Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1341
Цитата: Roy від 24.09.2010 23:15:17
Той гриб шо посинів -  краснюк, з розряду підосиновиків. Їсти можна тільки молоді, невеликі, старі великі краснюки як є, то викинь.

  Ти ба, виходить ми з тобою обоє не помилились - туво пише у розділі "Підосиновики".
#1342
 Липівка то є супер-гуд, BottleHunter чудову ідею висунув попертись туди. Але нажаль, буду відсутній, причина - їду по гриби (ту мене ніц не спинить). Вам би радив висуватись раніше, десь коло 8 сраня - вже по обіді прогнозують дощ & зливи, що звісно для тру-дослідника не завада, проте може завадити зробити гарні світлини на хфоні незаймано-блакитного неба та спаскудити "сухе" повернення до міста.

 Р.S. Може шось путаю, але здається від "Білої Скелі" якась маршрутка щогодини пиляє на Миколаїв
#1343
   Сццофісті аспиди не маєте, як так наніч можна знучатись? Дую на гриби у неділю. На фото гриба не можу розібрати, але дуже схожі збирав, здається ще їх червоноголовці звали (брехати не буду), дійсно мають міняти колір у розрізі. Загалом основне правило грибника - не певен, не бери (суши, маринуй, вживай). Понюхай того гриба (бо як на мене гриб знайомий, але дуже рідко трапляється там де я привик їх збирати) - якшо файно пахне, то я б використовував по прямому призначенню. Але то за умови, що я його сам зібрав. Найкращий варіант - перевірити на укоханій тещі (хоча як відомо їх і білі поганки деколи не беруть, а слюна тещі часто в медицинській практиці заміняє зміїну вотруту).

  Коротше кажучи моя думка така: гриба викинь нафіг - бо не варто (отрута від тещі ше може знадобитись) мати срачку чи спаскудити інші гриби тим, чого не знаєш та не певен, один гриб того не вартує.
#1344
 два тижні тому усе стояло на своїх місцях.
#1345
Цитувативидів нині таке місце
Привокзальний

купа грибів

Знущаєшся з моїх ніжних почуттів?
#1346
аналогічно уточню в суботу
#1347
Цитата: Bottlehunter від 23.09.2010 10:56:54
Ось знайшов сайт, завдяки котрому тепер точно підтягну англійську мову до пристойного рівня -   http://www.28dayslater.co.uk

З того невеликого обсягу, що прочитав, анйбільше сподобався мегабомбік:
http://www.28dayslater.co.uk/forums/showthread.php?t=52327



Там ба і ненька Україна є - http://www.28dayslater.co.uk/forums/showthread.php?t=53043 - музей РВСН
Звісно, найбільше об'єктів з Прип'яті та Чорнобиля.
#1348
 я відкритий до пропозицій, але місця треба знати. Там де ми були - їхати не варто (надто багато людей), а якщо і їхати = то виключно в будній день. На бухідні там уже з 5-6 ранку починають місцеві косити, а 7-8 ранку до них приєднуються доїжаючі грибники...
#1349
душевно написано, ми сі сподобало, похрестив +
#1350
аналогічо, але якщо можна десь на вечірній сеанс - банально через роботу вдень не матиму змоги
#1351
Golem, YserL (кого пропустив, прошу не ображатись  :) )
#1352
Цікаво чи проти отрути ГадЗюки є яка протиотрута, котру можна взєти з собою в дорогу та у разі чого полегшити стражданнє хоча-би?
#1353
 Таа, місце пригадую - дійсно зверху виглядає як шось засипане. Відразу біля повороту догори
#1354
ну і ніц дивного у тому немає, все правильно Ройко запропонував. Жаль ділянка коротка і проста...
#1355
   Ну от як покращилась би погода, то би була хороша нагода дописати цей пост. Тут вважається коректним (при створенні допису в планах ) вказання більш-менш приблизних просторово-часових координат місця зустрічі.
   З.І. Погода і наразі не є злою для подорожі.
#1356
гадаю, моцний + буде доречним. Гриби перфектні, може знаєш де можна за ними сходити (не так екстремально звісно як ти, але якщо так то просив би у приват). Беар на Грилі відпочиває  :)
#1358
  та ти розказуй, чого чекаєш? із нетерпінням чекаємо дописів
#1359
Фото нажаль принаймі я не робив...Нажаль...
#1360
Театр, зал для вистав/показу фільмів/виступу народних колективів тощо.