Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#181
Цитата: vitruxa від 24.02.2013 21:15:52
В кімнаті де минулого разу звернули увагу що може бути замурований хід ( де в стелі йде вертикальна труба із неї тече всяке багно ) досить виразно проявлюються тріщини по краях стінки. Замурований хід чи дефект будівництва ?

фото тріщин в студію.
#182
Ніяких дозволів не треба, якшо-шо - приїдуть панове полісмени, які скауть "АНУ ПСИКА ЗВІДСИ, ШПАНА!1!!11", після чого звалять. І через 20 хв можете продовжувати.
#183
Я цю ідею сьогодні вдень вже казав, але вона вже схована сотнями іншого тексту в чаті.
Коротше кажучи, треба відкрити чат для всіх зареєстрованих користувачів, але шоб була функція, яка робить твої повідомлення видимими лише "для своїх". І тоді для загалу в нас буде взірцевий культурний чат, а для своїх там буде... ну впринципі всі в курсі шо діється стабільно в чаті (99% завдяки мені і смайлу  ;D)
#184
Цитата: Hel_2 від 03.02.2013 02:09:41
Не встиг я в тому чаті щось написати, як вмене висвітило отаку фігню.

You have been banned
Reason: WAKA- THIS TIME FOR AFRICA
Expiration: 06 Лютого 2013, 01:08:31

Самопроголошений одмін чату - Лесик (ну тобто я) тебе зобанив. Чомусь іншим бан не завада - а тоі вканало  ;D
За розбаном- в лічку. А зараз для ознайомлення з усіма подробицями - ось тобі відео

(чомусь не працює гіперлінк на ютуб - тому так) :  http://youtu.be/DRsPm8BIM9o
#185
Вільний Лайф-Захід наше всьо. Без плати за розмови в мережі, ціна дзвінків в інші мережі 50 коп/хв (без плати за з'єднання) і 50 коп за смс. + дешеві акції - 2 грн./тиждень - 50 смс в усі напрямки, 9.80 грн/місяць - година розмов по 5 коп/хв на інші оператори. Толкове пацантре юзає тільки лайф (хоч і гівняний зв'язок).
#186
Цитата: antihunter від 27.01.2013 16:31:50
ЦитуватиЛюбителям полювати качок, варто би було ознайомитись де вони люблять харчуватись. Для прикладу відкрита каналізація за аеропортом у Скнилові. Плавають по каналізації у пошуках опаришів. За ради швидкої та легкої наживи там полюблять полювати мабуть працівники ресторанів, щоб накрити "вишуканий" стіл із дичі своїм відвідувачам!
Тру сторі ? Про ресторани я маю на увазі.

Абсолютне нетрусторі, адже в закладах громадського харчування не можна подавати несертифіковану продукцію. Усі подібні качки - лише домашні.
#187
Такво. Коли вже є перший досвід у "відеомейкерстві" і навіть готове відео - можна вже робити висновки і будувати плани на майбутнє.
Ну насамперед те відео є на кшталт презентації. Це звичайно класно, але я не бачу великих можливостей як це відео використовувати в цілях нашої популяризації і так далі. Потрібне ютубівське відео, яке збиратиме багато переглядів, яке буде класною рекламою.

Для подальшого пояснення що і як я бачу наведу приклад:



Це просто компіляція найпопулярніших відео. Більшість з них - саме аматорські. Я спеціально навів приклад з автомобілями - тому що з ними дуже важко цікаво зняти, особливо в русі (як власне і з нами).

А тепер розбір відео по пунктам:
1. Відео коротке. Сотню разів пересвідчувався в тому що людині більше подобається тричі переглянути півторихвилинне відео тричі ніж один раз повністю подивитись відео на чотири з половиною хвилини.
2. Яскрава музика. Без тексту, але динамічна і захоплююча. Взагалі музика вибудовує весь настрій відео. (Особисто мені після перегляду нашого першого відео ніяких емоцій не виникло. Після цього відео мені одразу ж хочеться рухатися і так далі). Відео при чому має монтуватися чітко в біт треку. Гарним прикладом є якраз відео, наведене мною вище. Якщо прислухатися - кожен перехід відбувається в біт музиці, коли трек стає повільнішим ідуть спокійніші сцени, коли прискорюється - навпаки. В плані монтажу відеоряду на музику це дуже класний приклад.
3. Показати авто в русі - важко, а щоб ще й вийшов пристойний результат потрібна дорога апаратура і купа сил. Тому аматорські відео з авто в основному знімаються так: авто стоїть в якомусь гарному ракурсі і з класним фоном, а камера рухається. Саме такий метод як на мене і нам потрібно використовувати, тому що показати щось цікаве в русі з нами - дуже важко (навіть коли я ліз на дах 8 корпусу по драбині - це зовсім не виглядало якось ризиково і так далі). Немає нічого гарного шо хтось іде на камеру, відходить від камери і тому подібне. Єдина рухома сцена, що мені сподобалася в нашому відео - де я іду по даху і зйомка ведеться з великої відстані  8). Нам потрібно знімати сцени так: класний фон чого-небудь, пачка нас стоїть (мінімально рухається) і наїзд камерою якоюсь цікавою траекторією на цю сцену.

Мб потім ще щось згадаю. І як людина з великим досвідом залипання годинами на ютубі відповім на будь-які питання максимально компетентно. А покищо варто висказати свої думки на рахунок цього і подати ідеї яким чином можна реалізовувати наїзди (з рук знімати не серйозно - картинку ковбаситиме) - якісь саморобні довгі штативи, по яких може рухатися камера, тощо.

#188
Цитата: antihunter від 22.01.2013 18:28:50
Є різниця - бухаючи ти впливаєш лише на себе, тихенько, щоб ті самі діти - свої чи чужі - не бачили ні наслідків, ні процесу. Те саме з сексом. Зі стрільбою таке зробити важче.
Не згоден ніразу. Все залежить від людини. Пусті пляшки і використані презики можна побачити будь-де, особливо в тихих місцях Стрийського парку, тощо. Те, що Стінгер пуляє собі в пернатих ще не значить що його наслідками засипано все довкола.
#189
Цитата: antihunter від 22.01.2013 18:02:57
Коли в тебе будуть діти - візьми їх з собою, їм буде цікаво подивитись.
Найтупіше що можна було сказати. Якщо йому подобається займатися сексом/бухати в бунеках/будь-яке інше цікаве, але не цілком "етичне" заняття - коли в нього будуть діти йому також варто б було брати на то подивитися?
#190
за роботу +

Але пару питань - а на яку аудиторію розраховане це відео? На ютубі воно і так не засвітиться.
Який має бути результат після перегляду відео?
І чи максимум 1000 переглядів - це достатня плата за таку кількість потраченого часу і сил?

Можливо я чогось і не розумію у режисурі, монтажі - але щоденні зависання на ютубі мінімум по годині часу дали таки уявлення того що хочуть бачити люди  :-\
#191
Знайомі транпліни, в дитинстві влітку постійно там лазив... Ех, ностальгія...
Одразу за перевалом Тисовець, от туди варто було їхати. Але з бронюванням місць було б туговато - там біатлоністи тренуються, тому постійно все забите - варто дуже і дуже заздалегідь резервувати.
#192
Цитата: :-)
Віддам  CANON A490 в стані як ікарус трьохсот китайців + 8 Гб картку.
#194
Цитата: :-)
ДокторА разрешили


Пішов робити канапки. Головне не зжерти до ранку.
#195
Бачив як то ззовні виглядало - в середу посередині 2 пари прийшов завідувач моєї кафедри з екстренної наради і сказав шоб ми всі ішли у всі 4 боки і канікули продовжені до 19 числа. Як мінімум. У випадку якщо не встигнуть - то аж до 28. Тобто в нас, бакалаврів 1-4 курсу пропадають модульні і сесійні тижні, все будемо здавати на ходу під час навчальних тижнів (як було минулого року).
Виглядало як така цегляна прямокутна миска з купою металевих макаронів та інших джалізових нямок. Тепленька, з даху (від якого залишились лише маленькі частинки) ще ішов димок. Пахнуло багаттям і пришквареним попцем ректора політеха, який так нещадно обкоцав студентноті своїй канінкули до мізеру (8 числа вже було навчання  :-\ ).
#196
Цитата: :-)
+1 позирити на дєвушку з Донбасу, якщо лікарі дозволять.
Що по часу та по касі дорога?
#198
ЦитуватиПочув інформацію, що після свят одну з труб мають підірвати.  шкода
Більше інфи про це добути реально? На підрив подивитись/зняти на відео можна?
#199
Цитата: :-)
Зайняли своє місце. Склав убого, знаю.


#200
Цитата: :-)
Хз чи сюди про це писати, але симптоми аналогічні))
Не буду вдаватися в деталі, у мене струс мозку, що багато чого пояснює, бо я думав, що в дрова ;D. Питання до шановного товариства, скільки часу я був непритомний з моменту падіння, до того часу коли сказав адресу. І чи давав дупля після того як її сказав. Треба для більш точної діагностики, відповіді в приват на Лесика акаунт, треба до ранку понеділка, потім також би знадобилося, але вже не настільки актуально.