Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Sergiymail

#1
Панель від основного генератора(правда там майже ніц не видно). На цьому все, надіюсь повернусь і добавлю фотографії більш кращої якості
#2
Параметри маленького генератора що є на фото
#4
Ну і сам резервуар звідкіля качалося пальне
#8
Так як красти там нема кому то сама котельна залишилась в досить непоганому стані
#9
Знаходиться в закинутому аеропорті , але перетвореному в парк - Флойд Беннет Фіелд. Так як бути аеропортом для громадян не склалося, потім був переданий війсковим, далі переданий в паркове управління. Історію на рос можна почитати тут http://samsebeskazal.livejournal.com/112469.html.
#10
Труба для вентиляції? І залишки того що зберігає холодильник зараз) Можливо хто з франківська доповнить фотографіями більш новішими
#11
А це холодильник-бункер зсередини, раніше в ньому зберігали свої мітли працівники парку.
#12
Ось , що залишилось від нього у 2006р.
#13
А от нещодавно натрапивши на статтю http://www.report.if.ua/neformat/neformat/de-gulyaly-u-1960-h  , виявилось " Зі спогадів старожилів відомо, що від початку 1950?х у парку працював популярний літній ресторан «Підкова». Назва відповідала формі закладу. По центру стояла барна стійка, а ліворуч та праворуч — столики. Знаходився цей ресторан навпроти бюсту Шевченка. Там і зараз помітно деяке підвищення. До наших часів зберігся бункероподібний погреб. Це не що інше, як холодильник «Підкови».
Натомість, в архівах Станіславського тресту столових ніякої «Підкови» немає, втім фігурує ресторан «Літо», що був філією «Києва». Відповідь на це питання дало старе фото закладу. На ньому — ресторан «Літо» у форми підкови. Отже, «Підкова» була народною назвою і саме під нею ресторан запам'ятався відвідувачам.«Літо» (у народі — «Підкова»)Фото з колекції Романа Білана "
#14
Думаю усі з Івано-Франківська бачили такий бункер в парку Шевченка. Ще в далекому 2006 р. трішки сфотографувавши і полазивши всередині , мені подумалось , що то залишки чогось війскового. :)
#15
Думаю що ні. В других цехах, мабуть займалися пласмасою, деревом для колонок і т д. Хоча як би комусь треба було то б гарно законсервували , думаю це б було актуально, але ж ні, краще віддати в оренду (наразі орендує Пластпайп, Прикарпацький у-тет, Тайко електронікс (в"яжуть жгути для автомобілів)), а те що було залишити мародерам, хоча на диво ще багато чого і залишилось, бачив пачками танталові конденсатори, резистори і деяка лабараторна апаратура яка виглядала цілою. http://dpkarpaty.com.ua/uk/- ось їхній сайт можеш звязатися , можливо  я помиляюсь.
#16
Хитрість, наглість і грання хованки з охороною, дали можливість полазити трохи далі. Виявляється не усе розікрали на метал. На території є цех, де зберігається багато станків, і то досить цілих. Вдалося побувати в цеху де молоді студентки щось паяли, найшовся невеликий склад паяльників, аудіукасет (для налаштування плеєрів), був в цеху де складали динаміки(намотували катушки, склеювали підвіски і т д), склад з апаратурою, дещо цілою дещо розібраною, невелики склад колонок. Тільки на жаль фотоапарат встиг сісти, а залізти туди ще раз, вже не було можливості.
#17
А-7320 Це ще раз доказує мені, що на заводі робили щось війскове (по чутках деякі плати для ракет), ще біля знаходиться куб документів під грифом "совершенно секретно" МВД.
Це купа головок для касетних плеєрів, ще там є купа пружинок , шурупів , і всього всього з чого складається червоний портативний плеєр Карпати П402С.
#18
Газ Радон 13 (радіоактивний), правда не знаю чи повний. Ще там же знаходяться склади хімії, 4 здорові преси, і купа скляних труб. 2 га фото, це здоровенний фотоапарат , займає кімнату на 30м2(в окремій кімнаті стоїть здоровенний вертикальний скляний стіл , де закріплювався шаблон, це освітлювальсь 6 галогенками по 500 Вт) там робили і проявляли на склі шаблони для фоторезисту. Далі в наступній кімнаті стояли комп"ютери , де якраз робили перфострічки для плат. Ну і фото пустого копусу.
#19
Цех де металізували отвори, і цех де мабуть лудили плати(хоча їх кілька). Це сусіднє приміщення , яке хочуть продати, майже повнітю пусте, залишки корпуси від компютерів ЕС, і купа заліза які сторожі собі порізують, а ще там бігає вівчарка, правда на 1 му поверсі.
#20
Склад з радіодеталями, і цех де плати травили (хоча там цілий процес, спершу на текстоліт наносили фоторезистивну плівку, далі шаблоном (скляний) ,як на фотоплівку наносили негатив, потім те все проявляли, якоюсь хімкою витравлювали зайвий фоторезист, а потім аж травили мідь, витравлювали плівку, а далі лудили доріжки, хоча думаю на форумі є досвіченіші люди які краще опишуть процес)