Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1201
Термосублімаційний направду...Дорого, дуже дорого фото виходять = єдне застосування вижу у салунах для фото на документи за 5 хв, інакше просто тупо не виправдає вартості витратки.
#1202
Плани / Re: Ялинка-2011
10.12.2010 00:31:35
Цитата: Roy від 10.12.2010 00:20:14
Ідея залікова! З міськрадою теж добре придумано.
Залишається придумати креативну ідею. Шоб було дійсно флеш-мобом, а не рядовою акцією "не ріж мене" :'(
Наразі поділитись ідеєю поки не можу, але до такого флеш-мобу я +1


Флеш-моб то тільки фінальна сцена дійства, тра провести хоча б дві-три приховані фото-відео-аудіо сесії (журналісти також мають бути обов'язково присутні), результати скормлені ЛМР, і ба завіса - сам флеш-моб. Хоча флеш-мобом таке дійство назвати вже буде трудно, але ж ціль чітко визначена - навіть якщо на наступний рік вирубають на одне дерево меньше, - це вже результат, котрий можна розвивати та покращувати!!!
#1203
Плани / Re: Ялинка-2011
10.12.2010 00:08:14
 ну картинка ІМХО дуж гарна, що зробиш, що коло ялинки конопелька росте? + Юзеру
#1204
Плани / Ялинка-2011
09.12.2010 21:51:59
   Отож, панство - троха більше року тому під час шальоної епі(з)демії злого свино-грипу ми реалізували Тру флеш-моб по Львівськи, що мав певний розлгос, а eXplorer не раз ліг через велику кількість запитів(а на Різдво-2010 взагалі був рекорд відвідуваності форуму). Цього року треба як мінімум повторити минулі досягнення, але виконати це не тільки для нашого задоволення, а із користю для суспільства, що я певен додасть нам ще більше задоволення від здійсненого!
 
 Я завжи слухаю Radio RoKS та Ера-ФМ, увечері коли пораюсь на кухні, сраня коли готуюсь до праці. Причому Еру слухаю таки у хаті більше - InkognitA та Romashka не поважають файного року сраня об 06-07:00 (але по обіді дуже навіть люлять його, Inkognita торчит від Slade'a зокрема  :) )  Отож новини на Радіо-Ера і стали причиною мого допису, бо мова зайшла за ліцензії на вирубку лісу до майбутніх праЗДників.
 
  Гадаю, ми усі любимо гори, а наші рідні понад усе. Карпати є тру полюбе. Вам би сподобались наші гори без хвої, зокрема без ялинок? Як ви ставитесь до масової їх вирубки та продажу без будь-якої ліцензії на базарах Львівщини? Буду Капітанити: держава також продає хвою на св'ята, котра для цього спеціально вирощується - але якщо це складає хоча б 10% від загального об'єму (половину від цих 10% списуємо яко мінімум - її купляють{перепродають}, комуніздять працівники цих спеціалізованих підприємств ІМХО)

  ОТОЖ, ПРОПОНУЮ ОГОЛОСИТИ ВІЙНУ ХОЧА Б ТИМ 90% ПОТЕНЦІЙНИХ ВИРОДКІВ, ЩО ЗАЛИШИЛИСЬ!!! А ми направду можемо для цього багато чого зробити!:

  1) Скласти чіткий плян дій, зокрема пропоную "таємні" відвідини базарів, зокрема Привокзального - ен перший раз після Миколая 20-21.12.2010 (будут брати ялинки на католицьке Різдво), другий раз - по ньому, 26-27.12.2010 (до Нового Року). Фото-відеозйомка, в т.ч. правоохоронців, що за цим мають пильнувати(же в долі);
 
  2) Залучити онлайн та оффлайн пресу до пункту №1;

  3) Використовуючи пункти №1 та №2 - робимо грандіозний Флеш Моб По-Львівськи-2. Тема - знущання над природою та екологічними резервами. Хто хоче приходить в протигазах, ОЗК, костюмі ялинки, Бетмена, Спайдермена, Халка чи просто так у джинсах та светрі. Чи без них. Тутко - деталі до обговорення. Просимо джурналістів якісно освітити у медіа цю ситуацію, пишемо звіти. По часу пропоную - 28-29.12.2010;

  4) Підтримуємо у масс-медіа наші благородні починання, і можливо на декілька Карпатських красунь стане більше.

  5) eXtreme.lviv.ua & інші наші друзі будуть дуже помічними та бажаними. Гуртом батька бити легше! Хто має можливість перепостити у друзів - прошу не стримувати себе!

   Я пропоную Вам друзі висловити думку нижче, конкретизуватись та зробити дійсно благородну справу - проте точні просторово-часові координати місць здибанок, прошу розповсюджувати лише через ОП, воізбежаніє (моск.).
 
   Дякую!

   З.І. Вже парканадцять років у хаті юзаємо плястикову ялинку, котру гарно здобимо пихтовою  (ту яку хто любит, хоч кокосову) олійкою, котру наносимо на вату. Вата сі кладе у непомітних місцях, маємо тру запах і практично ніякої шкоди довкіллю (плануємо пластик-ялинку дітям, а потому внукам передавати)
#1205
Цитата: Roy від 09.12.2010 20:41:55
Думаю можна на 6 - 7. Збірка біля бомб. під Добробутом, на дит. майданчику. Кому яка година зручніше, вибирайте.

Дуже знатне місце я вам скажу, може зустрінемо старих друзів?  :)
#1206
  Вітаю Лесику! Всього-всього! Скоро тобі вже можна буде купувати алкоголь та курити папіроси :) Ще раз вітаю
#1207
:) :) :) :) :)
ДЯКУЄМО !!!
#1208
 Во-во!  Вмикаємо клепку і думаємо скільки від такої утилізації можна заробити грошей. Тим більше, що у нас офіційно не дозволяється, наприклад, списати старий комп без паперу про утилізацію останнього. Тож курда, тяжкі цінні (Au, Pt, Pa зокрема), а також рідкоземемельні метали! Знову все впирається у інвестиції та нормативно-правову базу.
#1209
  посміхнуло...оосбливо як за столом буде неТверезий Зеля сидіти(за умови наявності лому), я чи Yar-79(останній воріянт практично неможливий, але все ж таки), я чи будь-хто в кінці-кінців. Можливі масові побиття "Оноліту" із усякими витікаючими наслідками відти. Окрім того далеко від центру, отож вбухати бабла в розкрутку як мінімум тра буде супер багато.
  Краще накопати тунелів та зробити Львів діґерською Меккою світового маштабу.
#1210
   писати не годен...Так ми плющило останній раз як про Кузю вчув...Долию два фото передрані в ПеркаЛаби
#1211
 Тру, усіляко підтримую усіма канечностями! Сподіваюсь комрад Roy все гарно систематизує та почистит! Тема копу, дійсно давно дозріла для виділення в окрему одиницю
#1212
 Вітаємо GOLEM'a  з ДН. Воскілько ми з Roy'ком вже встигли привітати без перебільшення найкращого кулєгу, пропоную Вам шановні дописувачі висловлюватись нижче із власними конґратуляціями солезіанту! Із св'ятом друже! Всього самого найкращого тобі!
#1213
   Кепсько ми та сумно.Сьогодні (направду, вже вчорай, 01/12/2010) сраня вирішив зачекати з дописом тутка хоча б до обіду. Зачекав, а потому нагальні робочі справи закрутили мене яко Му-Му на свіжій воді. Невже ніхто не згадав, же 01/12/**** РОМАНА?  
  Користуючись нагодою (хоч із шальоним запіздненням) вітаю усіх наших Романів із професійним св'ятом та початком українського Рамадану !!! Не годен наразі гарного вітання написати, але знайте друзі, що усім дописувачам (а вам солезіантам у цей день зокрема) бажаю тільки самого кращого та світлого!!!

 P.S. RoMeL та Romchick - мої особисті конґратуляції
#1214
  ну не було в цій темі відповідей протягом 120 днів...Ну і шо? Завітав йно на сайт, зацікавило:

 1) 93,1 Мгц - Львів, район Нового Львова  - піратська ретрансляція німецької радіостанції "Sunshine", прийом можливий в районі Автовокзалу, на кільцевій дорозі, а також на Сихові (вул. Зелена)

 2) 104.7 МГц-    Люкс FM - львівський ефір відрізняється від ефіру мережі (немає російських пісень)  :)

 3) Що таке Tarnawatka та Tatarska Gora відки йдуть  RMF FM та Radio Zet відповідно на 107,7 та 107,9 МГц? Розумію же ляхами пахне, але тим не менше...
#1215
 завтра обіцєли ЗП, як все піде гуд увечері пару сотень закину.
#1216
 воно і є, бикота detected !!! Паскуди навіть своє вЛого вліпили. Не розумію, слів не є. Фото ідентичні, у авторстві сумнівів не є, бути не може!
#1217
  Слушна ідея, змінив! Обом по +. Не знаю чи матиму змогу завтра приєднатись, але свічку обов'язково поставлю коло Шевченка. На Літургію не матиму змоги попасти. Але закликаю усіх здибатись завтра і поставити свічку. Шо панство скаже на рахунок теми в Плянах на завтра?
#1218
  дуже навіть супер. Йно шось придумати із  "Explore Lviv and Around" - кольори, стиль, шрифт, положення, написати під кутом у напрямку тунелю тощо. Не дуже видно цього напису на фоні стіни. Але + ІМХО заслужив!
#1219
   Новини від EcoTest'у для щасливих власників оновлених МКС-05 "Терра" та РКС-01 "Стора-ТУ" - туво опубліковано протокол обміну через СиньоЗуб, є тестова аплікуха. Забрати можна тутко.
   Текст новини нижче:
Код Select
До уваги користувачів оновлених версій приладів МКС-05 «ТЕРРА» та РКС-01 «СТОРА-ТУ».
Прилади МКС-05 «ТЕРРА» та РКС-01 «СТОРА-ТУ», що комплектуються радіоканалом Bluetooth,
мають можливість передавати в реальному часі поточні результати вимірювань на стаціонарний
або кишеньковий персональний комп'ютер. Для використання такого режиму роботи приладів
МКС-05 «ТЕРРА» та РКС-01 «СТОРА-ТУ» підготовлено опис протоколу інформаційного обміну з
ПК та демонстраційну програму, які можна завантажити тут.
#1220
  судячи з фото, дійсно дуже схожий на Добробут. А як там із приводу бомбіка коло кінотеатру на Личаківській? Здибали шось?
  З.І. "Лисий" Зеля доволі зачодно дивиться.