Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - wanderer

#21
час в церкву до сповіді :-) і не забудь ті 666 баксів на якесь добре діло стратити   ;)
#22
Пропоную перейменувати тему в "Хто наклав у боМбік" (по мотивам творчості Бумбокса)  ;D

А якщо серйозно - срали, срають, і срати будуть - це в нашого народу баг в генетичному коді  ???
#23
до звань інкогніто тре додати "невидимий" адмін
або колір поміняти йому, бо він тепер - суцільна синя плямка внизу сторінки  :)

p.s.
monitor - philips 170S
#24
який буде обряд ініціації/інаугураціїї ?  :)
#25
super,tnx!
#26
привіт
цікавий багус - у мене в вихідних особистих повідомленнях порожньо. Вчора відповів на повідомлення, глянув в вихідниі - нема. Ну, думаю, може що не так натиснув. Повторив - результат той же. Перевірте і якщо мона пофіксайте двіжок плз.
#27
Ну, я з усім згоден. Я лише хотів сказати відверто, що із читання форуму і практики враження таке що люди з форуму самі творять чимало такого дестрою в своїх же улюблених об"єктам і місті, що поруч із цим маркування балончиком просто ховається. Це лише моє особисте враження.
#28
ЦитуватиДуже повчальна річ, недавно була ментальна перепалка із Скіном із приводу трафаретів та позначок. Від себе можу сказати, що б у мене навіть рука не піднялась намалювати шось на стінах Одеських катакомб! Думаю не тільки у мене, а і кожного із нас!
Не розумію що такого страшного в маркуванні ? Писати "хуй" - ну так, некрасиво, але в маркуванні-то що поганого ? Навіть в карпатах маршрути маркують, це полегшує орієнтування і навіть рятує людей.
Хто був у тустані, там на скелях написи, найдавніший який бачив я - 1864-го року. Для мене було ну дуже цікаво їх роздивлятися. Те що було "тут був вася" 500 років назад зараз цікаво бо васі 500 років стукнуло :-)

Ну і щодо коректності і правильності досліджень - чи не є на думку громади більшою проблемою відкопана і полишена 2-метрова дюрка в центрі міста, яка наражає на реальну небезпеку людей і дітей, та й просто засмічує парк бо там зробили смітник ?
#29
може хто в курсі - все те обладнання - вентилятори і т.і. - це все лишилося від дрєвніх Гаммі, чи були просто тунелі, які використали наступні покоління ? Дуже вражаюче виглядає
#30
"Вентиляційна система під політехом"... що вона вентилює ? :-)
#31
ЦитуватиНа жовті люки взагалі не варто звертати увагу - газ в 100% випадків. До речі, ніхто не пробував піднімати тих два люки шо на верхній частині коперніка на тротуарі, по цитадельній стороні? Нині якраз по них йшоу.
та ну ??
жовті вони хз чого :-) що там може бути дотичного до газу ??
#32
як потрапити ?? я не дігер але піду
#33
Олег, ти про що ? Про той люк що я кажу ??
#34
хуясє... стільки раз там ходив
то ви полтву бачили там ?

вчора дігерствував біля політеху :-) вул здається професорська, по якій йде тролейбус, від неї відгалужується рилєєва. якщо йти по ній на привокзальну, є там сходи нагору біля корпусу політеху, виходять до В"їзду (не входу) в політех. Ось там є великий двостворчатий люк жовтого кольору, підняв ту кришку - всередині вимуруваний прямокутник, далі не бачив - вечір був.
Не знаєте що там ?
#35
фото дайте плз, не зрозумів де цей люк. Як виглядає кришка ?
#37
P.S.
На цьому сайті є купа старовинних професійних фото львова. Що найважливіше і найцінніше - часто з коментарями.
#38
http://www.lvivcenter.org/uk/uid/picture?pictureid=1393
Було надзвичайно цікаво побачти свій будинок на фото з відкриття вулиці 130-річної давнини !!
#39
В Дзизі клеймована цегла використана дизайнерами інтер"єру. Ось фрагмент стіни в кафе:
#40
про щоби не зайшла мова серед правдивих галичан - хоч про інтернет хоч про бомбосховища - все одно все сі на москалів зійде  :) :-) :-)