Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Lesyk

#761
шкода шо в мене пробне, бо я б сходив.а з наметами - це ідея хороша. :)
#762
вилазка справді була жирна..стільки кайфу..жииииииииир...  :)
#763
до речі, поки ми з Мартіном не знали про Експлорер, ми якраз таке шукали в центрі Львова...горищ ми ніяких не знайшли, а от підвали площі Ринок досить круті, адже клись вони всі були закільцьовані...якщо я не помиляюся, то між 43-44-45 будинками є гарний сполучений підвальчик, там ніхто з мешканців не тримає своїх речей. Ми заходили туди через 44 будинок(якщо я не помиляюсь), але зараз там колодка. Відкритий вхід також був у 43 будинку, але ми не знали коду на підїзних дверях... до речі, прохід в 42 далі замурований, але замурований нашвидкоруч, тому ломиком його розкалупати, намою думку, не так уже і важко...може потім коли знайду свій план цього підвальчику, я кину його фото...(з номерами може бути помилка +- 1 номер)
#764
тож треба якось точніше визначитись.у всіх різні версії, не зрозуміло коли збиратися ???
#765
тільки я вважаю шо треба зустрітись раніше, хоч би на 12.00
#766
ок, напевно буду
#767
я там недавно проходив і песиків з охороною бачив там далі, де вже пункт металобрухту чи шось таке.
#768
о, я теж недавно бачив цю будівлю..обов"язково тре сходити..я з вами!
#769
ні, того лінку я ше не бачив...але на тому спасибі...
#770
Сьгодні я з своїм другом Мартіном туди лазив. Ми троха нагнули ту сіру сітку туди всередину, і за немашо пролізли там обоє в зимових куртках. Там просто супер! Нічого такого я ше ніколи не бачив! Коротше, там тоннель довжиною десь метрів 30-40, але це не головне. Там просто в тонелі ідуть так би мовити "мостики" - вони якогось незрозумілого признічення. Вони є лише впродовж половини тоннелю. Ті "мостики" в одному місці утворюють навіть чотири повехи. В кінці тоннель виходить у внутрішнє подвір"я будинку. Ми вилізли, все в подвір"ї облазили, полізли догори - а там якісь два малі песики. Вони б не напали на нас, але гавкали вони агресивно - шоб ніхто не вийшов подивитись в чому справа, ми полізли назад в тоннель, шоб вилізли тудою ж кудою і залізли. Але не все так просто. Ми ж нахиляти всередину ту сітку - ззовні залізеш, а от зсередині - ні (звичайно якшо ти не хочеш напоротись генеталіями на металеві штурпаки зверху сітки). То ж ми пішли знову назад і просто обійшли будинок боком :)