Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#301
ОК, тоді якщо буде змога, покладіть за мене, а я передам при витєчні на терикони чи раніше маршрутками.
#302
Цитата: Bottlehunter від 10.01.2012 19:41:08
Остаточна ціна питання буде відома в четвер. До понеділка гроші треба буде занести в Пивничку.
Суму напишу в цій темі як тільки буду знати.

Тоді я мінус, до понеділка ніяк у Львові не зможу бути..
#303
Цитата: YserL від 10.01.2012 12:34:56
Зараз по дефолту вони вимкнені. Для активації потрібно у настройках увімкнути їх. Що для публічного використання важко користувача заставити їзх включати.

Думаю WebSocket очікує такий же тернистий шлях, як HTML5. Браузери то пів біди, ще треба сервачки приручити відповідним чином.
#304
Цитата: YserL від 10.01.2012 12:13:55
Чекаю коли по дефолту у фоксі і хромі буде вімкнені WebSockets.
Технологія бомбезна  :)

Цитата з Вікі:

WebSocket підтримують такі браузери:

    Google Chrome (починаючи з версії 4.0.249.0);
    Apple Safari (починаючи з версії 5.0.7533.16);
    Mozilla Firefox (починаючи з версії 4);
    Opera (починаючи з версії 10.70 9067);


Також WebSocket підтримують

    мобільна версія Safari в iOS 4.2[4]
    BlackBerry Browser в OS7[5]

У кінці листопада 2010 Adam Barth опублікував[6] результати дослідження надійності протоколу, де було з'ясовано, що у випадку використання прозорих проксі-серверів можлива підміна кеша передаваних даних з тим, що користувачі замість реальних даних отримуватимуть версію даних від зловмисника. Проблема виявилася досить серйозною для того, щоб розробники Firefox та Opera оголосили[7][8][9], що в майбутніх версіях їхніх браузерів підтримка веб-сокетів буде за умовчанням відключена аж до усунення проблеми небезпеки цього протоколу (хоча залишилася можливість їх включити).

Нова версія -07 протоколу WebSocket, яка виправляє помилку протоколу, реалізована і включена по замовченню в Firefox 6 [10] та у Chrome 14.[11]

Також існує командна опція для Google Chrome (--enable-websocket-over-spdy) що дозволяє ранню екпериментальну реалізацію WebSocket через SPDY.[12]
#305
Цікаво, в честь чого розробники Firefox так по стаханівськи трудяться: за рік три версії і бета 10-ої версії. Змін особливих я непомітив, хіба є деякі багфікси в Лінухах. Думаю, че через наступ Гугл Хрома, бо кусок ринку Вогнелиса він відгриз.
#306
На ніч нема проблем зостатись, є в нас тру-експлорерівский буха мотель, ну і треба буде ще об'єктів на день другий відгуглити.
#307
Цитата: inkognito від 09.01.2012 22:48:17
ЦитуватиMail в якості email клієнта, ну для ламаків піде pico, а ed в якості текстового редактора, а в сторону vi, а тимпаче nano чи, взагалі, emacs навіть дивитись не буду)))
Хоч то оффтоп, але чим тобі могучий VI чи VIM сі несподобав?

То я жартуючи. Могучий vim мені життя рятує і колдувати в ньому веселіше всього, з vi не користаю, бо не світить.
Юзаю зараз Elinks час від часу, щоб вже зовсім не оффтопити))
Для непосвячених vim - це текстовий редактор, котрий має два режими: бібікати і все псувати, а ще з нього нема виходу.
#308
1 чорна - linuxoid
1 біла   -  linuxoid

Обі розміру "L"

P.S. Гроші закину обов'язково і безумовно, єдине не знаю коли буду мати час до Львова вирватись..
#309
Цитата: inkognito від 09.01.2012 22:14:00
Для реально тру-адмінів є LynX. Просидів на ньому у свій час майже 1,5 роки, на ВSD-консольці поштовика  :) :) :)

Mail в якості email клієнта, ну для ламаків піде pico, а ed в якості текстового редактора, а в сторону vi, а тимпаче nano чи, взагалі, emacs навіть дивитись не буду)))
#310
Цитата: Alter від 09.01.2012 13:06:01
Якщо в лютому, то я +1. Будем Ц???О???Ф??? задовбувати своєю присутністю, чи так териконами буде прогулянка?

Вже раз... Тільки терикони, там буде де полазити
#311
Ось таке:









"Літав" я гуглольотом по планеті Земля не без цілі, а з ціллю подивитись зверху на промисловість Червонограду і його району. Налітав я фотки, що вище. Давно вже мрію, навіть марю, відвідати ці місця, але без компанії наломно. Ось, вирішив зробити тему.
Пропоную в місяці Лютому відвітати це місце, конкретніше скажу ближче того самого місяця, а зараз би хотів почитати хто би туди пішов.
Вся ця краса взята звідси
#312
Цитата: Alter від 06.01.2012 01:49:29
2 linuxoid. А Бендюзькій вже кирдик повний?

П.С. Соррі за офф-топ. Не втримався.

Практично, починають потроху зрізати "зайвий метал" з копрів. Але місце файне.
#313
На шахти з проф. відеообладнанням зась! Хіба на одну покинуту, котрої, доречі, вже майже нема (металхантери). Але якщо дуже хочеться і неможна, то можна, щоправда з портативною камерою і без трати часу на режисуру, заодно висвітлити ще один аспект Експлорера - це екстрим. Досвід спілкування з місцевою охороною був не раз. Пустити готові, але без камер, бо, чомусь, бояться, щоб де хто чого зайвого не зняв. Наймонументальніше, на мою думку, в області то Ц?З*Ф - на територію не влізти, охорона добра, але як зловлять (а вони зловлять) то заставлять стерти весь матеріал. Є вихід  - знімати здалеку на териконі. Це дасть неперевершену панораму самої фабрики, чорно-бурий пустир в декілька сот гектар, 30-40 м. заввишки, бурими і чорними болотами, шламопроводами, БІЛАЗ-ами, сіркою і ще багато чим.
#314
Приплюснув! Гарні місця, гарний звіт. В цю пору року і таку погоду подібні місця виглядають якось  депресивно і водночас красиво. Дійнсо, нагадує гру Сталкер як казали раніше.
#315
Приплюснув. Дійсно, цікаво як то в них все. З однієї сторони повинно було б бути дуже схоже, таки в одному соцтаборі чалились, але ні, Європа... Ну, хіба мала ВШа схоша.
#316
Плани вміє робити Necrosoft Visio - є заготовки, умовні позначення і т.п. Ну і, звісно, AutoCAD.
#317
Цитата: inkognito від 04.01.2012 00:13:16
У чувака, що полює йно за повними фляшками нинька ДН. Це один із наших найкращих дописувачів, друг, колєга і просто чумовий чувак. Вотож вітаю йому всього найкращого (здоровічко, бубло, скіли супермена 80-ґо рівні), весілля цього року. До того ж усім гуцулам, бойкам та лемкам. Ну і всій го родині та друзям, і що насамперд Христі. Смерть москалям, СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Приєднуюсь вітань! Ну і бажаю щастя, здоровля і всього найкрайкращого, а також успіхів в роботі, стабільного зростання благополучча і най жиє Гуцулія!)
#318
Вітаю земляка і колегу Юру aka RedShift з Днем народження! Бажаю натхнення, удачі та всіляких гараздів в житті!!!
#319
Цитата: YserL від 30.12.2011 14:31:03
Цікаво як він поведе себи від літієвого акумулятора 3,7В

В мене анологічний девайс, від літієвого акума працює добре!
#320
Відкриття малої герми це круто, але то, як на мене, запал таке відзняти))

Спуститись в шахту зараз нереально, а з відеообладнанням практично неможливо, хоча місцеві журналісти недавно спускались..

Щодо териконів і місячних пейзажів, того є скільки завгодно від маленьких до величезних, від лисих до покритих симпатичним березовим лісом і з інопланетною технікою.