Школоло і не тільки

Автор Golem, 28.11.2019 21:53:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Колись давно проскакувала ідея ходити по школах, ліцеях і так далі і розказувати про Експлорер. Що це таке, чим ми займаємося. Заодно і про банальну техніку безпеки як ото Полтва в дощ чи шолом в шахті. Ну і під цим соусом пояснити як себе вести на абуктах.

Пропоную цю ідею реалізовувати! А в цій темі ділитися досвідом та результатами такої просвітницької діяльності. І не тільки серед школоло. Пердло теж заслуговує на увагу. :) Я от в міській раді час від часу виступаю.

---

В понеділок у Львівській Обласній Дитячо-Юнацькій бібліотеці, Винниченка 1, я розповідав про рік свого життя в стилі Експлорер. Про збиті літаки в Карпатах, про найвисокогірніші Печери, про нові підземелля Львова і, само собою, що про Полтву! А також про свою книжку "Туристичні Креативи", це ж бібліотека!

Прийшло два восьмих класи. Діти мене уважно слухали, в телефонах не залипали, задавали багато питань і розібрали майже всі візитким. :) То ж усі ми отримали масу задоволення!

Для чого я це роблю? - спитаєте ви. А з ким мені лазити через пять років як не з цими дітьми? - спитаю я. Дехто з них вже зараз встиг побувати у Лощині і кількох бомбарях. То ж потрібно знайомитися та ділитися досвідом. Поки не пізно розказувати що хабарити і нищити обєкти це зло. А заодно і рекламувати наш сайт www.Explorer.Lviv.Ua Та й і техніка безпеки само собою!! То ж я вважаю що такі заходи є корисними і закликаю інших учасників робити те саме.

Коли мене запрошували на цей захід то спеціально наголосили щоб я не забув каску


Ніби слухають


Виглядає що дітям цікаво. Це мій перший досвід перед такою аудиторією


А каска це щоб качани голову не травмували


дівчина в Касці задавала найбільше запитань


Впернений що ці двоє точно будуть лазити!






Ця дівчина з книгою купила її для Юри який активно читає Експлорер. Агов Юра, напиши шось про свої полазки!


Дуже вдячний колективу бібліотеки за теплий прийом і цю чудову можливість пропагувати своє хоббі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Фіз-мат ліцей. Майбутні директори і депутати. Якраз цільова аудиторія для розповідей про Експлорер. І хоч ЗНО на носі, але слухали уважно.


Приніс з собою образок щоб клас в найрентинговішому Ліцею міста виглядав не так убого


А це міська рада, грудень. За цей виступ я отримав кошти яких вистачило щоб проплатити хостинг Експлорера на півтора роки вперед


Теж міська рада, встиг в останній день перед карантином


Ну і в планах було ще два виступи в ліцеї і бібліотеці. Але карантин все наламав :( Продовжуватиму після. І вас закликаю робити те саме!

Згадуємо як воно було у Вересні
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Карантин вже всіх порядно піднадоїв. Тому знову почали запрошувати у школи. А я ж тільки за. Хай краще діти від мене почують що таке Полтва, RZDS, Explorer і так далі. Також наголошував що їм потрібно вчити українську мову. Аби потім грамотні писати звіти :) Вчителька була в захваті!



У школі Діти в тапочках а не в бахілах


Звісно шо за пару років це все ще буде лазаюче школоло яке страшенно харитиме старе пердло. Але час йтиме і скоро вже немічні старічки почнуть харити колишнє школоло. В любому випадку лазити це справа молодих. Тому і стараюся налагодити діалог між поколіннями.

Цим дітям менше років ніж Експлореру


Майбутній Дослідник
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Знову запросили мене провести урок Полтвознавства в школі. Дітям було дуже цікаво. Перебивали, задавали купу питань. Наприклад що означає слово "Шатати" і де є вхід у Полтву :) Так що поколінню Explorer 3.0 бути!

Кожен получив по монетці Експлорера


Урок Полтвознавства в школі

Дігери всіх країн єднайтеся!

232 Гості, 1 Користувач