Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Le-i-3o

#481
Його найкраще відмочити з пару годинок тоді він стає білий, і коли відварювати він не синій)
#482
А як щодо моховика? А якщо у нього був відтінок ближче бо бузкового під шапкою то це якась "заяча губа".
#483
На жаль мусимо відкласти поїздку на краший час поки не назбираємо групу щоб вийшла рентабельна вартість. Сама можливість такої екскурсії не пропадає так що якщо комусь буде цікаво пишіть.
#484
To Golem: З одного боку підтримую, а з іншого смію не погодитись...майже в кожному регіоні Карпат я місця де "дітько каже на добраніч" і супутник два рази     на рік пролітає вопщем як то кажуть кінець географії...Турка(тут реально найбільше!!!), біля Усті-Чорної чорної цілком ймовірно, біля Долини.навіть біля Сколе є таке.

В такі місця заходять тількі місцеві і то не всі, а обрані(грибні королі для прикладу) і ті хто туди ходить береже те що там є а одже в теорії така місцина існувати може.
#485
Все залежить від того скільки нас буде, щодо ціни.приведу знов приблизний розрахунок, судячи по кількості тих хто попередньо зголосився нам треба Газель на 15 чоловік, - 1 місце це п.Орест. Вартість 3грн. за кілометр + 50 грн. година простою., + 300 грн.

Якщо нас 14 то це буде 60 грн. приблизно(у випадку 5 годин простою).

Я особисто готовий за це стільки заплатити, знов запитаю може в когось є Бусик який нас покатав би просто за бензин? або ж кращі умови перевезення?
#486
Roy, wunaro, Fenriz, Sunkatalano, Bottlehunter, yaroslav21, Romchick, Tach, GreenLION прохання підтвердити Вашу участь у поїздці або повідомити про відсутність можливості приєднатися.

В понеділок мені потрібно повідомити п.Оресту остаточне наше рішення і відповідно замовити транспорт. Велике прохання відписуйтесь.

Дякую :)
#487
Друзі, хотів би провести ще одну жирну лінію і під нею хотілось би ще раз отримати фінальне підтвердження від тих хто вже писав і від тих хто ще приєднаєтся!

Дата Поїздки 16 червня, це субота. п.Орест, на цю дату люб'язно погодився. Прохання підтвердитись до початку наступного тижня, щоб могли б вже визначитись з вартістю. Нагадую чим більше нас буде тим рентабельнішою буде поїздка.

#488
3D  малюнок на бруківці у центрі Віннці під Вінницькою водонапірною вежою(памятка архітектури), можна  спостерігати уже два тижні.
#489
Великий плюс нічні маршрутки, вартість нічного проїзду збільшується на одну гривню тобто 3,50.

Справді якщо рівняти з Львовом то Вінниця виграє, а ми залишаємось трішки позаду.

Кількість торгових центрів зашкалює, наш Кінг Крос залишаєтся далеко позаду в порівнянні з найбільшими. Попри торговий центр на кожному кроці, в прямому розумінні цього слова та завжди купа людей і це все навсього на 365 тисяч населення.
#490
Ось кілька фото з мого осіннього візиту на Сабарів(був і на цих вихідних набагато гарніше коли все зелене нажаль не фоткав):
#491
Щодо фонтану, найкращий день для відвідування це неділя, адже у будні вас потішать скороченою програмою, а в суботу повна година але без відео проекцій, а от у неділю повний фарш!

Все дійство починаєтся де по девятій(але щоб вибрати гарне місце можна бути десь на восьму), спершу його проганяють по всіх режимах а потім починаєтся шоу, в даний час оскільки темніє пізно, не зразу відчуваєш повноту ефекту.

В цьому році фонтан бачив вже 3 рази був і на суботній і недільній повній програмі.

А човник на фото вартість 25 грн. для студентів 15 плаває з центру на Сабарів( район накштаут Виник) і назад. На Сабарові є неймовірної краси скелі і однойменна ГЕС. Там Буг робить гарний поворот і утворює таку собі міні затоку

Взагалі Вінниця місто яке дивує, при першому свому візиті був приємно здивований. Чистота, порядок. Очікував набагато меншого. Культура людей на надзвичайно високому рівні. Від тоді буваю у Вінниці раз у два тижні приблизно. Бачив і зиму і весну і осінь, це місто просто прекрасне завжди!!!!

#492
Я теж не думаю що ця просіка це воно, там росте щось зелене, накштаут того що кошарами для овець вирощуєтся. На місце "сходження" трубопрокладчика не схоже, там  було б щось хаотичне і не таке чітке, по карті не схоже що там залишились уламки дерев і перевернуте коріння місцями. Плюс знизу різкий перехід у ліс, що явно не свідчить про наявність там Величезного куска заліза.
#493
Вікіпедія каже що газопровід "Уренгой-Помари-Ужгород" а саме він пролягає на красній, був збудований у 1982—1984 роках, одже не раніше цих дат покотило у низ цього монстра. Це всього навсього 30 років якщо це справді правда то на місці де він летів через ліс мав би ще досі проглядатись слід відносно основного лісового покрову.
#494
А коли по розповідях приблизно він котився? Можу переглянути фото коли був рік назад відфоткав все дуже гарно після такої махіни явний слід би лишився, навіть за десятки років буде помітно де він дерева позносив.
#495
порадьте, а який результат цього всього обговорення, трошки не вловив перечитавши. Чи було прийняте якесь остаточне рішення і чи були якісь обговорення поза форумом?
#496
Перечитав, цікаво, якщо приймаєтся участь комерційного спонсора стає ще цікавіще)

Я ж пропоную обмеження по кількості учасників в команді скажімо 6. З конкретно вибраним головуючим команди.

І всештаки додати Карпати і Яворівщину(її цікаві Лісі місцями важко проходятся).
#497
Я не пропоную стандартного квесту, чогось такого що всім надоїло і проїлось. Не бігати все за один день а розбити на певний проміжок часу.

Я в принципі не орієнтуюсь у всіх напрямках нашої діяльності, проте я собі це уявляю приблизно так:

Декілька етапів, скажімо два з них це Полтва і Лощина, щось типу орієнтування і знаходження прапорця чи маячка якогось. Наступний скажімо на знання  міста, по типо знаходження якогось цікавого барильєфу чи ліпнини, щоб включало і історичні знання.

І скажімо ще один етап у місті, це вибір якогось неприступного обєкта і завдання потрапити в нього, де оцінюватись буду методи потрапляння, вміння домовитись з ким треба.

Потім покидаємо місто і проводимо два етапи, скажімо перший вибираємо якусь вершину і яка група як на неї вийде, абож задаємо дві точки і переміщення між ними, хто який маршрут обере як його пройде, де оцінювати і підготовку і швидкість і якість вибраного маршруту.

І скажімо взяти Яворівщину як другий етап поза містом тут маємо відносну "рівнину", тут теж взяти якесь орієнтування вибір маршруту між двома точками.

Або ще можна щось у Миколаєві організувати.

Ну якось так, етапи проводити можна не одночасно а врізний час для прикладу, в Карпатах може бігати по дві команди а інші дві в цей час у Львові.
#498
Хотів запитати а чи ніколи не виникало ідеї провести змагання чи швидше квест так би мовити на кубок Explorer.

У декілька етапів, забігів , дистанцій чи щось у цьому роді. Позмагатись між собою у дружньому форматі  на спортивно-дружній інтерес, створити декілька команд серед учасників форуму і в бій. Придумати якісь декілька етапів які би проявили наші знання у декількох напрямках у яких працюємо, також знання краєзнавства і щось у цьому роді.

Як вам така ідея мені б цікаво було б в такому участь прийняти?
#499
Був там 12 травня, маю аналогічні фото, потім закину.

Хочу додати від себе про добирання, якщо ви уже у самій Вінниці вам не обовязково добиратись на Автовокзал, вам потрібно добратись на зупинку Водоканал, це фактично початок траси на Житомир, там є шось типу автостанції там і маршруток побільше буде окрім Калинівської, вартість проїзду до Кемпінгу 4 грн.

Взагалі з Водоканалу можна за 40хв а мож і менше пішки зайти.
#500
Тут на фото видно в одному місці видно уривок стіни колодця якщо побачити наступну сторону можна було б прикинути наскільки він забитий сипухою з  камінням і всім решта. Насправді це розбирати важко буде :D