Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#441
Шось я нечітко вийшов  ??? Певно скоро вмру .
#442
Поки цікавить б/у рюкзак від 45 до 65 літрів + гермомішок ( потім уточню розміри ) з водостійких матеріалів ( кордура з пропиткою )
Рюкзак ліпше дойтер , неве , тотал командер інші . Бюджет  :-\ від 250 до 400 кнедликів ( гривень ) залежно від стану , за гермомішок окрема оплата ...
#443
На жаль не знайшлася така книжка .
Продовжу пошуки...
#444
Може буду (якщо в неділю ) але де точка збору ( і час заодно ) скільки треба на дорогу  і таке інше...
П.С. Пропоную при зустрічі у точці збору голосно кашлянути і сказати ДОСЛІДНИК
#445
А "зміст" в книжках нащо...  ;D
П.С. Шуткую завтра в свому навч. закладі попробую на руки взяти ...
#446
Тре позривати оту гидоту  >:( і здати на метало брухт
#447
ankors124 Ну як сказати на кнайвс юа якщо зайти на їх форум ( питати на ньому ) то буде перед оплата індивідуальний підхід ( матеріали ,ціни ,розміри , форма виробу )  плюс можна переглянути фото робіт майстрів аби обрати бажаний стиль . Можу сказати , що туристичні ножі там вміють робити  8) ...
П.С. Про ганшоп сказати ніц не можу , але там буде перекуплений продукт якоїсь фірми .
#448
Як ?. це буде вкрай не рентабельно . ???
#449
Чи не змінилась по цій будівлі ситуація .
#450
ankors124 можна детальніше який і для чого ніж ( подарунок ,рубати , стругати , шкури знімати і тд.)
П.С. є такий сайт суто ножового профілю де можна домовитись за розумні кошти і отримати якісний ніж  http://knives.com.ua
#451
Leomund Для гір ніби краще рації з хвилею 11 кілометрової довжини , але вони жеруть багато ...
#452
Спасибі за детальну інформацію , але я не зовсім львівський тож питання як шукати зупинку 555 маршрутки ( яка чомусь нагадала 555 таймер )
#453
Привіт усім квантовим-термо-фізикам , є отакий концепт пристрій сонячна панель + літій-залізний акумулятор +зарядник +перетворювач напруги ( який треба дс ас )
таке би пригодилося нашій армії , ну або щоб дешевше модулі пелетьє на радіаторі + пічка
#454
Чисто теоретично яким має бути мінімум спорядження і яка буде культурна програма  ( місце зустрічі , час проведення поясніть новенькому )
П.С. Можна й мені ?
#455
Ну як на мене  літій більше для людей ,що часто використовують ліхтарі відносно високої потужності . аа батарейка ( акумулятор ) то більше для пересічних людей ( в плані купив забув , підсвітити поки фазу міняєш ) та й взагалі маю слабкість до step-up драйверів ...
П.С. Я чекатиму на дешеві Na-ion акумулятори ( не опечатка років за 10 у всіх телефонах будуть  ) ,а з літієм ознайомлений ( розміри , ємності , типи , виробники , потужність на одиницю об "єму )
#456
В описі пише пише 1 елемент живлення ще й не стандартний а в назві пише 2 елементи (тож це сумнівна річ , щось не те виходить та й фото діода з рефлектором напрягає
попередній краще буде , бо там живлення на аа батареях які всюди знайдете цей жере cr123 ( вигідніше для живлення купити акумулятори і зарядник )
П.С. НА скільки до мене дійшло пане  paradiseincredible вас цікавить дизайн цього ліхтаря ...
#457
Побачив отакі черевико-грійки теж на газ пальниках Furze's invention show - Heated shoes
#458
А Я чомусь думав , що суть походів в тому щоби змерзнути?  ;D ( жарт )
#460
Alter В ціломи ви праві , але є люди яким легше купити ( з якоїсь причини ) і є ще крім таких люди , що теж як і ви візьмуть чайна лайт і його до розуму доведуть тільки у всіх ступінь доводки різний  8) ги ги .
П.С. А взагалі кожному своє.