Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#161
Отож особисто мені дати не такі важливі! Мені важливіша компанія))) Але всежтаки давайте говорити про 18 число якщо більшисть буде за нього.
#162
Цитата: Drusja від 07.02.2017 12:26:31
Субота - полюбе краще, бо в неділю з тих країв вибратись - то капець проблема (з власного досвіду) - море студентів.

То був плюс Один за суботу чи просто порада)))?

Ок підтримую суботу. 18 лютого
#163
Колеги привіт! Хочу запропонувати цікавий варіант для вилазки скажімо на 19 лютого. Абож інша дати яка всім б підійшла За неї можемо домовитись.

Отож план дій такий виїхати потягом Львів-Сокаль о 9:15 ЖД або ж 9:28 Підзамче і на 10:55 прибути у Добротвір. Сама жд станція практично у декількож кілометрах як від села так і від однойменного смт.

Далі вздовж колі по якій нам помахає задом потяг ідемо в сторону села Рокити. Які можливості відкриваются нам подорозі вздовж колії:
1)Покинуті будівлі бетонного заводо і інша будівлі пром зони які не відносятся до станції.
2)Споглядання краєвидів самої ТЕС
3)Золотвал - тут чеснокажучи незнаю чи є щось цікаве і як точно до нього попасти, і чи взагалі потрібно. Але він існує)

Отож дойшовши колією до Села Рокити на переїзд дороги яка веде на Червоноград ми повертаємо на ній наліво і близько за 2км входимо до лісу де є комплекс Криївок як відновлених так і таких про які забули.

Фактично основною ціллю є Криївка. Але як же в нас карта ляже.

Після чого пропонуєтся 2 варіанти розвитку події:

1)Якщо ми вже ну дуже довго загуляємо то на тих же рокитах 19:00 можна сісти на маршруточку до Львова
2)Якщо часу буде ок то тусуємо до самого села Добротвір з можливістю заходження на цвинтар де є стара деревяна церква, потім споглядання на костел і чекання на маршрутку на березі водосховища з можливістю заскочити на "Плотіну".

Отож приблизно так на ваш розсуд колеги.

Що хто скаже?
#164
Колеги, порадьте будьласка приббав набір кухонних ножів Бергоф, чи потрібно нести їх на "Першу рихтовку" чи можна одразу користуватись?
#165
Велике дякую тим хто заснував той ресурс, тим хто його підтримував і підтримує останні роки, і всі вельмишановним учасникам які в свій час так тепло прийняли мене сюди.

Наша спільнота то як якась друга родина, хтось ближчий хтось дальший але всі рідня) де всі близькі і рідні! Всього всім найкращого!!!

Окреме вельми дякую Golem за те що в свій час повірив в існуваня повноцінної печери біля львова взявши від мене слухавку, після чого зявився цей звіт, і я влився в цю нашу сімейку) не без допомоги Руфуса звичайно)
#166
Дякую, хлопці. В дитини виявили лейкимію кром потрібна на відбір тромбоцитів в даному випадку заміна не підійде нажаль. Незнаю деталей процедури але тут навіть не кожен з 2+ підходить для того перше і роблять аналіз.
#167
Друзі привіт, для сина знайомих потрібна кров 2+ від мужчини. Спершу протрібно робити пробний аналіз а потім якщо кров підходить здавати.(На відбір чогось там з крові)
Наразі більше деталей незнаю.
Чи може хтось зголоситись?
#168
Нажаль ніяк не можем зістикувати всі події дня(
#169
Ми не встигаємо -2
#170
Мабуть +2 в залежності від часу.
#171
Цитата: Bottlehunter від 12.10.2016 11:05:39
Цитата: Le-i-3o від 12.10.2016 09:49:40
Колеги я ніц не маю для такої вилазки але дуже би хотів приєднатись? Немаю включно з досвідом? Міг би я вам скласти компанію? Якби найшов все що треба, але блін досвіду не найду((((((

Я б не сказав, що в тебе нема досвіду)
Ну як "Старші" по підземних річкових походах дають добро і знайду екіпіровку яб приєднався.
#172
Колеги я ніц не маю для такої вилазки але дуже би хотів приєднатись? Немаю включно з досвідом? Міг би я вам скласти компанію? Якби найшов все що треба, але блін досвіду не найду((((((
#173
Я можу помилятись але по памяті то новий має іти над старим згідно з росповідей Автодору спеціальна машина його сверлила поверх. Цю інформацію отримував коли роботи велись ще в районі колишнього магазину Корн.
#174
Був я нещодевно в одному з Львівських жеків, розмовляв з начальником жеку, питався коли останній раз проводили інвентаризацію горищ у Австрійських будинках(тай взагальному) коли не сказали сказали що проводили і що 80% горищ є в належному противопожежному стані.

Як виявляєтся "офіційної" проводки на горищах немає все що проведено це незаконно і є порушенням. Але таких випадків зафіксовано не було.

На запитання чи не бажають на фоні 2 останніх пожеж провести перевірку, сказали що люди в нас чемні і горища бережуть а якщо я таку перевірку проведу і знайду на якомусь горищі хлам то не доведу його принадлежність конкретному мешканцю і буду  його вивозити своїм коштом. Тобто тут логіка не правильна людина не хоче лишньої роботи, це прикро.

Також не змогли відповісти чи всі горища захищенні від незаконного проникнення неблагонадійних осіб.
#175
То як можна буде забирати футболочки?
#176
Цікаво хто з наших хлопців їх Водив не чув такого варіанту  екскурсії.

Насмішило що Валерія Рогожнікова Археологом назвали.

#177
Фактично печера є рукотворною, якщо детально то існуючі ходи і ніші створили монахи на основі природніх тріщин.
#178
Цитата: Roy від 21.07.2016 10:57:40
Сьогодні мну пообіцяли сказати ціну на надрук. Буде ціна, то все озвучу. Ціхо, без паніки.

А шо то за такі фліски Рассел?

Туво їхній сайт Ціну можна Уточнити на Т-компані, я нажаль можу привести тільки велику кількісті.
#179
Доречі зробити фліски з лого булоб би цікаво, невелика вишивка в районі серця і все. Думаю в 600 грн можна вкластись якщо Раселл брати.
#180
Сьогодні Велике свято у всіх дослідників, 47 років назад народилась фраза "Це маленький крок для людини, але гігантський стрибок для людства".
Людина вперше ступила на місяць.
Всіх вітаю з тим великим святом(ну звісно якщо астронавти там були ;) )