Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1101
Хтось там буває зараз? Бачив шо і як?
#1102
Цитата: matvs від 30.11.2018 16:39:37
Де можна подивитись відео хамла? Лінк не відкривається.

Відкривається тільки для своїх. Зайди покажу тобі з телефону.
#1103
Спробую оживити тему кількома світлинами. Напевно все ще робочий ліфт на Князя Романа 12. Але чомусь виведений з сексплуатації








#1104
Як завжди з Експлорером було тепло і душевно. Викладаю пару своїх фоток тут. Докидуйте свої хто має.







До речі, їх бармен багато читав Експлорер і лазив по Фак парку. Але ніколи нічого не писав. Просто тому шо не було мотивації. Це гарне питання, як зробити так шоб людям хотілося тут писати і ділитися матеріалом
#1105
Супер! Так як має бути троха людей можна буде в Полтві розділитися на дві фотодроч-групи. Одна піде вниз по течії а інша вверх. А потім навпаки.
#1106
Існує сільська легенда шо на околицях Деревача стояла сторожова вежа. І шо з неї йшов невеличкий підземний хід. Принаймні старші люди його ше памятають. місце там справді підходяще з оглядовістю на кілометри навколо.

Також на карті позначена сторуда а зараз тут поле з неявними слідами шо там шось було. Цікаво буде глянути.

Є ше гігантський Карєр. Ну і наостанок пошукати продовження печерки коло Карєру.

Пропоную зібратися 2 грудня на 13-00 в мене в Хоросно і пройтися все оглянути. Прогноз погоди каже шо ми порядко змерзнемо тому після вилазки можемо троха відігріти кінцівки в сауні.

Рой казав шо буде на машині. Хто планує добиратися сам то може підїхати на Шелл навпроти повороту на раковець і я там підберу. В будинку є гостьова кімната, можна лишитися зустрічати схід сонця. Крім гарного настрою ніц з собою брати не треба.

Будь-ласка відпишіть нині хто і скільки буде. Необхідно для закупівлі потрібної кількості продукту.




#1107
Сьогодні я, ХХХ і Святодій пробували пройти в головний корпус Полярону і його пофоткати. Пробували серед білого дня щоб кращі фотки вийшли. Думали так як то моє йти під знос то і пустити мають без проблем.







А дзуськи. Головний вхід закритий, сторож на посвідчення ГО, фірмову оранжеву каску і 50 грн не ерогує. Ми просочилися в щілину у паркані бо в корпус можна залізти і з торца який повністю відкритий вітру. Але з даху будинку навпроти на нас пильно дивилося шестеро очей. Також на подвірї пасся сторож який збирав там арматуру. Зразу коло нашого залазу, так шо непомітно ми б не пройшли.





Зато ми об'їхали Полярон і запаркувалися коло Катєльні. Тут троха полазили і пофоткали колишній кисневий цех, по суті єдине шо там лишилося. Корпус незруйнований, на землі сліди від недавно винесеної апаратури. Навіть проводка висить макаронами на стінах.



XXX свалив працювати а ми пішли гуляти територією. Паркану нема, ніхто нам не завадив спокійно дійти аж до прохідної Полярону але з іншої сторони. По дорозі ми пофоткали якийсь нето підвал нето бомбік праворуч від центральної алеї заводу. тут згідно з планом мають будувати школу. Інший бомбік, як на розказали, був на куті там де зараз новобудова стоїть.



Той же сторож, ми знову представилися, поговорили, сказали шо знаємо Сала Миколу Миколайовича і все таке... Цей ра звін був привітніший але сказав шо фоткати тут ніззя бо камери, ну і якшо про це хтось дізнається в Києві то йому хана. Що ж, неможна то йдемо до дому. Тут нас зустрічає ше один сторож, молодший. Та сама розмова, те саме неможна... Корпус формально належить зараз Політеху, він і має право туди пускати. І та сама історія шо хлопці йдіть звідси пошвидше бо ми получимо шо ви тут так довго. І випровадили нас до котельні. Далі ми поговорили 10 хвилин про Полтву і наш ресурс і полюбовно розійшлися. Повторюю ше раз, ми заїхали нормальною дорогою де не було навіть знаку шо вїзд заборонено. І ця територія необгороджена.

Коли ми вже їхали назад до нас підбіг дядько з явними ознаками ожиріння на обличчі і почав матюкатися та обзивати. Ну – у, ми троха зняли цю комедію на відео та й собі поїхали.

Через 5 хв той самий хамовитий охоронець чекав мене коло офісу, бо ж їхав я на роботу і це все гарно проглядається. Спочатку спробував мені погрожувати, але я покликав кількох працівників як свідків. Він ще раз сказав шо якшо десь фотки попадуть в інтерент то мені хана та й пішов собі геть.

Мене аж руки свербіли викласти це все тут же. Але стримав Дзвінок від ТВД яка власне то все там і будує. Вони попросили не викладати фотки бо .... Що ж, фотки заводу не викладаємо, а відео хамла – чому б і ні 😊

До речі, така їх поведінка виглядає дивною. Бо ТВД це серйозна фірма яка будувала Католицький Університет і яка мала б більш ретельно охороняти свої секрети...
#1108
Увага всім!!!

Зараз у вас є гарна нагода почати роботи ІТ-шником в продуктовій компанії з силіконової долини Cypress Semiconductor. Ми у Львові вже більше 15 років, за цей час згенерували 200+ патентів на винаходи, розробили дисплей для Тесли ще і багато чого іншого. Це вам не баг фіксінг в чужому бородатому коді чи допилювання стандартних шаблонів під вимоги клієнта!

Зараз на 2019 рік у нас 12 відкритих вакансій, 7  з них для студентів. (4-5-6 курси, з досвідом роботи до року або без нього!) В тому числі і в R&D команді!

Ось тут весь перелік вакансій

Ось приклад вимог до R&D кандидата

"

SYSTEMS ENGR, NCG (R&D)

Job Description

Cypress Semiconductor is looking for the New College Graduate (NCG) to join the research team in Ukraine (Lviv). You will work in modern and rapidly growing areas of IoT, Automotive electronics and AI. You will collaborate with colleagues from all over the world. You will use modern equipment and laboratories. You will be expected to learn a lot, be creative and contribute to Cypress's patent portfolio.

Job Qualifications:

•   Bachelor degree in electrical engineering or computer science
•   Mathematics and physics solid knowledge
•   Knowledge of Matlab/C (or equivalent)
•   Intermediate English writing, communication and presentation skills
•   Nice to understand at least one of the following: AI, DSP, Wireless, Security and/or Analog electronics
"
#1109
Дякую, читав і мене жаба душила скільки я всього цікавого пропустив. :)

Попередньо збори перенесли на 10 грубня щоб всім підходило. Так шо є ще час на подання пропозицій!
#1110
Ура! Буде сьодні троха народу!

Сталкер, може в тебе десь завалялася караоке-версія Тілько Експлорер? Бо мені гугл видає тіко зі словами :(
#1111
Поділюся з вами Божественною тушенкою яку вже як рік купую в Магазині Горбогори в Пустомитах. 60 грн. Ше чув шо є десь на нижньому шуварі, але не знаю де саме. Робиться вона недалеко від мене в Поршній. Так шо власник під боком, якшо буде халтура самі розумієте...


















Перемішуємо все з пастою, додаємо троха соусу Песто і вечеря дослідника готова!

Рой, може закинь сюди огляд сучасного Українського сухпайка?
#1112
Цитата: ЗеленаМиша від 28.11.2018 01:22:18
Люк бетонний, але хитається. Єдина проблема – все це знаходиться на добре освітленій площі зразу перед чиїмсь вікном.
Тут, однак, треба підкреслити, що у спогадах Хіґера особливо докладно описана  дорога до локації, а не сама локація. Тож на 100% переконатися, що це саме та каналізаційна труба, яку ми шукаємо, можна буде лише добравшись до неї від головного русла Полтви.

Поділюся своїм досвідом пошуку місця встановлення камери для Легенд Львова. Задача була знайти люк шо якнайближче до оперного, бо туди кабель можна кинути. Відповідно ми ззовні пошатали всі люки і закинули шнурок в той люк що йшов у Полтву де нам треба було. А вже з Полтви глянули шо і як, де він є. До чого я веду. Ми дві години шлялися по проспукту туди сюди поки то все робили і ніхто в нас навіть "ксіву" не спитав

Я не думаю що хтось перед виборами у Львові наважиться розпалювати антисемітизм і перешкоджання роботі преси та скромному єврею Голему в пошуках місця переховування його предків. Тому можна спокійно йти і зверху шатати люки хоч під Мартовича. Головне Ярмолку і посвідку ГО не забути.



Також в рамках підготовки до прикрашення будинку до Нового Року вчора замовив си додому таку от драбину.


З радістю поділюся її для потреб юдаїстики!

Якшо чесно то я б це місце де треба лізти вверх три метри просто якось позначив. Чи то примотав кусок шнурка до скоби чи балончиком з фарби зірку Давида намалював. І спробував пройти зверху вниз. Дійшовши до знаку ми матимемо привязку до Полтви. І таким чином обходимо душ.
#1113
Цитата: Sannyman від 25.11.2018 22:59:18
+1
Фоткати навряд щось буду, але можу допомогти зі світлом  :)

Може спробувати тівй кораблик попусукати? Я тоді візьму сачок.
#1114
Завдяки наводці Хіміка що це нижньоклапанний двигун які давним давно не випускають я думаю зміг визначити типу двигуна внутрішнього згорання в тролейбусі. Він був від Газ-51/52

Фото з Вікі


Наше фото


Креслення

#1115
Цитата: Svyatodiy від 27.11.2018 17:28:58
Розгляньте мене за пунктом правил 5.2. Дякую.

обовязково розглянемо! Щоб полегшити нам роботу як будеш за компом кинь будь-ласка пару лінків на твої звіти і в яких вилазках брав участь та що організував сам. Зазвичай на зборах ГО ми за дві години не встигаємо і половини питань обговорити. Тому це зекономить нам час.
#1116
Рекомендую PCBtut, Львівську фірму. Співпрацюємо з ними вже багато років. А плат ми замовляємо, повірте, багато, в нас два фулл тайм інженери займаються тільки розводкою плат. У них все швидко і недорого!
#1117
Табличка класна! Що я звідси зрозумів - треба вдівати робу, брати ломік і піднімати люки на Соборній, там де Євреї жили цілий рік. По ідеї має лишитися багато слідів їх перебування!!!

Ану зараз перевіримо силу інтернету - Народ: хто має фотки з реконструкції Площі Соборної, Сербської і Церкви Андрія? Цікаво глянути які з люків ведуть у Полтву! Особливо цінними будуть радянські Фото.

Ну і ти вмієш інтригувати. Що ж, чекаємо деталей та фото з вашої спільної вилазки... ;)
#1118
Привіт Всім!

Швидше всього на наступний тиждень відбудеться чергове зібрання ГО. Якшо хтось має питання до обговорення - пишіть сюди, ми їх обовязково розглянемо і повідомимо про результат.

Наприклад, хтось хоче стати Своїм. Запросто, якраз є нагода! Просто напишіть будь-ласка сюди аргументоване "подання" що Ви підпадаєте під необхідні вимоги згідно правил пункт 5.2. І якшо Ви не "обгадили коврик коло дверей" в когось з адміністрації то рішення швидше всього буде позитивне.

Також дуже вітаються ідеї щодо розвитку форуму. Особливо як мотивувати писати та викладати фотки тих, хто лаззить і має чим поділитися, але просто влом...
#1119
Скопіював сюди з іншої теми

Джагирлач
ЛАЗ
Кривий Ріг
Ну і звісно що ЛЕП
Звіт з зони відчуження з гієнами, ночівлею на даху будки і патрулями :)

Ми з Роєм старатимемося якнайкраще відобразити це в паперово-друкованому вигляді, цей формат має свої обмеження. Приймаємо думки та побажання!


Я не впевнений що зараз згадав всі статті шо мене дійсно вразили, щось міг забути а шось міг умисно пропустити як от наприклад статтю про подорож рейл-стопом залізницею, просто має бути цензор часу. По ходу додаватиму якшо шось згадаю. Що ви також робіть! Тобто це не має бути "найкраща" стаття, бо по яких критеріях її судити неясно. Просто то, що сподобалося, запамяталося і вразило. Як твори Подеревянського наприклад, ніби ніколи їх і не вчив, а памятаються краще за вірші Шевченка які зубрив у школі. Так само і звіти, є такі що зачіпаються за тебе і не вже відупскають
#1120
Гумор / Re: Наше меню
26.11.2018 07:53:22
Під час проудктивного трололо в Тролдепо маємо:

1) Щурячі хвостики у фритюрі
2) Суші на капоті