Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Olek

#1
Тато часто говорить мені: "Ви, підлітки, думаєте що безсмертні", і я завжди погоджуюсь з ним, але нічого з собою вдіяти не можу, не піду ж я проти природи.

Так і сьогодні спокушений можливістю відлучитись від звичайного сірого світу я з другом поліз на всім вже давним - давно відомий, всіма облазений, древній баян - Львівський автобусний завод. Раніше ми вже кілька раз там бували, і до сьогодні охорони там не бачили.

Почалося все як завжди, ми, безстрашні сталкери - початківці пролізли крізь диру в огорожі на територію ЛАЗу і проникли в першу будівлю.

По драбині вилізли на дах, звідки відкривається чудовий вид на Сихів, тільки от моя камера не змогла цього передати.

Насолодившись краєвидом, сходами ми спустились на землю і хащами пролізли до асфальтованої дороги.
Через щілини в загратованих вікнах видно один з цехів.

Всі входи туди закриті, а вибивати вікна, ми ясна річ не хотіли.
Не очікуючи зустрічі з охороною, або в народі "чопами", ми сміло рухались вперед по середині дороги і чхати хотіли на обережність.

І завдяки вітру, який вчасно доніс до нас приглушені уривки чиєїсь розмови, нам вдалось уникнути прямої зустрічі з дядьками - охоронцями. Мов підірвані, ніби з ракетами в дупі ми дали дьору так швидко як би за нами бігло стадо гепардів. Пробігши добрячу відстань ми зупинилися, віддихались і в нас обох, прибацаних, в голові промайнула думка: "А чому би не повернутися і подивитися, може це чуваки з експлореру, бо інші тіпа - сталкери як і ми ?". Тихенько рухаючись вперед, ми дійшли до місця, звідки ймовірно йшли голоси. І РАПТОМ, з кущів вискакують явно не дружньо налаштовані чопи. Ми включивши режим турбоультрамегарискорення рванули звідтам геть. Та попри наші очікування, дядьки виявилися не простими і явно надіялись нас таки догнати.

На диво адреналін не вдарив в мозок, там не панував хаос, навпаки, робота була налагоджена, мозок прораховував варіанти відходу, аналізувався стан організму і спираючись на нашу швидкість і на швидкість чопів робив висновки про ймовірність втечі. І висновки ці були позитивні))). До того моменту, як один з них ( а я забув уточнити, що їх було двоє ) крикнув: "Стій, *****, стріляти буду", я був спокійний. А потім мене прорвало на ржач. Ну серйозно ??? Вони думають, що ми такі тупі і поведемся на це ? Інший же, намагався находу попасти в нас цеглою чи чимось таким, і ясне діло - промазав. Де логіка - кричати "стрілятиму" і кидати цеглою ?). Потім вони видихлись і відстали, а ми під адреналіном пробігли майже до виходу, з надією, що в тих йолопів не вистачить розуму перекрити нам шлях до відступу.

Я як людина не дуже підготовлена до такої фігні, так як більшість життя бігав або на стадіоні, або в комп'ютерних іграх, відходив ще з півгодини :D. Але в цілому, все пройшло здорово. Такий екшн в відеоіграх не відчуєш.

Висновок який я зробив: навіть коли здається, що все тихо і спокійно, потрібно залишатись насторожі !

Вибачте за помилки, я зараз на емоціях))) І сорі якщо я щось неправильно оформив.


P.S. Є сумніви, що це охоронці, я більше схиляюсь до думки, що це мародери бо минулого разу, ми бачили там багато різних дротів на тому ж місці, і ще здивувався, як їх досі не винесли. Хоча, це ж можуть бути охоронці - мародери, або мародери, яких криють охоронці або щось таке. Але це лише мої припущення.