Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#701
Ну так, про запальність тут не йдеться. Але коли то читав, чомусь саме згадав організацію вилазок :) Ну і в разі чого смітник ше ніхто не відмінив ;)
#702
Цитуватиа тому вважаю, що гнатись за здешевленням треба - зараз кожна копійка на рахунку(звісно не коштом якості кінцевого продукту).

    На цьому фоні якось по-ідіотськи виглядає ота суєта з Євро. Нагадує Чемпіонат світу з футболу в Африці - в розвиток інфраструктути вклали з десяток млрд. долл, в розрахунку на те, що потім відіб'ють туристами. В результаті ледь відбили чи то десяту частину, чи щось типу того. Пролетіли негри короче. Так само і в нас - гімно ляється вулицями, люди немають як додому по-людськи добратись, заборгованості страшенні і по всім фронтам, так ні, їм же ж копанки пограти треба!
   Соррі, мож оффтап троха, но наболіло.
#703
Легенька копіпаста, та ще і не по-нашому, але вона того вартує. Стосується кількості чоловік у одній вилазці. Все досить логічно обгрунтовано.

Цитувати
Идеальное число членов — пять человек. При таком численном составе кабинет непременно приживётся. Два его члена смогут всегда отсутствовать по болезни или по иной причине. Пятерых легко собрать, а собравшись, они способны действовать быстро, умело и тихо. Четверым из них можно поручить финансы, иностранные дела, оборону и правосудие. Пятый, не сведущий в этих предметах, станет председателем или премьером.
Как ни удобно число пять, нередко в кабинет входит семь, а то и девять человек. Так бывает почти везде и объясняется это тем, что областей управления не четыре, а больше. На самом деле есть и другая причина. В кабинете из девяти человек трое вершат политику, двое поставляют сведения, один напоминает о финансах. Со свободным от дела председателем получается семь человек. Остальные двое, по-видимому, нужны для красоты. Мы практически ничего не знаем о назначении двух молчаливых членов, но у нас есть основания полагать, что на этой, второй, стадии кабинет без них работать не может.
На третьей стадии в кабинеты входят новые члены, иногда они вроде бы знают ещё что-то нужное, но чаще просто очень вредят, если их в кабинет не ввести. Чтобы их утихомирить, приходится непрестанно с ними советоваться. По мере их включения число членов ползёт от десяти к двадцати. На этой третьей стадии дела идут много хуже.
Прежде всего, очень трудно собрать столько народу.
Лишь немногие из членов отбирались с расчётом на то, что они будут или могут приносить пользу. Большую часть скорее ввели, чтобы угодить какой-нибудь внешней группировке, и задача их — сообщать своим, как идут дела. С секретностью покончено.
Чем крепче утверждаются ненужные члены, тем громче требуют обойдённые группы, чтобы ввели их представителей. Число членов переползает в третий десяток. И кабинет вступает в четвёртую, последнюю стадию.
Четвёртая стадия. Когда в кабинете от 20 до 22 членов, он внезапно претерпевает особое химическое или органическое превращение, природу которого нетрудно понять и описать. Пять полезных членов встречаются отдельно и что-то решают. Кабинету практически делать нечего, тем самым в него можно ввести сколько угодно народу. Лишним членам не понадобится лишнее время, ибо все заседания теперь — пустая трата времени. Внешние группы довольны, их ставленников принимают всех беспрепятственно, и не скоро поймут они, что победа их призрачна. Двери открыты, число членов приближается к 40, растёт дальше. Может оно дорасти и до тысячи. Это уже не важно. Кабинет больше не кабинет, и прежние его функции выполняет другое, малое сообщество.
Паркинсон привёл полушутливую формулу для вычисления коэффициента бесполезности комитета (англ. Coefficient of Inefficiency) из нескольких параметров, из которой получил коэффициент бесполезности, лежащий «между 19,9 и 22,4 (десятые доли показывают частичное присутствие, то есть тех, кто посидел и ушел)».

Взято звідси
#704
ЦитуватиДесь не так давно у популярній львівській ґазеті писалось, же вартість пасажиро-місця у "БодяПодібному" транспорті є меншим на 20-25% від того ж траспорту, але же Львівського виробництва. Можете прокоментувати?

Факти кажуть що у просунутих користувачів форуму вдома Пеццлі валяються замість китайських найо...ок. І їдять вони більше, і вартують дорожче...То мож не завжди треба гнатись за видимим здешевленням? Та і ЛАЗ піднімати хоч якось треба.
#705
ЦитуватиДалі за 300м є от така споруда, може хто в курсі шо це таке? Вентиляція шахти?

Кріплення швеллерів дає змогу припустити, шо то була ліфтова шахта.
#706
Хлопаки, фест жалію, що не зміг піти з вами, адже робота плюс ноги, які відвалюються від двох попередніх експлорер-днів, зробили своє невтішне діло.

Статистика каже, що рівень запальності росте пропорційно квадрату кількості учасників, так що хоч то і істина, но її ніхто не відміняв.  :(
#707
Плани / Re: Хеловін 2011
30.10.2011 04:16:27
Це типу для підготовки чи заправки? :)
#708
Плани / Re: Хеловін 2011
29.10.2011 20:15:24
О, то гуд! головне же би бігом диму напустила.
#709
Точно, воно! А я щось ніяк зрозуміти не міг, що ж то за фіговіна нам попалась. А то котельня. Сенькс!
#710
Отож вилазим ми з лісу, по шустрому орієнтуємось на місцевості, і валим до найближчої маршрутки.
І тут бачимо смачний кавалок чи то котельні, чи то якогось заводу.



Само собою зрозуміло, що оминути нагоди залізти в дупу, не повно металолому, залізобетону, епічних арок, мусору та симпатичного екскаватора всередині ми не змогли. Тому залазимо "інсайд".

В "інсайді"

























Ось власне і все. Оскільки час піджимав, то на експлоринг було хвилин 15-20. Єдине що можу сказати, то те що місце не загаджене місцевою гопотою, перший поверх загратований, там щось активно роблять, сліди дестрою свіжі, рівно як і сліди від гусениць трактора.
Осьо воно є http://wikimapia.org/#lat=49.8038777&lon=24.077611&z=17&l=0&m=b

П.С. Потім зустрівся із ZED'ом, і ми повалили на один відомий всім заводик на Рясному. То вже буде серія №3
П.П.С. Лінк будьо певно аж під вечір.
#711
Плани / Re: Хеловін 2011
29.10.2011 14:57:19
О, зашибісь! Тепер організаційні питання.
2 Dima_Bear - що там по димовухах? Можна відео використання?
2 решта - де і коли збираємось в неділю, щоб організувати грмування і підготовку?
#712
Отож, же би скористатись з останніх днів золотої осені, разом з Pacem'ою вирішуємо поблудити по лісі, завидіти кавалок фантомної залізниці, зацінити винниківське озеро в таку пору року ну і просто погуляти.

Першим ділом добираємось до Тракту Глинянського. До перехрестя із залізничною колією. Там і вигружаємось.



Погода супер, надворі ранок, тож завзято топаєм собі далі. Через мертів 100 по правому борту бачимо щось вельми цікаве. Швидше за все то був якийсь старий склад.















Повсюду видніються відмітки квестерів.
Топаєм далі.



Потім натрапляєм на обгороджену територію, з табличкою "Вхід заборонено", колючим дротом, кунгом з охоронцем, шлагбаумом і всяке таке. Поки охоронечь відвернувся, ми швиденько проскакуємо в нього за спиною. Никаємось в кущах.

Отаке чудо архітектури та аерографії вкупі)



Далі бачимо таку картину - купа техніки, робочих, металолому, і всі разом вони мутять якісь цистерни.







Никаємось в тих же ж  кущах, шустро рухаючись в сторону лісу.
Осінній ліс, та ще і за такого освітлення і погоди то є я вам скажу вельми красива штука. Ось ряд фото того всього.






Мєсні)











Коментів те все не потребує, адже це чистої води краса, і портити її язво-лицемірними коментами є ІМХО негарно та неестетично.

Короч чвалаєм далі, виходимо на насип "фантомки"...



...і добираємось до відомого переїзду. Фоткаємо і злазимо вниз. Власне злажу саме я, і саме на мене була націлена жидо-масонська підла акція у вигляді падаючих каменюк з-під рук на голову і все решта. Розмір каменюк - з добру вгодовану одиницю львівської бруківки. Падаю на дупу, скидаю із себе каменюки, перевіряю себе ж на цілісність і валю дивитись, куди ж це я все-таки приземлився.











Не очікував тут знайти таку кишку довгу.







Далі йдем в стонрону озера. Воно або пересохло, або його спустили. Хз.











от так-то!



Знов ліс. Реально заворожує...



Знов мєсні. Якість паршивенька, бо фоткав на макс. зумі метрів десь із 70. При наближенні ті кури різко втікали.







Знов топаєм лісом.

...проходим буреломи (реально на вершинах горбів ніби цунамі пройшлося - все поломане)...



...яри (в реалі вони виглядають глибшими)...



...річечки і спряжені з ними болота...







На тому власне і все. Трохи поблудили в районі Медової печери, але все ж вірна карта, компас та якийсь дядько із собакою підказали нам вірну дорогу до цивілізації. Вилазимо ми з лісу, збираємось розходитись по домам, аж тут натрапляємо на ІНТЄРЄСНЄЙШИЙ об'єкт, пропустити який ми ну аж ніяк не могли. Але то  вже зовсім друга історія...

П.С. Другу серію серіалу "Пригоди на свої другі 90" див.по посиланню http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,4888.msg29029/topicseen.html#msg29029

П.П.С. Фоток багато, опису мало, тому прохання не бакланити, адже нема там що описувати в таких прогулянках, я ж не поЄт)))







#713
Плани / Re: Хеловін 2011
29.10.2011 11:53:32
А нащо в роті, коли запропоновано протигаз вельми вдалого стилістичного оформлення?
#714
Трошки підправив першопочаткову версію звіту. Перезалив фотки, дещо виправив і т.д.

2 inkognito. Прохання повидаляти ті повідомлення з крапками, а то в мене щось не виходить.
#715
А нюанси повітроплавання на такому агрегаті із таким малим запасом підіймальної сили тебе не страшать?
#716
Плани / Re: Хеловін 2011
29.10.2011 10:19:55
ЦитуватиАдже вода надто рідка, тому зовсім не тече як кров

Спробуй крохмалю додати. Подіє як загущувач.
Бриль нафіг - не відповіжає образу.
А взагалі вийшло супер!
#717
Плани / Re: Хеловін 2011
27.10.2011 23:37:13
Ну що ж, а тепер нюанси.

Dima_Bear - з тебе димовухи.
Roy - притарань свої мегофонаріки.
stinger - якщо можеш, пробий десь Л1 (мож Смайл або Лесик позичить)))).
Я - тащу хімзу (ОЗК), бахіли.
ZED - організуєш червоні світлофільтри?
?хтось? - оту відеокамеру, що на дерижаблі була. Чиє то?
Всі скопом - в той же ж день перед акцією закупляємось бинтами, скотчем (бажано чорним), балончиками, приносим протигази, любе барахло, що згодилось би для гриму, і десь робимо 1/1+ персонажа/персонажів, облагороджуєм місце шугання перехожих і вьйо вперед. Тобто вверх)

   
То є моє чисто суб'єктивне бачення розподілу завданнь на основі вище написаного та можливостей користувачів. Прошу бакланити вносити корективиу наведений вище план.

Цитуватиааа тииии з ким проведеш хеловін   !?

Спочатку, надіюсь, буде оте все заплановане. А далі як Бог дасть ;)
#718
Плани / Re: Хеловін 2011
27.10.2011 11:01:47
Вот так они и жыли - и спали врозь, и дети были...
#719
Та ти що, то ж буде чистої води порнографія з дрелькою і напильником! Краще вже тих 30 рублів дати. Хоча. При виготовленні самому можна заточити всі елементи під себе. Задумався...
#720
Ото щойно попалась на очі отака от хитра штукенція, яка викликала різке бажання її прикупити.



П.С. Мож хтось десь бачив, де таке водиться?