Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#941
Цитата: linuxoid від 12.07.2011 17:30:26
Завтра іду ставати шахтарем.

Jamiroquai - Deeper Underground

#943
декілька днів тому назад заповнив, гадаю дописувачі можуть долучитись без проблем до цієї поважної справи.


З.І. А після захисту кандидатської - чи можна буде опублікувати кандидатську у вільний доступ? Цікаво було б почитати
#944
мля...сиплю си голову попелом...
#945
FireFOX 5.0 та Хром 11.0.696.65. Ба, дуже цікаво мені, хто із нас ще ІЕ використовує. Мож тобі статистику по user-agent кудись скинути?
#946
Цитата: Alter від 05.07.2011 19:10:29
Точно знати що і як зможу лише завтра по обіді. Якщо буде вільний четвер - бігом приєднуюсь до групи. А поки що хз :(

Почитай будь-ласка те, що було написане за як мінімум за три години до твого допису.

ЦитуватиНу, значить є всі:

Roy
Romchick
Lesyk
Цезар
Zelja

Виглядяє на те чоловіче, що ми поїдемо другою командою = чи як вийде вже...

#947
 :( :( :( :( :( на превеликий жаль, мушу замінусуватись - робота не дозволяє нажаль...
#949
ЦитуватиТе що я бачив весною мене задовільняє не дуже.
За бортом - 1/3 літа, гадаю мені також не сподобається те, що я зараз там побачу.

ЦитуватиНа рахунок окружної:
Львівська обїздна(кільцева) дорога - кільцеве шосе навколо Львова. Щоб бути справжнім кільцем йому бракує північного відрізка(з Рясного до Дублян), ось цей відрізок я й маю на увазі, його доречі мають збудувати чудової якості оскільки це частина траси Львів - Краковець.

І тому власне, щоб окружна стала тру-окружною в геометричному плані треба із Рясного пройти веселий кавалок торфовищ, гір, лісів тощо? Яка тому мета? Як її можна віднести до вартості таких робіт? ІМХО, нафіг така ділянка  не потрібна - краще (та дешевше зрештою) оптимізувати поточну інфраструктуру, ніж замикати нікому не потрібний кавалок. Хтось бачив корки по вул. Вінниця? А на Шевченка на переїзді чи виїзді із Левандівки? Там, треба звернути увагу, а не думати про Наполеонівські пляни замикання кілець.




Цитувати
Окрім того в подальших планах реалізація внутрішньоміського кільця. Виглядає воно так:
Липинського - Кукурудзяна - слід будувати відрізок через Знесіння та Личаків - Пасічна - слід будувати відрізок через Зелену, через колію та попід міст на Сихові, що біля Шувару(міст готовий, там зараз автостоянки) - Хуторівка - Наукова - Ряшівська(та, що зараз мають збудувати) - далі мають побудувати міст на Левандовку, торкнутись вул. Роксолани, далі Рясним, там є півколо уже виділене під шосе в районі вул. Маршалівка

Ага, то обов'язково буде реалізовано після того, як у Львові збудують метро. Не раніше точно.
#950
ЦитуватиЯкщо до кінця року хоча б не почнуть будувати 3 обіцяні об'єкти(на які гроші закладені і в бюджеті міста і в бюджеті країни), а саме Північна Окружна, Ряшівська та Вернадського, то це мабуть буде край мого особистого терпцю і відмова від сплати будь-яких податків, щоб годувати цих чудових джентильменів

Ряшівська та Вернадського в процесі, давно доволі. Що таке Північна Окружна - не можу знати
#951
Дякую +, то MS FS?

Одразу кинулось в очі:

1) Судячи із тіні літака, ВС у Львові є меншою за шириною ніж Черлянська. То не є правда!
2) Загальні помилки у рельєфі, зокрема Черляни некоректно намальовані = навіть сама ВС

З.І. Вижу, що в Черлянах троха на смугу не попав - троха зайшов лівіше. Судячи із відео (усе відео не мав нагоди подивитись) ти у Черлянах заходив на посадку із Заходу на Схід (себто Польща за спинов) - чого так? Не простіше було б навпаки?
#952
Цитата: gribkoff777 від 29.06.2011 18:31:58
Бенза, курде, дорога. Багато не поїздиш...

Все дороге, все погано, усе москалі купили... Та забий, можна пхатись громадським транспортом (про лінію Сталіна мовчу - тутко треба чітке планування), роверами, попутками, ногами тощо. Себто завжди можна щось придумати. І то факт! Йно би бажання!
#953
Цитата: swordlord від 28.06.2011 20:20:18
Прошу трохи поспішити з подачею заявок на набивку жетонів  :(  Бо тільки один Рой поки подав дані.

слушно, дописав у приват
#955
Цитата: falkoner від 27.06.2011 14:23:12
І знову я. 4 буду проїздом з Форт Міссії у Львові. Час думаю буде, можемо куди небуть злазити, або просто пивка попити.

Дописав на пошту
#956
Нумер №3 (понос Леніна) та №4 (москальска кров у сексуальному аспекті) - взяв би за 40 грн, себто за 20 штучко.
#957
  ТопікСтартер, більше конкретики в тему, кінцеві терміни, куди нести гроші тощо. Не будемо тут обговорення влаштовувати ібо це не місце для нього. Як я вже казав, злий модератор +1, деталі закину в приват.
  Щиро дякую!
#958
ЦитуватиAlso, liebe Damen und Herren, єден екіпаж є сформовано: мну, Зельоний, Рій, Злий адмін та електрик по Сузукі Вадя (раптом щось?). Сьогодні по обіді може трапитися зміна у складі експедиції - можливо прибуде ще один транспорт у вигляді буса, тоді одне місце у мене звільниться та з'явиться ще кілька вакантних (у бусі, максимум 3, бо то вантажо-пасажир).

Будемо сподіватись, що додаткова машина буде - із желающщіх зараз Lesyk та AxiZep готові на 100% їхати. Був варіант їхати із Romchick'ом на його машині - проте у нього машина не готова на таку дорогу, та й нього самого обставини складаються не найкращим чином для такої поїздки.Отож, ще +1 машина - було просто супер.
#959
 Ролик носить вірусний характер, явно гарно продуманий, не схожий на звичайні кліпи з новин. Фуфло, як мінімум тому, що у кінці видно лінк на писофщит.рф (ніхто не помітив різниці між буквою Щ та Ш?) (так, давно у кирилиці працює), де є текст, цитую:
ЦитуватиМы не можем быть уверены, что этот видеоролик содержит достоверную информацию, а не представляет собой фантазии сумасшедшего конспиролога. Но мы знаем точно, неправильное питание является причиной огромного числа заболеваний, негативно влияет на все органы человека (в том числе на репродуктивную систему), серьезно сокращает жизнь и её качество. И мы знаем, как вам начать вести здоровый образ жизни прямо сейчас.

відки перехід на таку каку як http://zamnoy.org/. Варто вірити далі у такий фуфел?
#960
Дякую автору, нагадую що обговорення тут. Ну а нижче прошу дописувати змістовні дописи щодо сабжу.