Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#241
Мої вітання заслужені плюси організатору ;)
#242
Цитата: Roy від 22.10.2015 13:27:25
Цитуватиз тобою Смайл в живо познайомитись ато певнім ти єдиний з форуму залишився кому я руку не тиснув)
Тільки не наливай йому.  ;D
А може є якісь шанси тебе заманити в цю поїздку, наприклад в мене зараз мяско вялится, має смачне вийти Руфус вже знімав пробу з попереднього) може підтвердити якість)
#243
Всім привіт! Вибачайте що довго не відписув був в реальному загрузі.

Отож:

Щодо методу добирання, чи то я щось не додивився чи той автобус зняли але з Солотвино після потяга на Кваси на ранок не добратись, тому залишаєтся 2 варіанти добирання туди:

1) Раховоз у Пятницю в обід зі Львова і в квасах Або чекати до коли почне сіріти або плюнути на всьо, виключити страх до диких тварин і попхнути зразу по прибутті. Варіант може бути не зовсім комфортний тим хо не зможе відпроситись з роботи, але мені особисто підходить.

2) Трьома електричками через коломию якось протягом ночі і на ранок будем десь на 10 у квасах, мені мають скинути точний графік такого добирання.

По даті мені найкомфортніше 14 листопада субота, по довготривалому прогнозу погоди там малоб бути гарно в той час + до 14 листопада кожен зможе повирішувати справи що мати цей день вільним. Але звісно Ваші пропозиції колеги :)

Далі по запитаннях

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 16.10.2015 21:28:29
Я міг би скласти компанію , але тільки знаючи бюджет ( транспорт )
П.С. А так афера чудова , пане Овшин  8) ...
З Інтровертом все обговорили в тел режимі, квитки на потяг десь в районі 80 грн. Тобі певно буде дешевше по студаку.

Цитата: Romchick від 16.10.2015 22:51:26
А ти чьо, тіпа спортсмєн? Як на мене, то реально зробити і на Раховоз встигнути. Але з Квасів то є куди топтати. Майже всю дорогу прийдеться бігти не оглядаючись. Ще й світловий день короткий. Прийдеться спускатися в темряві. Я б вже краще з Драгобрата йшов. (звичайно +витрати на УАЗіка). А взагалі на Близниці варто весною йти. Боюсь, що зараз там униле болото і туман.
Та не зовсім спортсмен) Болото мене не лякає) Весною там був то безподобно, але зараз в мене якась нехватка гір тому просто хочу. Єдине що може зіпсувати поїздку погода.

Цитата: :-) від 22.10.2015 00:15:52
як швидко йти/бігти? Спорядження так розумію небагато - шмотки на собі + перекус?
Я ото зараз кинувся роверка і почав бігати, наразі важко, але вже почав ногу вперед виставляти)))
ТАк все вірно хавка і одяг на собі, Я не думаю що будемо бігти аж так неймовірно в сторону на верх, в низ можливо поспішим. То було би дуже Файно вже нарешті з тобою Смайл в живо познайомитись ато певнім ти єдиний з форуму залишився кому я руку не тиснув)

ТО тепер Чекаю Ваших коментарів по даті і який медод добирання Вам видаєтся більш Романтичним.
#244
Друзі шукаю компанію для цікавої афери, якби найшлися бажаючі провернути наступну ідею про дату вже б домовились поки все капітально снігом не занесло.

Отож я б хотів відвідати Гору Близницю і потратити на це 1 день і дві ночі.
План схема така, В пятницю вечером виїхати на Солотвино тим клятим Солотвинським потягом, звідти на Автобусі заїхати в Кваси і піднятись на Близницю і того дня ж спуститись в  Кваси. Фізично це можливо по часу. І В Квасах сісти на Раховоза і в неділю зранку бути ви Львові.

Чи має бажання хтось таке провернути? І тоді вже б по наявності бажаючих домовились би про дату.
#245
Як на мене переляканого то це не надійна ідея без Офіційної підпримки в таке місце спускатись.
#246
Не хочете до компанії запросити, когось з нас?
#247
Саме це і символи Масонів, і таких місць у Львові є багато. Але вони справді не повязані з Масонами, реальні масони себе не світили. Наприклад, на Дудаєва 9 є гарна ліпнина і з Циркулем і з Трикутником і навіть молоток, і до того всього ще й дракончик, який тримає Стрілу. Але то всього-навсього Символ Політехнічного товариства А будинок був побудований Вінсентом Молодшим у 1905-1907 роках, саме ця персона була рушієм технологічного прогресу у Галичині, якщо не помиляюсь. Сорі не зміг найти фото яке можна було б добавити.
#248
Можу підказати ідею по квитках якщо вже сильна біда буде! 5:20 з Хмельницького відправляєтся міжрегіональний експрес Гречани-Київ, на нього квитки завжди є бо то потяг типу нашої Лавочки який вже в Жмеренці стає експресом з провідниками, ціна на нього 52 грн. з Гречан до Києва, на 12 число лишилось 702 квитки, в Києві будете 12 година, мінус мінімальний дискомфор. Лишилось в такому випадку лише квитки до Хюстона(Хмельницького) Вам найти, наразі на 11 число є ще 7 плацкартів на Львів-Одеса на 20:40. На Ужгород Одеса на 12 число на 00:40 є лише один плацкарт.

Плюс такої поїздки як будете уважні  і буде вже сонце на вулиці по дорозі побачите купу дотів Летичівської лінії Оборони(вроді вірна назва)

#249
Цитата: Андрій74 від 03.09.2015 09:44:48
Цитата: Bottlehunter від 02.09.2015 18:06:14
Я опасаюся, щоб за сраку не зловили, і нас і провідника
Стьопа правий, краще в теперішній час не ризикувати з вилазкою в метро.Припишуть і тероризм і всяку ху.

А файно там конешно, якось той хто фотав попав жи. Пишуть що це службова гілка Фото взяв тутка
#250
Якщо не помиляюсь це палац Реїв, сімї яка започаткувала пивоваріння  Микулинецького пива.
#251
Компоти, маринади і помідорки те що буду споглядати сьогоднішнім вечором :(  шкода що приєднатись не зможу :(
от вони посміхаются а мені сумно
#252
Цитата: Андрій74 від 06.08.2015 13:21:04
Чуваки,нікого не хочу образити,але мені здається ця тема вже застаріла
От а що значить застаріла? Якщо хтось поїде в Чорнобиль, або в якийсь палац на львівщині, чи може викладе якийсь оригінальний звіт про Говерлу що явно старіше за цю будівлю то це буде ще застаріліще? Інтроверту + за відео.
#253
То певно чорнобильський ведмідь якийсь оаз в нього різна відстань між кігтями, або ведмідь прийшов до дерева на манікюр і точив кожен кіжтик по одному. Подивись фото вище як ведмідь когті точить. І сам єрундою не займайся. В адміністрації прошу вибачення за лишню писанину.
#254
Ой вже той дятько Олесь, сильно в коментарі вдаватись не буду ;)
#255
Той вказівник на нашу з Руфусом школу показує ;D ;D ;D
#256
Дивись якщо не іти на Стій то получится 12км від Воловця до Великого верху +2-4км до місця жде планую ночувати. Стій додасть нам до цієї цифри ще 8км якщо вірити вказівникам на маршруті.

По бюджету на транспорт, десь 25 Електричка + 15 Маршрутка від Пилипця до Воловця і десь 30 буде Мукачівська до Львова, якось так вроді.
#257
Привіт! Маю у попередніх планах 25-26 липня збігати на Боржаву.

Приблизний план такий у Пятницю 24 липня 17:43 відправитись зі Львова електричкою Львів МУкачево з приміського.
Приблизно о 10 вечора прибудемо у Воловець відійдемо трошки по маршруту і Розібєм намет.
Прокидаємось з ранку і через сироварню тримаємо шлях на Великий Верх, подорозі маю в планах накопати калгану і якщо ще буде поїсти чорниці.
З Великого Верху біжим на Стій і з нього вертаємось назад тримаючи курс у Сторону Шипоту.
Друга ночівля у лісі спустившись з Хребта знаю там непогано облаштовану стоянку.
Неділя ранок прокидаємось і спускаємось до Шипоту, стараємось попасти туди ще до 9 години щоб не зустріти там ще натовпу "Туристів".
Звідти Тримаємо напрямок на Пилипець де сідаємо на Автобус до Воловця. У Воловці відходимо від вокзалу до річки(є хороше місце біля школи) і там доїдаємо останні консерви і допиваємо Чай який не випили в поході. Йдемо на мукачівський Експрес той що міжрегіональний і 20:45 ми ви Львові.

Якось так приблизно.

Буду радий Хорошій компанії.
#258
Подзвонив на ТВ Завод Електрон, жіночка на телефоні сказала що вони не приймають точно, а що порадити не знає нажаль. Буду чекати пані з Управління екології, на теренах інтернету щось поки нічого не знайшов.
#259
А ніхто не підкаже що з Кінескопом старим робити? НА гарячій лінії міста направили в управління Екології а там людина яка може щось пікказати на Лікарняному наразі.

В жеку взагалі сказали укладати якийсь договір з якимсь перевізником і вивести на Грибовичі. НА що помахав їм пальцем і сказав но-но-но і порадив більше такого нікому не казати. Сказали що можуть вивести лише будівельне сміття, це закладено у квартплаті.
#260
ТАк дійсно там обидва КТ838А