Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - akve

#1
Всім вітання .
Збираємось в похід з ночівлею в район с.Бистрець - 3 км звітам, неподалік хребту.
Мета- пошук місця падіння літака Юнкерс 52.
Були там місяц тому , деяки уламки знайшли , але місця падіння не знайшли. Квадрат пошуку 1х1 км .маршрут не складний.  Під'єм повільний. Краєвиди супер)
Хто має бажання приєднатись- велком.
Металодетектор бажано , але не обов'язково.
Виїзд зі Львова біля 7-00.
Хто планує - пізніше додам в загальний чат.


#2
На кінець травня - початок червня .

Є і легенда про літак недалеко від Бребенескула і підтверджена частинами літака , які в селі поряд є . По маркіровці німець ! Місце падіння тяжкодоступне , але це плюс , можливо багато чого лишилося.

Є точний квадрат,  на час походу будуть більш точні координати , та можливо провідник з місцевих,  звісно за хорошу пляшку міцного напою . Ще 10 років тому від літака було пів корпусу , зі слів місцевого.

Сам маршрут плануємо через Шпиці з села , так хоч туристом себе відчуєш,  бо варіант з джіпами також є як альтернативний .
2 ночівлі,  3 дня загалом . Одна ночівлі десь біля джерела,  друга- обсерваторія Піп Івана. 

Має поїхати ще Міша з Яремче , якій фактично знає місце падіння , та і фото якісні тоді гарантовані всім .
Гуру експлорера- містер Golem також в команді , проведе де треба і покаже , бо особисто я в горах не дуже розбирають,  лише в літаках і навіть не всіх моделях)

Кількість людей з моєї сторони,  тобто хто хоче краєвиди подивитись,  з металошукачем пройтись та по 100 грам на горі випити - десь четверо будуть , веселі хлопці , що в горах вже були не раз )

По датах і учасниках ще уточнюємо.  Кому цікаво - велком.

Транспорт , обладнання та інші питання можна тут обговорити , або до Андрія Риштуна також , він в курсі всіх подій по цьому питанню .
Звіт з походу в любому випадку піде в наступну книгу про пошукі літаків, так що можливість побачити свої фейси в друкованому виданні будуть ))






Ось ця частина в місцевого є , маркіровка Юнкерса )
#3
Хай піпл. 
Шукаю стару дорогу з каменю часів першої війни, хто бачив , кажуть виглядає як з бруківки.  Одна з них а районі Мислівки- Вишкова.  В мене прив'язка до об'єкту від цієї  дороги якраз. Може хтось був поряд - покажіть пліз на карті . Дякую)
Фото для повернення увагі,  не звітам

#4
додам трохи інфи , почав створювати інтерактивну карту місць падінь літаків під час ДСВ в Україні. Та і групу на ФБ створив спеціалізовану по літаках збитих в Україні. 

карта поки що наповнюється тільки , додав с десяток лікатачків .

https://goo.gl/maps/fKyKKHnedEo

всі місця не ймовірні , а конкретні , визничені по знайденому залізу.
Будуть якісь знахідки по цій темі - пишить , додам до карти)
#5
Камради, хто зустічав в лісі шматки дюралі від літаків - поділіться місцем , якщо не секрет . С простим МД нічого крім 1000 осколків не підняти там , і постійний фон буде ) в мене вже є опит в цьому , 3 літака знаходили по області , при наймі пілотів та борти вже опізнані , сторінки історії закрили.
Можливо разом поїхати , якщо є бажання , або просто по карті місце покажете. Дякую і гарного копу )