Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - swordlord

#41
Цитата: Bottlehunter від 28.12.2011 20:02:14
Я маю, але 6-літровий. Якщо треба, можу позичити.

Мало в самого десь такий самий, але якщо буде треба будем мати на увазі.  ;)
#42
Чи може хтось позичити казан десь на 20л.?
Може хто через знайомих або сам має таке чудо.
Хто допоможе з казаном отримає добре пиво  ;)

P.S. Казан потрібен для потреб експлорера. Пізніше буде детальніша інфа.
#43
Цитата: Alter від 28.12.2011 18:29:57
Гм, а тупо кабель кинути буде фест напряжно? А то вайфай, блютуз... Може і не добити. Кажу, бо сам живу на 9 поверсі, і зловити вайфайну точку, що є на 5-ому є вельми проблематично. Тому забили болт на понти і кинули звичайнісінький мережевий кабель. І дешевше, і надійніше.

Та я бачу шо і мені прийдеться кабель кидати, тільки от проблема, що його можуть врізати всякі пі****си.


Цитата: Golem від 28.12.2011 18:36:27
Не виключаю що можуть бути доступні і більш дешеві версії. Інший спосіб - лишити звичайний масляний радіатор. Він в собі містить біметалеву пластину. Від температури вона або замикає-або розмикає контакти. +- пару градусів триматиме. Тим більше в підвалі ніц швидко не змінюється і крутої електроінки там не треба.

Я думаю та пластина не забезпечить мені потрібну температуру, бо масляник буде гріти приміщення до 25, а треба менше, бо з ящика картоплі буде кущ зелені за тиждень  ;D
#44
Цитата: Golem від 28.12.2011 18:10:15
Цитата: swordlord від 28.12.2011 18:00:51
Так от, цікавть ще такий варіант, щоб температура автоматично підтримувалась. Тобто, потрібна скажем температура 20 градусів, і коли вона скажімо 18, то вмикається обігрівач і нагріває повітря до 20 і вимикається. Таке щось є в продажу чи також потрібно когось просити, щоб виготовив?  :) І кіко таке потяне, без ціни обігрівача звичайно.
Терморегулятори доступні в Епіцентрі і Практікері. Пиво зібрався варити? ;)

А щось дешевше є ?  270 грн, якось трохи дорогувато.
#45
Нє не пиво варити, і не коноплю вирощувати  ;D
Просто цього року в підвалі дуже багато всього є і хотілося б щоб це все добре зберігалось. Підвал не дуже суперський в плані температури, от і хотілося б зробити, щось схоже на кероване сховище  :) (повторюсь) бо бігати в підвал кожен раз геморно.
#46
Щось зрозумів, а щось явно не входить в мій внутрішній словник термінів.  ;D

А ще питаннячко назріло:

Бачив що є девайс який втикається в розетку а потім до нього електроприлад, і девайс можна запрограмувати на вкл\викл в певний час.
Так от, цікавть ще такий варіант, щоб температура автоматично підтримувалась. Тобто, потрібна скажем температура 20 градусів, і коли вона скажімо 18, то вмикається обігрівач і нагріває повітря до 20 і вимикається. Таке щось є в продажу чи також потрібно когось просити, щоб виготовив?  :) І кіко таке потяне, без ціни обігрівача звичайно.
#47
Значить так:
Хочу мати на компі постійний звіт про температуру в підвалі. Оскільки мешкаю на 5-му поверсі, кожен раз бігати в підвал і дивитись на термометр дуже геморно  :-\ .

Якщо блютус зможе з тим справитись через велику кількість бетонних перегородок тоді гуд.

П.С. який термодатчик ще не знаю. І взагалі було б добре якщо б його виготовила вміюча людина, а я за то б заплатив грошей чи бартер.
Ну і звичайно має бути бюджетним думаю до 200 грн чи в районі того. Але взагалі не знаю кіко то всьо може коштувати.
#48
Шановне панство, дорогі дописувачі з більш грунтовними знаннями техніки ніж мої.
До вас питання.

Чи можливо зробити термометр, який би в он-лайн режимі сповіщував мене про температуру в приміженні за 25-30 метрів від мене. Хочеться щось бездротове. Чи все ж таки потрібно тягнути кабель?
#49
Цитата: inkognito від 26.12.2011 22:30:10
ЦитуватиТа я хіба шо зле говорю? Просто кажу, же так не є. І же месні оповідки тре ділити на 18, тоді вони будуть більше відповідати дійсності. Та просто намагаюсь перевести це в жартівливу форму.

без образ старий, ныц злого не мав наувазі. До-речі, як тобі ідея створити певну тему, де ти чітко та гарно поясниш, що варто фільтрувати, що брати до уваги, на що варто забити у випадку таких оповідей? мало б бути цікаво та пізнавально

:) ну можна щось того плану написати.
#50
Цитата: inkognito від 26.12.2011 20:56:11
ЦитуватиА ще в печері є велика зала, куда німці перенесли танк і там зібрали, а потім ще до 80 року час від часу виходили в село купити "Верховини" і на щирій українській мові казали "Слава Ісусу Христу".  А потім всі втікли в Москву і після Олімпіади"80 виїхали назад до Німеччини.

;D Байки то діда Опанаса, німці в печері  ;D. Зброю заховану повстанцями, або місцевими могли знаходити і це так тоже треба ділити на 18. Тих "мєсних" як послухати, то в нас не Львівська область, а цвинтар німецької техніки, шо не танк то літак.

Попустися троха, добра? Тутко eXplorer, а не reibert  ;)

Та я хіба шо зле говорю? Просто кажу, же так не є. І же месні оповідки тре ділити на 18, тоді вони будуть більше відповідати дійсності. Та просто намагаюсь перевести це в жартівливу форму.
#51
Цитата: Golem від 26.12.2011 13:30:13
Дякую! Там, до речі, дуже гарні шашличні місця. В плані є красивий ліс, галявина, недалеко озеро. Ну і місцеві розказували, шо в тій печері німці колись ховалися. То вони потім знаходили там зброю.

А ще в печері є велика зала, куда німці перенесли танк і там зібрали, а потім ще до 80 року час від часу виходили в село купити "Верховини" і на щирій українській мові казали "Слава Ісусу Христу".  А потім всі втікли в Москву і після Олімпіади"80 виїхали назад до Німеччини. 

;D Байки то діда Опанаса, німці в печері  ;D. Зброю заховану повстанцями, або місцевими могли знаходити і це так тоже треба ділити на 18. Тих "мєсних" як послухати, то в нас не Львівська область, а цвинтар німецької техніки, шо не танк то літак.
#52
Цитата: volodimir від 22.12.2011 18:38:54
о... початківець з нуля  ----це про мене  )))) Володіння на розмовному рівні мене влаштує повністю . мова потрібна в звязку з можливим виїздом за кордон.

Якщо за кордон на роботу, то курси - пуста трата грошей, індивідуальний (фаховий, наголошую) репетитор і тільки. Курси дають базові знання для самовдосконалення, а от хороший репетитор повинен сам підібрати для Вас потрібну програму, щоб не перенасити зайвою інформацією і надати обширніші знання мови середовища спеціальності.
За три роки з нуля можна досягнути рівня 1-го курсу університету будучи учнем 7-8 класу, але при умові хорошо репетитора.  :)
#53
Колись на форумі цю тему обговорювали, можливо кому потрібно  ;)

№1
Портативна грілка, без пального. (автономна)
Температура: 58 ~ 65?.
Час роботи: до 8 годин.
Час для розігріву: до 10 хв.
Упаковка: 2 шт. упаковка ділиться на дві менші герметичні.
Не точксична, без запаху, одноразова.
Виробник: Корея http://n-rit.com/bv_productsCoolHot_73
Термін придатності: до вересня 2013 року.
Ціна: 30 грн\ упаковка.

Відео: упаковка



Відео: тест на термометрах (електронний зашкалив  ;D)






№2
"Каталітична" грілка
Час роботи: до 24 годин. (заявлено виробником)
В комплекті мішечок для номіння на шиї (гріти тіло під курткою)
Заправляється бензином, спиртом.
Ціна: 95 грн\ шт.



Відео: розігрів



Відео: на другій годині роботи


#54
Який результат потрібен? Володіння на розмовному рівні чи щось більше? Для роботи чи для самовдосконалення?
#55
Цитата: GreenLION від 21.12.2011 16:24:38
А коли то товар буде?

Все має бути в суботу. В суботу напевно можна буде і забрати.
#56
Можу повзнавати. Але то під замовлення. Можна Б/У можна нофйо =)) Подробиці через ОП.
#57
Цитата: Alter від 20.12.2011 15:08:06
Ну раз на те пішло, то тоді кожен кухонний ніж має проходити спочатку експертизу, а потім допускатись до ізання хліба. Якщо вже візьмуть за яйця, то на то є суд, і експертиза, яка має проводитись саме в доказ того, що то є ХЗ. Я не спорю, то любий мєнт буде на таку річ дивитись із писком, повним слюни (і пустою кишенею), але в законодавстві чітко сказано, що для визнання ножа хз в нього мають буди всі параметри відповідності, і якщо ХОЧА Б ОДИН не підходить під ту класифікацію, то то вже не є холодна зборя.

А ти походи по вулиці з кухонним ножем, перший же патруль потяне в рай.відділ міліції. За що? За зберігання холодної зброї. Кухонний ніж, лежить дома, на вулиці він вже ХЗ. А на райвідділі, поки ти сидиш в "клітці" він магічним чином може перетворитись на те, що треба. 
#58
Шановні дописувачі.
Будь-яка заборона для нашого народу - це лише червона хустина для бика.
Після заборони люди будуть пити більше. Не будуть продавати в магазинах, народ буде гнати, а коли народ буде гнати, то в звязку з великою конкуренцією отримаємо цілу купу видів народного алкоголю, ото буде шо попробувати  ;D :

настоянки, первачок, на меду, на травах, калганівки, з ягодами, на яблуках, домашні вина і тд і тп.  вже мовчу про контрабас із-за бугра.

одним словом, якщо діти будуть менше пити, то я з радістю буду пити натур продукт домашнього гоніння хай хоч він буде в пляшці заткнутій качаном кукурудзи. Та під сальце з часничком. Ану швиденько вводьте заборону  ;D Дайте народу волю на кулінарній кухні народної алко-творчості  ;D
#59
Цитата: Alter від 20.12.2011 14:45:43
А ніфіга! Якщо товщина менше 2,4 мм, то хай він там хоч весь в напилах і "кровостоках" ;D буде. Ми про то свого часу з Лесиком холіварили. Читай вище.

Закон законом, а практика практикою. Такого роду "самодєлкі", як правило експертизою признаються, як холодняк і тоді вже за "пилочку" спитають. За документи на нього сптають, бо до того шо він підпадає під всі критерії законодавства має буди документ висновок держ. експертизи.
#60
На нього вже дозвільну документацію треба, або робити його з нержавіючої сталі. 17см лезо + пила. За такого бучера можна і статтю получити, навіть дві виготовлення і зберігання, в обох випадках без дозвільної документації.