Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - inkognito

#21
Плани / Сад Ботанів 2012
21.04.2012 17:31:56
     Незважаючи на те, що завтра Провідна Неділя,а отож багацько люду їдуть на цвинтарі для вшанування полеглих... Отож, завтра 22 квітня о 14:00 йно єден раз в році відкривається Львівський Ботанічний Сад. Троха інфи тут вотуво, а ще тутко
     Усім пропоную зібратись та сходити туди, найкраще місце для здибанон - кінець 7-го (семого) трамваю на Погулянці, час визначайте самі. Як топікстартер не годен прийняти ініціятиви із зібрання широких мас, оскільки плани на завтра не чітко визначені. Тому пропоную саморганізовуватись.

     З.І. #1  Особисто був на місці сьогодні, підтвердили, що відкритті о 14-00 завтрай 22.04.2012. Мабуть будемо тамка із родинов коло 15-00 чи 16-00. Красненько дякую!
     З.І. #2: Адреса - вул. Черемшини, 44, м. Львів, Україна - як же хто не знає

#24
  Шановне панство, усім красно дякую за участь - було просто супер Вас бачити. Викладайте свої фото! Усі фото тут
#25
Доброго дня шановні дописувачі!

   Смію Вас повідомити, що св'яткування річниці eXplorer'a відбудеться у пятницю, 20 січня року 2012 в Пивничці,нижній зал. Стартуємо коло 19-30, отож прошу приєднуватись. Фактично, річниця припадає на середу 18 січня, проте для зручності було вирішено перенести дійство на пятницю (в суботу значно продуктивніше відсипатись, ніж у четвер). Viva eXplorer !!!

+1
#27
Продовження старих тем, солезіянтів вітаємо нижче:

З.І. Частина 3
#28
Плани / Sunday витєчка
24.12.2011 22:50:42
 Дня доброго Шановні Дописувачі!

  На кінець-то дочекались, Фірер, котрий ШвордЛорд (swordlord) привіз нам таку цяцьку як УДШ. Було вирішено оприходувати цяцю завтра в околицях Міста Лева. Здибанка завтра о 12-00 коло Пивниці, обов'язкове самозабезпечення транспортом (у нас машина забита). Плануємо тікнути по Стрийській трасі на 10-15 км від міста, тамка і провести експеримент. Можливо заїдемо в сРаковець по воду, мясо, сало та медівку, а також спробуємо завітати на кар'єр, що коло Малої Швейцарії.

  Наразі їдут: BottleHunter, Roy, SwordLord ,DeadMeat та Ваш покірний слуга, злий модератор Inkognito
#29
Випадково здибав. Дають за еXploerer аж $1 601 гамериканський дуляр станом на момент написання цього допису.  :)
#30
   Слава Україні!!! Шановне Панство - за бортом 12 жовтня, а 14-того маємо Покрови - себто день створення УПА. Як то у нас повелось (маю надію уже втретє) було б незле покласти квіти до пам'ятнику Героям, у Лисиничах скажімо як минулого року. Зранку, до роботи. Бажаючі?
#31
     }{ммм, випадково оглядаючи рідну неньку із висоти птічєго пальоту здибав ще один об'єкт, що має відношенні до Роздільського ДГХП "Сірка", а саме Подорожненський Рудник "Сірка". Розташований він троха південніше Жидачова, точніше тут. Троха на Пн-Сх є якісь індастріал-об'єкти, що ймовірно мають відношення до самого рудника. Знимка нижче.
     Хто як дивиться на відвідини цієї місцини ближчим часом, скажімо у другій половині наступного тижня? - прошу дописувати, час та місце усталимо пізніше. Також необхідна машина(и).
#33
Тру-основна тема во є тут
#37
     Все описано у топовій темі ВЧ навколо Франківська: Грабовець, Ценжів, Міжгіря Перегінське. Чи мали б кулєги бажання повторити цю подорож цього літа? Прошу сі висловлювати донизу
#38
Я шахтарочка сама,
І звуть мене Люся
В мене Янукович муж
А я не боюся

Шахтарочка, молодесенька
В мене Янукович муж
А я не журуся



   Все почалось у минулу суботу, 14/05/2011. Злий модератор в своїй резиденції  мирно варив зупу, поки Romashka десь шпацерувала з InkognitA'ов по центру. На недовгу долю секунди шляк трафив світло - і радіо гаффтоматично перемкнулось з Ера-FM на не менш улюблену станцію Радійо Roks. По прошестю 2 хвилин, світло знову трафив шляк (але вже другий  :) ), а радіо перемкнулось на ФМ Галичина.

   Мушу сказати, що модератор дуж давно є, {ймовірно} одним із найбільших поціновувачів шляхетного & прекрасного українського року (зрештою, не тілько року) = а Мертвий Півень по моїй клясифікації займає єдне із перших місць. А на ФМ Галичина у прямому ефірі виступав Місько Барбара, хто не знає --> то той чувак, що у Мертвого Півня атвечає за вокал. І атвечає конкретна і якісно скажу Вам!

  Далі все просто - Місько та ведучі обіцяли у якості презенту альбом Мертвих Півнів, що цього року мав місце - зветься "Радіо Афродита". Більше  про нього можна прочитати на офіційному фан-сайті, власне тут. Як пишуть: «Радіо Афродита» – це позивні радіостанції УПА, що понад півстоліття тому доносила до світу відомості про перебіг українського визвольного руху.
 
  Далі все було гаффтоматично: dial-up дозвон в студію --> висимо 3-4 хв. на дроті --> ефір (йой, такий сексуальний голос в Адріяни) --> привітання в ефірі --> leave your contacs --> забираю альбома в студії, що по знаходиться за адресою пл. Соборна, 12 (поверх третій).  У результаті отримав диск з новим альбомом (без коробки- очевидно OEM-версія  :) ), листівку з фото Мертвих Півнів УПА-style, а що найголовніше = автограф від Міська Барбари!!! Я ся волочу від того, маю надію, що ви також.  
 
  Фото знизу, придивіться - там, здається Місько про eXplorer згадав!
#40
  Запрошую усіх завітати на відкриття виставки, знимки просто чудові. Гадаю, тематика виставки припаде багатьом до душі.

  http://pocinovyvach.livejournal.com/