Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2541
угу, дійсно цікаво!
#2542
 ??? тіко завтра плануємо йти...
#2544
  Точно буде Romchick - спілкувався щойно з ним, колєга наразі має проблеми з Інтернетом і не може дописувати на форум. Також впевнений, що буде Zelja (бо із ним також говорив  :))
#2545
  Із наступаючим св'ятом шановні краяни! Виникло питання - шо має робити тру-дослідник на День Незалежності? Ясно, що не паритись в місті чи на концерті, а йти explo-рити звісно. Тому виникла ідея завтра прямо зраня дослідити очисні споруди Полтви та недобудовану ТЕЦ, що за ними (і все цікаве, що шляхом трапиться). Збір на 09-00 сраня коло пам'ятика Шевченку на 100-метровці.
#2546
   IJL15.DLL здається відповідає за JPEG-компресію зображень. Забий в гуглі IJL15.DLL, викине купу  посилань де можна це файло завантажити. Після чого копіюєш його у папку %WINDIR%\System32 якщо у тебе 32-бітна х86 система або у папку %WINDIR%\SysWoW64 (якшо ти неЩАСЛИВИЙ власник 64-бітної системи). %WINDIR%=це шлях до папки де в тебе встановлена вінда, у більшості випадків C:\WINDOWS\ Почому мусиш запустити команду "regsvr32 IJL15.DLL" через Start-->Run (Пуск-->Выполнить) чи з консолі. Команда зареєструє DLL-ку в системі. Усе, пробуй запускати софт.
#2547
  Вчора троха хляли горіляки з Golem'ом, Gor_qkop'ом, Yuriy'єм, Yar-79 та іншими колєгами. Golem якраз був у свіжонадрукованій футболці - і я вам скажу вийшло просто СУПЕР. Must Have!
#2548
2 Chuhaystur: а де звіт про НовоЯворівську сірку - ти ж казав, що викладеш незабаром?
#2549
+ гуглив по цій темі шось із пів-року тому...Результати аналогічні...
#2550
Привіт Gulya, welcome 2 explorer
#2551
Красненько дякую! Радий, що ти вже з'явився!
#2552
  Сьогодні розпакував футболку подаровану на конференції ERC по Сisco. Made in PRC (People's Republic of China), розмір - L-ка. Сидит на мені супер, яко рідна (прямо як берці від Akella  :) ). Так шо усім хто мене на очі бачив - можете прикинути свій розмір відносно Golem'а (M) та вашого покірного слуги (L).
#2553
  Краяни, Golem як завжди постарався для нас! Пишіть пліз надалі конкретику, розмір-нік-кількість. По собі знаю, як потому тєжко все докупи звести не забувши побажання кожного!
#2554
  ти знаєш = супер-ідея (я думав взяти для себе дві різного розміру, а скотина за жону забув). Най М-ка буде "Romashka", а L-ка "Inkognito". Дякую!
#2555
  + красненько дякую! Я би просив 2 футболки, єдну М-ку, другу - L-ку. Нік звісно як на сайті "Inkognito" (хоча правильно "Incognito", але мав правильне написання в єдному місці). Пліз нік на рукаві якшо можна в такому самому стилі як в тебе - різного кольору букви, перша велика - наступні маленькі.

   P.S. Відносно спини: якщо є можливість - то пропоную засунути знак "&" під Explore, над Around - в районі літер "Х" зверху та "R" знизу, помаранчевого кольору.
#2556
Гарно. Особливо приперла помаранчова буква Х - така-собі приємна родзинка, що приємно розбавляє загальний вигляд  :)
#2557
  Нинька на блогу однієї руськомовної кубіти із Львову, знайшов інфу, що коло за Охмадитом на Лисенка є кавалок власне дороги до неї - парканадцять метрів суцільно вимощений старою дуже різною цеглою, при чому вона писала, що ніколи не виділа такої різноманітності. На фотках побачив цеглину із надписом "Wulki" - Вульки ІМХО. Дуже мені то стало цікаво, хтось таку раніше зустрічав? Завтра зраня постараюсь закинути лінк на її огляд.
#2559
    Вітаю із придбанням "злого адміністратора", теж маю таку штуку - але не від КучмаСТАР'у, а від UMC по 3Г CDMA 2000 1xEvDO, rev. A(кацапську назву МТС не вживаю). Виходить 100 грн. за 1,6 Гбайт, за 150 грн. - 4 Гіга, за 200 грн. - 10 Гіг. Сам на ГСМ не переключається бо немає там ГСМу :) А модем за 1 грн. взяв при контракті на рік.
#2560
   Ось тут лежить доволі цікава стаття написана паном Ридушем Б.Т., що ся кличе "Підземні ходи на територіях Поділля, Галіції та Буковини". Є дешо про Львів, приведені схеми деяких підземних ходів - у кінці статті гарний список літератури, буду шукати книги по ньому  :)