Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#121
Кажут, що Укрпошта домовилась із китайцями щодо спрощеного оформлення/доставки відправлень до 2 кг. Декларують доставку з Китаю в 7-10 діб. Поживем - побачим...
#122
ЦитуватиЗокрема - армійський погон СА, телефонну трубку, ізолятор, залишки від електричних автоматів, залишки від телефонного апарату, купу баночок, шмат батарейки, кришку з датою від акварельних фарб, запаяну трубку з невідомою речовиною і навіть радіолампу - одну цілу, а одну ні.

Запаяна трубка із невідомою речовиною - це властиво індикаторна трубка для ВПХР(визначення наявності отруйних бойових речовин у повітрі)
#123
Не зовсім вивіска, але совітська 100%. І чого в Ташкент так дорого?
#124
Цитата: Alter від 29.03.2015 20:52:49
А на вихідні ніяк?

Ги, 1 травня якраз будуть вихідні. Насправді - 1 травня то давня традиція чухати в New Розділ, отож +2.
#125
Цитата: Олесь від 24.03.2015 21:11:26
Усе жодних ракетних шахт там уже нема.Розібрали і засипали.Тільки звідтам 6 годин дороги в одну сторону.

Чим ти добирався? Маршрутка їде максимум 2,5 год в одну сторону.
#126
ЦитуватиПане Інкогніто, тойво, а може ліпше взяти який-небудь Вікторінокс аби ковбасу і хліб кришити? Там є отвйортка і штопор в комплекті... А на решту можна купити пива  :) Така моя бойківська думка.

Дякую Стефко за батьківську турботу, але Вікторінокс у мене вже є. З викруткою, штопором, зубочисткою і навіть лупою, щоб москаля на сонці катувати. Але був би вдячний за викладення бойківської думки у більш розгорнутому варіанті.

ЦитуватиЯ зараз в Ужгороді, то тут контрабандний Гамбрінус продают по вісімнайці гривнів за банку. Смачний, курча  :)
Смачного! До пива дуже засмакувала ковбаса сировялена, котрої в продажу не видів ніде, окрім Закарпуття та сРаківця: якшо ти ще там, маєш час, натхнення та ресурси - прихопи із собов кільо-два, я ти грошей поверну.
#127
   Хто щось доброго(чи поганого) має сказати про цього ножа? SKIF Агрессор FB-001BL - чи варто купувати? Тип застосування - прогулянки природою, перебування у місцях, де впевненіше почуваєш себе власне із ножем, а не без него, москалі ітд ітп  :)

#129
Цитата: Андрій74 від 12.03.2015 10:14:14
Правильно Yserl писав,треба штрафувати на великі суми грошей,але повально всіх порушників.Інакше діла не буде.Профілактичні розмови нічого не дають,це все відбувається з року в рік.


Треба *издити, добре *издити, а потому ще більше штрафувати або навіть садити.
#130
Цитата: Roy від 11.03.2015 11:48:06
Ну, ладно, то всьо чорні археологи. Тільки тссс, нікому не кажіт то. ;D

І кліщі погорять. ;D ;D

О, я знаю про вашу велику взаємну любов із кліщами. Коротше кажучи, якщо Рой пройшов територією першим, то можете сміло йти за ним - усі кліщі вже на ньому.  :) :) :)

Цитуватита ті чорні поля переоряться потім і засадять, ніц страшного, а попіл йже як добриво - вуглець

Ага, в повітря алергени і канцерогени, не дай боже алергіку/асматику десь близько бути. Окрім того, різні корисні комашки/тваринки знищуються через чиюсь глупість.
#131
Мене чомусь не забавляє...Проблема у тому, що горить не тільки попри колію - але й далеко у поле. Якраз в понеділок їхали на Тернопіль, увечері вертали назад: страшно бачити ті випалені поля.
#132
Тарасе, вітання!
#133
Згоден, є шось таке
#134
Цитата: Андрій74 від 04.02.2015 16:25:54
Навпроти Оперного театру,в 18.15 по яких опізнавальних знаках вас можна зустріти,впізнати,і т.п

Телефон скинув в ОП.
#135
Приєднуйся звісно!
#137
Хороша ідея, але давай не так далеко - скажімо напроти Оперного. Підійде?
#138
Отожбо, здибаємось 18:15 коло Преображенки.
#139
Ось, цитую:

ЦитуватиУсі бажаючі попрощатися із музикантом Андрієм Кузьменком та провести його останню путь зможуть зробити це у Львові. Прощання відбудеться у Преображенській церкві у середу 4 лютого з 16:00 до ранку наступного дня. Про це йдеться на офіційній сторінці гурту "Скрябін" у Facebook.

Може зберемось завтра увечері, година так 18:00-18:30 - та й попрощаємось ?
#140
Гарна ідея, але ще не знаю які плани на бухидні. У п'ятницю відпишусь