Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#22
Мо залучити фахівців до того діла?
В нас є ігрові клуби настолок, наприклад Октопус на Тиктора. Думаю що вони сотнімільйонів часу провели за Саботером і знають слабкі/сильні місця подібних забавок (я зараз говорю про саму механіку гри, а не про контент).
Ну мб в них будуть рекомендації до "локалізації" інших ходових ігор.
#24
Ну фізичну прохідність легко перевірити - просто запустити кілька човників, але без обладнення - і подивитись чи воно опше пропливає, чи є мржливість зловити і т.д.
#25
Цитата: Golem від 16.11.2018 13:34:41
Вирішив написати тут шоб не створювати нової теми.

Як ви вважаєте, чи реально спустити якийсь "човник" з камерою і прожектором на борту по ПЗК від Пізденного і до Торфяної? Якшо так, то що це має бути ? Кусок пінопласту чи шось серйозніше.

Ідея в тому шоб зняти весь ПЗК на відео. Камера в мене є, недавно роздусив свій телефон, екран доживає останнідні. Не шкода буде якшо втоне. А камера там хороша, з оптичною стабілізацією.

В районі Торфяної натягнути сітку з обох боків і злапати його. Щоб відео зкачати. Потрібна буде команда чоловік з 10, щоб по дорозі слідування були на люках і підтвердили проходження човна. Типу якшо запутається десь то легше буде його знайти.

Підозрюю шо там досить брудно, як наслідок він далеко не пропливе. Краще щоб він мав якусь мотузочку щоб його можна було повернути назад (та, в кращому випадку - треба буде кілометри "мотузочки" і моторчик, яким би можна було ті кілометри відмотати).
#27
Цитата: Golem від 02.10.2018 13:02:14
Цитата: Lesyk від 02.10.2018 12:36:53
Нажаль, -1

Тобто ти їдеш один? Паспортні дані скинь будь-ласка. Можна на твоє місце записувати?

Не маю змоги поїхати.  :(
Тому хто там був в колєйці - мило прошу на вільне місце
#29
Цитата: Golem від 26.09.2018 23:10:05
дякую! Так і зроблю. Хто хоче зачитати разом зі мною про Полтву і Чорного Кочегара в Європі? Я забронюю "студію"

Ну в зачитуванні є 2 особливості:
1. Якщо хочеш шоб було правильно і тирипри - має зачитувати хтось професійний (там є сотні особливостей, включаючи навіть перепрацювання тексту з метою дотримання правильої звучності - "нас рано", "тихую" і т.д. Колись цікавився тою темою, набирали людей у благочинний проект - начитування книжок для людей з вадами зору.

2. Є другий підхід - коли власне автор сам начитує, абсолютно неправильно (з грамарнаці точки зору), з власними інтонаціями, вадами вимови тощо - виходить також доволі няшно. Аудіокнижки Кузьми ваще кайфові. Але там не стільки начитка, як розповідь від свого імені, з відхиленнями від оригінального тексту.

Тому моя порада - начитуй сам, але не намагайся з себе витиснути пункт №1 - ібо то вимагає афігенних скілів, просто генеруй щось у вигляді дружньої розповіді (включаючи слова-паразити і т.д. - саме те, що було потерте редактором перед публікацією паперового варіанту).
#30
Hey!
We talked in telegram  8)

So we are waiting for the dates, when u arrive to Lviv. 'Cause all of us have work etc. A lot of military objects are aroud the city, so maybe we can create a big trip by cars to visit something and catch u with us)
#31
Анастасія захворіла, тому Міша - гайда з нами!
#32
Цитата: explorer від 30.08.2018 13:37:33
Оо, їду. І пару місць в дастері буде

+1 в Дастер)
#33
Я з Анастасією в Зельольот!!11!
#34
+1 до книжечки.
Щітаю що необхідно зробити літературний вечір в Пивниці з усіма втікаючими та витікаючими!
#35
А в кабак якийсь принести неок? В Пивницю, наприклад.
#36
І ще одне замовлення:

Нікнейм: Anastas
Кількість: 2
Колір: 1) Чорний, варіант_1
          2) Light graphite, варіант_3
Розмір: М (жіночий)
#37
Йов-йов, поїзд ще не втік?

Мені:
Нікнейм: Lesyk
Кількість: 1
Колір: 1) Light graphite, варіант_3
Розмір: M
#39
Найближча "Прип'ять" до Львова - це Липівка.
Тема туть
Локація туть