Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1001
Цитувати- інженери енергетики
Шмайл, шмайл - накастайся тут у потрібний момент, що вже настав.  Від себе хіба можу надумати когось із радіотех'у . Як вам тема реферату? = GSM-нода шахтного базування яко альтернатива провідному зв'язку  :)
#1002
 а в слові Batery далі всього одна буква t...
#1003
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 23:40:51
ЦитуватиА ніззя! Всім, хто попробує це зробити - анафема і суспільний осуд

А я сі попитаю, не зважаючи на анафему та суспільний осуд. Ібо дєло пахне загадков реальна касміческага маштаба  :)


З.І. №1: Тсссс... Анафема на еКСплорер'і, дорого(проте якісно), писати в ОП   ;)

З.І. №2:
    Ось мені яка ще річ вдарила у клепку просто зараз: та картинка, що панство намалювали є доволі недеталізована, графічна ітд ітп. Чи не було б краще намалювати трек в GoogleEarth, викласти тутка (займає фігню)? У такому разі кожен бажаючий мав би можливість скільки завгодно деталізувати та уточнювати шлях, потому викласти його сюди - а вже тоді, най Шановні Дописувачі вирішують як буде краще йти.
   Цілком згоден із BottleHunter'ом, що відстань надто велика як на один день. Чому не розбити на N-днів (де N=2,3,...)? Чи то буде похід на рекорд?
#1004
як жестокий ламер скажу - поправ Batery_3V - і все буде чотко працювати. Але не джелізом єдиним...
#1005
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 22:46:53
ЦитуватиДякую за пораду.
Звичайно що маршрут можна буде ще вдосконалювати. Я, наприклад, дуже добре знаю місцевість по маршруту починаючи від Кульпарківської і аж до Полтви (проти годинникової стрілки), хтось дуже добре знає інші участки. Завжди буду радий пропозиціям щодо скорочення та уточнення маршруту на всьому участку від Галицького Перехрестя до Кульпарківської (проти годинникової стрілки).

   А чого так багато написано про "проти годинникової стрілки"? Аж мене зацікавило. А по годинниковій стрілці пройти слабо?  :) А інші ділянки, окрім згаданої (ГП-->Кульпарківська) можна скорочувати та уточнювати? А ще цікаво, від Кульпарківської до Полтви проти годинникової стрілки - то як? Яке саме місце ти мав на увазі?
#1006
ЦитуватиНу наразі там таке враження що нарощують пагорб, бо свіжі сліди тракторів і земля ще зовсім свіженька (край нарощеного пагорба дійсно схожий на обрив який може обсунутись) але на мене, поки я був нагорі та на краю, ніхто уваги не звертав а от коли дорогою тільки почав спускатись до споруд - одразу вискочив охоронець...

  Як мені ся здало = наверху просто рівняють місцину (хоча що тут будувати?). Ходили навесні тамка із Зелею - як виявилось найкращий шлях туди попасти, неспалившись на периметрі (а він місцями затянутий доброю колючкою) - то маслати по колії аж до місця, де зливають із цистерн всю ту хімію, що везуть на Ензим. Нам попалась цистерна із аміачною водов, так що медом нам не пахло  :(
  Отож, як туди дойдемо - наліво вниз є гарні, але доволі круті сходи вниз (є на фото від Astrolon'a) - ними спускаємось донизу та насолоджуємось.
  Як були із Зелькою там = спенетрували кожен кавалок території, а вже потім зайшли у ангар, що видно у тебе на фото. Зараз там склад запчастин Ензиму - ми застали відкриті двері, охоронця, же так моцно спав, же мусів його будити. На складі - купа новеньких електромоторів, труб із незаржавійки різного діаметру та купа всього іншого цінного добра. 
  Ймовірно,  охорона вас поперла через те, що ви ломились прямим шляхом до об'єкту її відповідальності.
#1007
ЦитуватиНа вихідних проходились відрізком фантомної залізниці від тракту глинянського і саме там, нижче зліва від відгалуження колії намагались дослідити таємничий об'єкт. На табличці біля заїзду поряд з вагончиком написано "Вхід суворо заборонено. Небезпечна зона. Об'єкт під охороною". От і зацікавило чим саме ця зона небезпечна. Але ця територія дійсно охороняється і нас культурно попросили піти звідти. Тихенько проводжаючи аж до асфальтного заводу.

  Небезпечна мабуть тим, що там зсув грунту (якщо задом стояти до Ензиму, то буде по ліву руку), щось таке собі схоже на піщаний кар'єр - не маю підтвердження, але здається із десяток років тому там засипало дитину, що там гралась.
#1008
ну вперед, юні дослідники!
#1009
Точно "ОН"  :)
#1010
   Обговорення тут, користуючись моментом нагадую, що: фото має бути на ПІКАСІ, розмір 800 х 600 чи 1024 х 768 (а не 1280 х 1024), формат JPEG. А ще маэ бути створена відповідна тема в ОБГОВОРЕННІ, без цього також ніяк. Щиро раджу звернути на це увагу!
#1011
   Має трабли конкретно ця модель - ніхто цього не заперечує. Але Petzl це Petzl. То Шановне Панство не якесь-там гіффно, Ferarri також ламаються деколи. Мабуть просто треба частіше перевіряти ліхтарик, а ще врахувати те, що у мене та Роя ліхтарик однієї моделі, куплені в одному і тому самому місці, розкид по часу невеликий = веду до того, що могла бути "крива партія". Віж таков хірні ніхто не застрахований, причому тут невідомо хто винуватий - виробник чи продажник. Можливо, у продавця вкурені в попу працівники складу футбола грали пакунками із ліхтариками. Хоча, такий виробник мав би дану ситуацію передбачити, не продавати ліхтарів такому "дистрибутору".

  Мораль цієї басні така: нєфіг гнати на Petzl - із усіма буває, а із найближчими конкурентами явно частіше. Хтось знає щось краще за Petzl у його ціновому діапазоні?(кастом не пропонували).
 
   Дякую!
#1012
    Во туво так, VeNick одружується завтра. Штамп у паспорті вже поставив цього тижня, завтра фінальний аккорд - вінчанні, церква, ксьондз, сповідь, пиятика. Во тово тебе вітаємо тебе нижче. Від себе бажаю щасті, дофіга бубла, розуміння та злагоди у новоствореній комірці суспільства  :) Ну і звісно шальону купу mini-VeNick'ів!!!

   З.І. І же б жона пускала ти безпроблемно із еXplorer'ом пошпацерувати, а ще краще із нами усіма разом ходила.
#1013
 Ну Зельо, старий пердун, мої вітанні! Йно найкращого у житті!
#1014
Приєднуюсь до привітань!!! Шоб тобі все було +100500
#1015
Цитата: Машиніст від 19.05.2011 11:05:26
Не вірю своїм очам... Панове, це не фейк ? :)

Cамі знимки чи риба у Полтві?  :)
#1016
Я шахтарочка сама,
І звуть мене Люся
В мене Янукович муж
А я не боюся

Шахтарочка, молодесенька
В мене Янукович муж
А я не журуся



   Все почалось у минулу суботу, 14/05/2011. Злий модератор в своїй резиденції  мирно варив зупу, поки Romashka десь шпацерувала з InkognitA'ов по центру. На недовгу долю секунди шляк трафив світло - і радіо гаффтоматично перемкнулось з Ера-FM на не менш улюблену станцію Радійо Roks. По прошестю 2 хвилин, світло знову трафив шляк (але вже другий  :) ), а радіо перемкнулось на ФМ Галичина.

   Мушу сказати, що модератор дуж давно є, {ймовірно} одним із найбільших поціновувачів шляхетного & прекрасного українського року (зрештою, не тілько року) = а Мертвий Півень по моїй клясифікації займає єдне із перших місць. А на ФМ Галичина у прямому ефірі виступав Місько Барбара, хто не знає --> то той чувак, що у Мертвого Півня атвечає за вокал. І атвечає конкретна і якісно скажу Вам!

  Далі все просто - Місько та ведучі обіцяли у якості презенту альбом Мертвих Півнів, що цього року мав місце - зветься "Радіо Афродита". Більше  про нього можна прочитати на офіційному фан-сайті, власне тут. Як пишуть: «Радіо Афродита» – це позивні радіостанції УПА, що понад півстоліття тому доносила до світу відомості про перебіг українського визвольного руху.
 
  Далі все було гаффтоматично: dial-up дозвон в студію --> висимо 3-4 хв. на дроті --> ефір (йой, такий сексуальний голос в Адріяни) --> привітання в ефірі --> leave your contacs --> забираю альбома в студії, що по знаходиться за адресою пл. Соборна, 12 (поверх третій).  У результаті отримав диск з новим альбомом (без коробки- очевидно OEM-версія  :) ), листівку з фото Мертвих Півнів УПА-style, а що найголовніше = автограф від Міська Барбари!!! Я ся волочу від того, маю надію, що ви також.  
 
  Фото знизу, придивіться - там, здається Місько про eXplorer згадав!
#1017
Як хто буде брати - хапніть єдного матраца для злого модератора. Кеш поверну + гарантоване пиво у Пивничці (пробачте за тавтологію). Дякую!
#1018
WTF?  ??? Фан "Карпат"?
#1019
 Мої вітання!Просто шикарно! Лови великого та жирного +. Після дописів користувачів вже більш ніц додати не можу  :)
#1020
Цитата: S_E_R від 13.05.2011 13:30:18
Хочу собі взяти одну іменну і одну звичайну . Скиньте контакти в приват .

Дописуємо во тут