Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#501
Цитата: Alter від 08.05.2011 21:31:37
потребую пояснень, як ті фонаріки заретіли в наші широти, а також темпи пришвидшення (вітер не канає)

Китайські ліхтарики у Львові продаються.колись хотів купити собі такого (в російському і-нет магазині вони коштували десь в районі 4 $) -  з горем навпіл знайшов якусь забичену контору у Львові - просили 85 гривень, і мене звісно ж задусила "жаба" платити так дорого за таку дрібницю.
#502
виглядає як метеорит..
якшо зробиш на нього документи, то можеш не дешево продати  :P
#503
Цитата: Helena_linda від 23.04.2011 21:31:44
Якщо не має ризику попасти у відділок, то я скоріше всього буду із вами, давно хотіла побачити ці обєкти)))...
У Пані Хелени є якісь власні рахунки щодо вкраїнських стражів правопорядку?
#504
скоріш за все я буду  ;)
#505
Плани / Re: Чорнобиль!!!
20.04.2011 20:32:36
я влітку
#506
Оу, а яка концепція усього виживання?
Типу оператор несе усю спорягу, але харчується і живе як йому ся хоче, а виживальник - чисто виживає?
#507
на тому мертвому озері був разом з АHD - тою дорогою (якої насправді то не дуже залишилось) - там де русло - там справді дорога...була...років едак 70 назад - учаси війни...
там є залишки велитенських мостів, які робилися з колод, діаметром не менше метру (ну то так, на око), ми там навіть знайшли одну "ланку" з гусениці...
тією дорогою ми спускалися від того озера - планували за півтори годинки проскочити тіки так - валили 3 чи 4 години, - а усе через абсолютну відсутність дороги і купу-силенну поламаних дерев.
а потрапили ми туди завсім з іншого боку - ми піднялися дорогою з труханева (вона знаходиться з "лівого нижнього кута" села - південно-західний напрямок коротше кажучи..), коли вже дійшли десь умовно до перевалу - різко вирішили "падати" вниз в ліс, туди де ми розраховували побачити озеро (чи "падати" чи ні - ми вирішували монеткою - вона нас не підвела  ;D), спустилися акурат до потічка - а з  нього і вийшли на те озеро.
думаю андрій ше викладе в тему деякі власні фото з того озера, та зі скель довбуша...
#509
Пане Остап, на скільки мені відомо ми не займаємося комерційною діяльністю - в нас уже є одна тема де збирається народ вперше в полтву - напиши туди +1
#510
тут вже багато фотографій були присвячені Рою, от тепер зустрівся Голем  :)
#511
а, ну тоді ми говоримо про 2 зовсім різні бомбосховища автонавантажувача.те посилання шо я дав - просто на тамтому місці є вентшахта також у затоплений бомбік, також хабара нуль, з одного боку нема герм. ходив там по воді у кульочках "БОСС" )))) води в той момент коли я там був було в середньому десь трошка вище стопи, були місця де було сухо, були місця де і поколіно (поколіно - то окремі дзюрки - але я просто мусив туди свої лаписька запхати  ::) )
#512
вентшахта через яку ви залазили є тут ?
#513
практичного досвіду не маю, лише читав.і з розрахунку на те шо зараз в лісі "голяк" - виживання там буде справді важким, сумніваюсь шо буде ше якісь можливості бавитися у сюжет і т.д.
хоча це лише моє імхо.
#514
Цитата: Parsifal від 11.04.2011 20:00:28
Підтримую, особливо якщо записати на відео. Але щоб цікаво було дивитись треба хоча б мінімальний сценарій скласти. Щоб тему знайти, далеко ходити не треба... про Японію кожен день в новинах говорять. Ото дивлюсь я на те що там робиться і думаю, якщо перестануть працювати всі електростанції, зникне мобільний зв'язок, інтернет, телебачення, бензин зникне і дизпаливо... і буде всім армагедец. Ну якщо не в світовому масштабі, то в масштабі однієї країни, як ми бачимо в новинах, це цілком ймовірно.
а в Пана Parsifal'a є хоч якийсь досвід у виживанні? повірте, це і так не є так дуже просто (якшо більше ніж півтори доби), а Ви тут ше про якийсь сценарій розказуєтє.
#515
яндекс як і гісметео кажут же на цьому вікенді (прямо починаючи з четверга) буде "нібальшой дожж" .
не знаю якої потужності буде той невеличкий дощ...  :-\
#516
стільки людей сказало шо хочуть піти в полтву.а дати то і нема...
мейбі хай хтось з вас напише тему в плани "вилазка в полтву такого-то числа о такій-то годині"?
бо так як воно є зараз - воно і залишиться лише на рівні роздумів і піднімання ручок з гуканням: "я-я-я-я-я! візьміть мене!!!"...
знаю, скептично сказав, але, здається, по ділу.
#517
от вирішив погуглити про друк нашивок (шоб було шось типу той нашивки "спецпідрозділ" фото якогоя давав у відповідній тему - ось результати пошуку:
1. експрорер на 3 місці пошуку - прикільно  :)
2. я си туво надибаау де друкують горячим тисненням, курде! видно жо туво нормала купания, земляків си не дуритимут! *побіг кОня у вОза зашпИляти - і вйо до них в охвіс* !!!
#518
одного експлорера, малюнок з коником і веселкою я ще не зробив :)
#519
о, і ще одне:
а може краще б було не вишивкою робити малюнок, а такою спіціятільною фарбою,, як на фото нижче.
мені здається шо фарбою виглядатиме краще ніж вишивка.
#520
зрозумів що запропонована мною кольорова гамма є некрасивою.
п.с. - не знаю чи є доцільність виготовляти іменні нашивки.
хіба що моя нашивка буде з веселкою і коником  ;D ;D ;D
а якшо серйозно - чим більше нашивок на камуфляжі - тим більше то все починає бути схожим на мілітарі-стайл, а це мені не подобається.я прихильник мінімалізму, веселки та коників  ;D