Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - wanderer

#1
а якжеж місцева фауна ? там жеж бомжі всякі можуть бути, місцеві, і т.п...
#2
Я хочу сказати, що звинувачення у свідомому приховуванні історичної правди про закатованих нквс людей виявилося неправдою.
#3
Якщо виходить що до приховування останків жертв нквс нічо то все не має, тоді звинувачення в бік церкви експлорер відкликає ?

ЦитуватиДивна річ: але у Львові, колисці Української демократії та патріотизму, культурній мецці та столиці національно-визвольної боротьби - власну історію брутально закопують в землю. А саме, рештки закатованих НКВС патріотів України хочуть тихцем перепоховати, без зясування особи, обрахунку кількості чоловіків, жінок, дітей, історичних досліджень і всього решта, що є доречним та потрібним з наукової точки зору. І це всього за кілька метрів від облдержадміністрації!
#4
в статті про це написано - на готель забили давно, фірма Сімекс, офіс якої в парку трохи нижче, вже здається теж накрилася - вивіску зняли, будівля має ознаки порожньої.
#5
Туди думаю мона йти коли завгодно - місце в самому парку і водночас глухе - поруч тільки одна крута вулиця з крутими особнячками. Може в суботу або неділю зранку ?
#6
Можливо хтось був на тій закинутій споруді зверху парку культури ? Зліва від головної алеї серед дерев та кущів. Ось знайшов статтю про цю будівлю - колишній музей ПрикВО: http://obk.lviv.ua/analytic/1727.htm
#7
Слушаюсь і павінуюсь ! але не погоджуюсь.
#8
Дуже грубо, і на мій погляд, безпідставно.
В планах останнім постом зазвичай йде лінк на звіт, а тут його не було, отож я і спитав ячим вилазка закінчилась. -1 в карму тобі друже за цей мінус :-)
#10
Також за групою крові не підходжу, але якщо потрібна допомога грошима - візьму посильну участь. Я не рокфеллер, але якщо багато людей складуться, виходить сума, якої часом достатньо щоб врятувати життя.
#11
Новини / Re: Дурний день
12.10.2009 21:13:43
в мене весь день срання тріщить башня  :) поки все (тьху-тьху-тьху)
#12
ЦитуватиБлагодаря своей высокой биологической активности (в частности, инактивации ею сульфгидрильных групп ферментов), ртуть и её соединения использовались в качестве лечебного средства с древних времён. Антисептическое действие как таковое тогда ещё не осознавалось, но при многих кожных заболеваниях целители применяли соединения ртути, прежде всего ртутносодержащие мази.

В древнеиндийских ведических текстах приведен рецепт ртутной мази (её готовили перетиранием металлической ртути, серы и животного жира).

"Лечение эпидемических заболеваний соединениями ртути пришло из Индии в Древнюю Русь: «ртутными мазунями» лечили кожные болезни и изгоняли нательных паразитов.» [1]

ЦитуватиТоксичность ртути очень высока, поэтому в настоящее время ртутные препараты используются очень редко, а производство ряда лекарственных средств — недавно запрещено.

При использовании ртутных мазей наблюдается раздражение кожи, при длительном или массированном втирании — поражение почек, желудочно-кишечного тракта, нарушение нервной деятельности.

типу виходить так - як в людини сифон то ртуть то фігня в порівнянні з ним. але для лікування нежиті ртуть - препарат типу гільотини від головного болю.
#13
ЦитуватиВчився там, злих наслідків на собі не помітив. Окрім того можу сказати, що як мінімум 3 рази після закінчення Політеху (2002 рік) робив повні аналізи крові в приватних клініках(зауважу, так повелось, що кожного разу різні вони були), в тому числі на тяжкі метали - і ніц, пусто. Згідно того, що я знаю - ртуть там була розлита десь у бурні 70-і чи 80-і роки.
Це не дуже добрий аргумент, згодься. А взагалі в нас мізер знань і можливостей щоби спростовувати сучасну науку, хоча її думка може ще 100 разів змінитися. А згідно з сучасною наукою ртуть - дуже шкідлива.


ЦитуватиЗнесіння мав на увазі цілий район. А завод сам біля Кривчиць, район вулиці Пластової, якщо не помиляюсь. Зараз його переобладнали на завод з переробки акумуляторів. Так, що від важких металів не втекли.
оггго, від парку дуже далеко. мона гуляти спокійно  :)
#14
Згадав ще момент - ртуть вовсю юзали як ліки ще сотню років назад, зокрема маззю з неї лікували, наприклад, сифон. Опісля ці "ліки" було номіновано в рейтингу найдебільніших (чи найшкідливіших, не пам"ятаю) винахідів людства.
#15
Цитуватине захищає точно. Для ртуті є спеціальний фільтр
а респіратор ? від ртуті захищає ? В мене на респіраторі написано що його мона для захисту від парів ртуті юзати, аж не повірив очам.
#16
ЦитуватиЩе декілька років тому у Львові на Знесінні був аналогічний заводєц.
До речі, ртуть не такий страшний як про нього пишуть
А де саме не підкажете ? Знесіння ніби регіональний ландшафтний парк, хіба там можна заводи ?


ЦитуватиІ ше памятаю випадок як в нас на кафедрі найшли ртуть яка провела під підлогою 2 роки. І нічо.
Що значить "І нічо" ? Звідки це відомо ? Може воно вкоротило студентам життя на пару років ? Може хтось заслаб з них і гадки не має від чого... Це схоже на ствердження що тютюн корисний на підставі що дідусь курив акі паровоз і 100 років прожив, в 90 трьох коханок мав, а сусід-каратист відкинув копита в 45  :)
#17
Як завше лишається головне питання - хто дасть на це тон так 40-50 грошей :-)
#18
Я якраз і хотів сказати, що подібне винищення бездомних котів, собак і людей, так само як і щурів, та ще й за допомогою воздушок колективом по запрошенню, не має жодного сенсу, оскільки не зникає причина - антисанітарія. Це просто жорстока забавка для дорослих дядь, енергія яких гідна кращого застосування. Як це покращить ситуацію ?? Там де срач щури будуть завжди, і не тільки щури. Хіба хвороби рознесете, адже гнила туша 30 см довжиною небезпечніша за живого щура.
#19
Щури то якось нецікаво. От собак бездомних скільки, котів... а ще бомжі є. От за них би взятися ! Робіть тему в планах...
#20
я не казав "на церкву". на добре діло. це трохи різні речі... і взагалі то був жарт. Хоча...