Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - wanderer

#41
можливо - ми так і їздили. і ще на гору встигли залізти
#42
ЦитуватиВзагалі-то, обєкт всередині досить однотипний, там є небагато такого, що було б цікаво знімати.
disagree  :)
#43
Цікаво... Тільки важко уявити як можна продати танк. Напевне продаєте інформацію де він лежить ? Адже щоб його виколупати вичистити і вивезти, не запалившись, потрібно багато спритності, сил, і грошей.
#44
Цитувати...зараз продаю їм два легких радянських танка...
почому танк, друже ?

А можна поцікавитись навіщо воно комусь ? Ну я ще можу зрозуміти танк розбитий - комусь в колекцію - красіво, але розбитий двигун...
#45
Мета - для безпеки громадян молодшого віку і тих хто під градусом. І щоб не кидали всяке гівно туди.
Рішення - покласти якусь пласку штуку типу дверей і присипати землею.
#46
В мене напевне не вийде цього тижня.

#47
а взагалі-то чесно кажучи версія що це приховує міліція або сбу не витримує критики. Вони б за це тільки зайві зірки отримали і по телеку показали б їх, адже ця тема зараз дуууже популярна. Не бачу сенсу.
#48
не можна якщо дюрка в черепі казати що це нквс, але якщо дюрки в черепі нема, а відомо що в 99% випадків нквс людей стріляло, значить це не вони. не 100%, але 99. Адже методи знищення відомі дуже добре. крім того є методи визначення віку останків (думаю навіть по вигляду).
#49
чому запростий ?
виявляють як загинула людина якій 30 тис років, а тут така проблема
Виявити чи розстріляна людина чи ні - я думаю досить просто.
#50
ІМХО визначити як загинула людина - майже миттєва справа. НКВС виключається перевертанням черепа і пошуком дюрки. Нема - значить не вони.
#51
p.s.
мапа не та здається, це один з дотів, а я говорю про великий об"єкт де за деякими легендами армія вміщалася
він не на синевирі
#52
міжгір"я ??
це ж в іншу сторону ніби...
нам тре на Жденієво
#53
добирання трохи проблемне, так
якщо б хто машиною поїхав - було б ідеально
#54
Хочу поїхати сюди:
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,626.0.html

машини не маю, поїздом до воловця або сваляви, далі маршруткою 25 км (маршрут можу розробити бо бував там не раз). По дорозі хотілося б залізти на невелику гору Високий Камінь (поруч) - дуже класно виглядає - гора зі скелею на вершині. Ломів і лопат із собою не брав би, колись читав що іноді там прикордонники мають претензії до "озброєних" людей, бо там копають "чорні археологи".
Час - напевне в суботу якось, бо я на роботі. Хоча в роб. день краще - людей поменше і добиратися легше - транспорт краще ходить.

#55
хоча в принципі ясно - нема приводу вилучити ніж "для експертизи"
#56
не можу зрозуміти - що дає сертифікат,якщо є чіткі критеріїї зброя/не_зброя ?
#57
ну, я ж і кажу - якщо міліціянти не нагліють. Наразі жоден не дозволяв собі нічого такого що було б схоже на "глумитись над моїми конституційними правами". Огляд моїй речей - це максимум недотримання процедури (і то сумнівно), проти якого я нічо не маю, оскільки вони роблять свою роботу і я їм за це вдячний.
#58
тре відкрити нову теми "стосунки з міліцією"  ;D
Моє правило - не качати права і не наполягати на демократії якщо представники органів явно не нагліють. Це дає добрі результати - всі 3-4 рази :-) коли я мав справу з міліцією вони поводили себе дуже коректно у відповідь. Чому не качати права і не говорити про демократію - я вже сказав - хай мене краще зайвий раз обшукають ніж через "демократію" не обшукають злочинця.
#60
я не тільки не сперечався, я йому щиро подякував. За що ???
За те що краще хай нормальну людину 100 раз обшукають "просто так", ніж одного злочинця пропустять :-)