Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - McLaut

#1
Про мішені не чув. Про щось особливе сказати не можу, оскільки сам добре не обізнаний. Правда я сам із тих країв і при потребі міг би вивідати потрібну інформацію.
#2
Як вже згадувалося у Камянці-Бузькій, а точніше в лісі поблизу села Забужжя (К-Б міська рада), є авіаційний полігон (т. був). Там часто знаходять снаряди. До слова: декілька років тому дідулька приволік з лісу кусок залізяки і лишив на подвір'ї. Купка малих вирішила справити останній дзвінок в школі і почали палити, снаряд вибухнув один з осколків попав в живіт 7-річному хлопчикові. Хлопчика нема...
#4
Був там десь в років 6, коли в даному районі проходили мотогонки. Пам'ятаю печеру-сміттєзвалище.
#5
Ну тоді вибачаюся прошу пробачення. Я коли говорив, що об'єкт несерйозний, то мав на увазі лише розмір.
#6
+1
Прийдеться ватагою.
Жарт)))))))
#7
Восени був в тих краях. Якщо чесно Журавлине озеро - мало схоже на серйозний водний об'єкт. Швидше болото. Говорять, що ще декілька років тому - це було досить величеньке озерце. Что може пояснити причину деградації даного об'єкту?
#8
Ні. Горить 2 маленькі труби. Третя величезна труба була побудована вже давно, але не робить. З переходом ЗахідЕнерго до рук Ахметова, найближчим часом планується запустити цю трубу.
#9
До речі в Невицькому замку, що поблизу Ужгорода (куди я їздив з Роєм, Руфусом, Блондинкою в кедах і GreenLION) також є свій привид Поган-діва. Колишня господиня замку, яка славилася своєю жорстокістю.
#10
Я, той хлопець, в чорній куртці і світлих джинсах на 1-ій фотці. Нарешті зареєструвався. Привіт всім. Називайте мене Мак.