частини муру які впали під час війни і були закопані.

Ось під цією дошкою знаходиться вже відритий прохід в "підземелля"

Пару фоток з "підземелля"




Одна із знахідок для музею. Старовинна люлька

Також про ці розкопки написали в репортері:
http://www.report.if.ua/tyzhden/tyzhden/bilya-palatsu-pototskyh-vidkopaly-pidzemnyy-hid
Новина вже трохи застаріла на даний час, треба слідкувати за сайтом - можливо найближчим часом буде нова :)
#184
Цитата: fedealeg від 02.03.2011 22:54:33
І є ще шкірзавод, от там звигляду дійсно все закинуто, його вже і на цеглу розбирають. Теж одне з місць, які варто відвідати. Правда на території здається є якісь підприємства, бо ворота закриті і ніби є якась охорона, але якшо проникнути якось туди, то майже всі приміщення покинуті і по них можна полазити. 
На території шкір заводу постійно робляться обходи. Нас вже раз спалили, але охоронець видався пофігістом і спитавши чи ми нічо не взяли - відпустив.
#185
Цитата: Bottlehunter від 26.09.2011 20:23:46
Перепрошую.  :-[ А чого то він такий весь незареєстрований ходит? >:(
У нього комп згорів наскільки я знаю)
#186
ЦитуватиУ Франківську підсіли ще Onyx, Virus та Xaolas.
Поправочка, з нами Virus'а не було :) То був трохи інший чел, його на експлорері нема.
#187
Цікаво) Скоріше за все буду
#188
Щось мені це нагадало Анатолія Фоменко з його "Новою Хронологією" :)
#189
ЦитуватиДякую за інформацію. Судячи  з усього бомбосховище розташоване окремо від підвалу і є хороші шанси що воно не затоплене Веселий
Бував там пару раз придивлявся теж на ці ВШі. Сумніваюсь в тому, що сховище не затоплене.. Але навіть якщо і так - вхід буде походу тільки через шахти, бо підвал там дійсно недоступний...
#190
Нарешті знайшов форум з тематикою діггерства/сталкерства на західній Україні. Для першої теми я хотів би вибрати звіт по одному об'єкту в якому я побував. Це місце, як вже відомо з назви теми - Шкір-завод. Одразу ж вибачаюсь за якість фотографій - в основному фотографувалося на телефон.

В цілому територія завода складається з двох частин:

Перша - це досить великий пустир на території якого знаходяться декілька будівель. Перша будівля виходить на вулицю, в ній іноді грають в пейнтбол. На поверхах можна знайти розбиті шарики з фарбою. Всередині все розвалено, і весь метал зпилений(останнім часом часто було чутно як його зрізали) Дещо цікаве звідти:



Друга будівля знаходиться біля ще однієї площадки для гри в пейнтбол. Цей будинок одноповерховий, але є досить просторе горище і підвал. На жаль полазити в підвалі ми не змогли через те, що не було підходящого одягу для цього. На вікнах при вході є досить цікавого виду скло, наприклад ось:



Ще одне цікаве місце - це водонапірна башта, з якої відкривається краєвид на Івано-Франківськ:



Підійматися вгору по цій башті досить небезпечно, так як сходи в деяких місцях проржавіли і легко можно впасти з такої висоти:



Ну і нарешті те, що знаходиться на самій території завода. Побувати змогли тільки в невеликій кількості будівель, через те що охорона там є і обходи роблять часто.

Перший з будинків де ми побували, це хімічна лабораторія:









Друге і останнє - один з цехів заводу:







На цьому все. Ще скажу те, що на одному з цехів ми знайшли табличку "сховище - 100 м". Але по цьому можливому напряму нічого не було знайдено. Пошуки ще будуть продовжуватися по мірі можливостей ;)
#191
Маю по цій темі більш цікаву фотографію, наприклад ось:


За стінкою тією немає нічого цікавого, якщо це звісно та стінка про яку я подумав, а мені здається, що це саме та стіна. Сама кімната немає вихідів крім такої самої дірки зправа від першої. Логікою ми дійшли висновку, що вона має відношення до пічної витяжки(над тим місцем на поверхах є залишки пічного-опалення). Звісно там може бути і підземний хід, але залазити крізь вузьку діру не хотілось через те, що можно було замаститися, а спеціального одягу не було. Якщо кому буде цікаве те місце з фотографії - можу провести і показати, воно цінності не має особливої, кому треба там вже давно побував - на видному місці розташовано. На цьому закінчу, якщо потрібна додаткова інформація пишіть по в особисті повідомлення.