Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Fenriz

#261
Дуже цікаво. от такі прошарки зручно можна було використовувати і як секретні ходи між кімнатами. і як евакуацію в разі чого.
#262
фелік в мене біля стола стоїть,важка штука) калькулятор)
#263
Класні фотки! гарно посиділи, дякую всім за компанію! наступного разу буде помпезніше, а якщо й в теплу пору року, то 100 % на якомусь тру об"єкті. в перспективі можна вибрати з десяток  цікавих і поставити на голосування. який набере більшу кількість голосів, там і  проведем ;)
#264
постараюсь забігти не на довго!
#265
Вітаю! всього найкращого!
#266
Автор, а шо ви курили з ким і скільки ? :) я тож хочу такі ефекти))) + від мну)
#267
Вітаю! бажаю всього найкращого, здійснення всіх  бажань, успіхів та надхнення в усьому до чого будеш братись!
#268
рейтинг зросте якщо зробити тру флеш моб 2... а тему треба придумати оригінальну. після першого шлешмобу  відвідуваність зросла потужно;)
#270
це бірська стара каменеломня) чув про неї, мав в планах потрапити. думаю  піду як погода налагодиться до якоїсь стабільної)
#271
я б теж підписався на цю поїздку в карпати! :)
#272
фото піонерського возера нажаль немаю. а оте нове - зараз по контуру обсадили в 2 ряди різними кущами і запустили на воду лебеді (восени точно були ше, зараз незнаю) фоткати якшо піду, то явно коли або буде сухо, або коли буде мороз зі снігом, то піду туди на санки дитинство згадувати ))))  (там ще трошки вчився на лижвах рівновагу тримати, бо кататись - то занадто гордо би звучало в тому місці - з руїн тої лодочної станції і до самої річечки Зубри)
#273
шо дезінформація)))) озеро було штучним.була велика дамба, метрів зо 5 а то й вище. на березі озера була лодочна станція. там де зараз нижній шувар було величезне класне трясовиння, з купою качок, риби і комарів. озеро нижче за течією розміщувалось. ще памятаю як в дитинстві з тої дамби на санках вниз зїжджав. кілька років назад дамбу зрівняли з землею, та викопали нище за течією(20-30 метрів нижче) нове озеро. вода в яке набирається через дуже потужне джерело(памятаю як воно фонтаном било, коли те озеро викопували)

на місці старого озера, залишився лише спуск води рівня і невеличкий канал по якому ця вода витікала.
#274
приєднуюсь до привітань!!!!!!

ВСЬОГО ВСЬОГО ВСЬОГО тобі і в великій кількості, звичайно лише позитивного!
#275
і як і шо ??)  як враження7 мене вкурвило якшо чесно:) вагончик явно не новий вікно одного склопакету вибите, переднє (лобове) потріскане одна з фар не світить (передня) стоїть куупу непотрібного часу на тих нещасних зупинках. 2 рейси з підзамче  В СЕРЕДИНІ дня і останній рейс лише до головного вокзалу. вагон на мою думку перекинули з того, шо їздив на рівне (типу тепер туди  пустили нову відреставровану електричку) воть.. то я раз вирішив проїхатись до дому для перевірки.. буквально через день після відкриття
#276
ииии бабла нема) машина лялька)
#277
Ігорку! ТРИМАЙСЯ! співчуваю твому горю... направду дуже велика втрата. Але не засмучуйся, народження, довге життя і смерть - це етапи.. всі колись їх проходять, деколи бувають виключення і вони стають коротшими ніж би здавалося мали б бути. Що вже сталось, того не повернеш. Мусиш бути сильним і мужнім. Чим зможу, тим тобі буду помагати, можеш розраховувати на мою 100 % підтримку!
#278
мені наче підходить, поживем, побачим, але шоб не більше 5 людей)
#279
тільки не в цю пятницю ((( а так то зміг би
#280
буду в їхати на севастоль, обовязково виділю на то всьоодин день. не думав що в нас є (було) шось таке велике