Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - :-)

#301
Ламери які просвічували все ліхтарями із білим світлом дратували неймовірно. ;D
#302
Радянські легкові скати, 6 штук, навалити піною, правда сохнутиме довго але нема на то ради, біба покромсати камеру і потім штопати або ні. Якщо  можливіссть то камазівську або іншу яку невелику. Там те ж що й газонажися..


Аз пінопластом лише тоді виникне побема.якщо на гребні застрягне. і як гойдалка почне рухатися і розламається навпіл. Хоа швидка течія і хароший радянський пінопласт себе показують добре, ібо колись займвся таким, біда що при ударі обперешкоду пасажири можуть сходу покинути палубу, і не факт що на берег..

Вжа давно думаю про сплав і засіб, але наразі крім коліс, або хорошою пінопластовоїконструкції альтернативи не бачу.ще варіант 2 матраци нахєрячити пінкою і звязати потім. ну такі невеликі. водні, як каримат шириною. Кароч пінка дєло.
Ну але якзнову  таки показує досвід, камери легкові призводять до того що ти мочиш у воді те що зазвичай влітку на пляжі. тому таки більші треба.
Або зварганити із пінкичи 15-20см пінопласту конструкцію а-ля карта,. тобто таку ніби дошку монолітну як літаюча тарілка пошти видлубати для пасажира заглиблення анатомічне. см 5 товщинидна залишити.
Днище вкрити навіть тою ж бляхою, можна ще плавник забабахати. але думаю зломається нах він.


От. і байдарочне весло, і якщо двомісний в довжину зробити. а щоб сантиметрів по 30 по боках. і десь 50-55 то ваша задниця то можете прикинути ка ширина і чи влізе чи якось ще.

А ще можна інтексівські чи які там човни, і нахєрячити пінкою і не грати мозок собі. бо як і усне то пох буде. не якщо обережно канєха.

Радій, радій, Альтер. Як сказав би Василь Васильців. якби не про кальмара.
А ще є уьтра міціні і оегкі пакрафти по 850 баків штка і важать 2,54 кг, але я бть стільки ще не заробляю.
Ну і агор не проканає, ще й покалічитися можна. Весла байдарочні і кішко-якір.
Ну і ще можете кілька бочок із китожиром поставити на носі. як 15-тирічний капітан, щоб хвилі попереду згладжувати. ага. Від них буде користі більше як від багра.
О ще крае. були колись такі широчеееезні пласмасові ванки іздном. так це дно а зверху пінки і життя чудове.
#303
Гумор / Re: Смішне Відео
06.12.2011 21:28:55
#304
ОТ нєх було вчора. ОТ. ;D
#305
+1. я ж всьо палю)))
#306
Хакєй ребята.
Васьму 3.
#307
Цитата: Roy від 02.12.2011 15:30:40
Можна. Пішли з нами, я тобі ще новенький манометр подарую :D
Манометр?!! "Салямісалмісалямі" Кажи коли де.
І що брати зсобов.
#308
Цитата: Roy від 02.12.2011 15:12:06
Зі мною також звязались. Постараюсь теж бути. Хто ще має бажання?
А що інтірєсного буде?
Ну і може це вона нам дасть коментарі?
#310
Гм. а якщо блу нерж варити до Ст3-ст20, товоно триматиме? Мене це питанняцікавить, бо із таким з'єднанням трубопроводів на 190*С і десь до 1МПа зустрівся і якось сикатно. А люди які монтажем займалися колись кажуть що хз про електроди такі.
М хто що скаже?
#311
Зварник явно чимось незадоволений))))


#312
Блін, напиши "пальник". це і українською,і я про зовсім інше тут планував прочитати. >:(
Думав водяра якась спецальна. а тут цей баян, тьфу.

А щодо такого пальника. Спиртовий пальник в мандрівках зло як на мене. Лабораторія - так. Там треба "мякий" нагрів. - поволі і повністю. Хоча так, банку тушні можна прогрівати. ;D

Питома теплота згорання спирту етилового згідно вікіпедії 26-30 МДж/кг. а це хня як для рідкого палива.
Що соляра, що бензин мають по 42-44 МДж/кг. Газ із балону порядку 45-47 має.
Кароч для туристів лише якщо мандрівна лабораторія наявна. ;) Готувати на такому їжу зло. Маса і розміри пальника компенсуються кількістю спирту який доведеться із собою тягнути, щоб приготувати ту ж кількість, що й на балоні чи на солярі-бензині.

А заливати туди бензин то теж зло. Т.зв. whitegas може і підійде. Він і в зіппо напевне, тоді точно. Але вартість експлуатації росте ого як. Дорчі. а яка калорійність? А то не нагуглюється.
Кароч, я б не брав в мандрівку.

От на примусівському сайті про балон:
ЦитуватиБаллоны объемом 100, 220 и 450 г содержат газовую смесь "4 Seasons" от Primus. Самый большой баллон 2202 содержит количество газа, эквивалентное примерно 1 л этилового спирта, достаточное для кипячения около 40 л воды. Баллоны снабжены самоуплот нением, предохранительными клапанами и соответствующей международным стандар там винтовой резьбой.
Думаю що легше - 1000 чи 450 г. :)
#313
Цитата: zelja від 27.11.2011 23:12:34
Не буду сперичатися на рахунок чемпіонства і родовитості(якраз на тому і заробляють гроші), но на рахунок котів я вважаю що це пофіг , а для собак це важливий фактор!
всі вони здохнуть. Купуйте цвяхи. Не забудьте залити парафіном.
#314
Тарено- та БАДожуям присвячується.
#315
http://wikimapia.org/#lat=49.8133979&lon=24.0288591&z=17&l=37&m=b
Але знімати треба із території ТЕЦ. Тобто туди треба зайти. Ібо в центрі, як бачиш.
А знімали десь звідси - http://wikimapia.org/#lat=49.8139033&lon=24.0295994&z=17&l=37&m=b
#316
Цитата: Bottlehunter від 20.10.2011 20:52:59
Ось ця фотографія в журналі має підпис: "Електростанція змінного струму в районі Персенківки". Хтось знає, чи існує зараз ця будівля і якщо так, то що там зараз розташоване?

Існує, на 2-му поверсі наскільки відомо служба КВП має свої приміщеня та ще кісь допоміжні служби - ремонтував там мережу опалювальну, і електрики слєганца. На першому далі, ліворуч на фото - майстерні слюсарів по ремонту (ги, буремна практика виробнича слюсарем), на передньому плані - електрики.
Там де "замурований" проєм правіше фігури людської - ворота в турбінне віділення, чи машзал. Спочтку там стояли парові поршневі машини, але після війни на турбіни вивезені від німців замінено, Siemens. Турбіни вбиті в хлам часом, але досі працюють.
Вулиця Енергетична і будиночки одного силю тамтешні - це власне житло працівників тоді ще електровні.
#317
Віновніца таржества.

Пацани внизу аутсайд

Пацан внизу інсайд

Відон зверху

Там було про попили чайок


#318
Гм, ну чому ж, розвантажать таки очисні біля ТЕЦ-2.
Доречі, якось постіно забуваю, але.
В " лісо-городній" зоні, яку наразі активно захоплює народни депутат від БЮТ багатострадальної Юлі, і за якого мудаки місцеві активно голосували, Роман Федишин, є колодязь, а то й два. Рівень верху трубопровода метрів на 5 нижче рівня землі. От в яку сторону тече так і не згадаю, але були випадки, коли воно звідтам ти фонтанило, з колодязя і стікало в річку Зубру.
Окрім того, вже в селі Зубра є КНС, чи то КПС, якщо українізовувати терміни. Колись гуляв із Ростиславом, хотів запитати що і як, мегне не надто гречно звідти попросили, питали чи не журналіст я бува. Кароч там якесь зло, бо морозилися і агресивні були дуже. А зараз бачу кілька трансформаторів зняли, чи то ліквідовують потрохи КНС (КПС) чи як, хз.
#319
Хз-метр. Параметр визначається методом інтерполяцій в діапазоні, вже окресленому шкалою приладу (45-55 одиниць), що зменшує к-ть операцій, а відповідно в рази збільшує швидкодію системи. Також можливе додаткове підвищення швидкодії в рази порівняно із вищенаведеним способом визначення - за умови прийняття будь-якого значення з окресленого діапазону, із врахуванням маломовірності прийняття параметром величини рівної найбільшому, та найменшому значенню шкали прилада. Що в свою чергу призводить до збільшення величини похибки, тому вибір способу вимірювання диктується: інтелектуальними можливостями спостерігача, часом відведеним на проведення вимірювань та вимогами до точності вимірювання, тобто як наслідок - коректності роботи системи.


Направду є цікавим чому там 2 шкали, чорна і червона?
Ще одне направду - на лаборатоних в елетролаболаторії (чудова тафтологія  ::)) студенти НУ"ЛП" часто саме так і міряють. У мене наприклад показувало 48-49, кажуть пишіть 50.
#320
ГГ, у мене тут ідея, знання практично застосувати.
Кароч кажи яке паливо будеш туди, і висоту труби, діаметр також вітається, прикинемо теплопродуктивністьь при шаровому спалюванні  твердого палива на самотязі. ;D
Тобто є книжки насправді, все робиться.
Але булерйан таки кручє наразі.