Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#281
+1. Удачі!
#282
OFF TOP

Усміхнуло прізвище - "Колишній головний архітектор міста, професор кафедри містобудування НУ "Львівська політехніка" Юрій Криворучко". Багато що пояснює)))
#283
Намалював. Вийшло те що внизу. Перелопатив трохи інфи по символіці трикутників. Виходить що це швидше за все символ святої трійці або щось з того роду.

П.С. Символ організації анонімних алкоголіків)
#284
Ансамбль складається з тридцятиметрового пілона, бронзової центральної групи і масивної гранітної стели з великими рельєфами з кованої міді. На вертикальному пілоні — горельєфи, що символізують основні роди військ: піхотинець, танкіст, артилерист, льотчик, матрос. Центр ансамблю складає скульптурна група, що складається з алегоричних фігур радянського Воїна і Батьківщини-матері. Батьківщина-мати приймає присягу вірності Воїна і символічно благословляє його меч. Історія Радянської армії розкривається в шести багатофігурних горельєфах, розташованих з обох боків стели: «Народження Червоної Армії», «Громадянська війна», «Звільнення Західної України», «Рік 1941-й», «Велика Вітчизняна війна» і «Перемога». Вікі.


П.С. Чи то які символи маються на увазі?
#285
Зрозумів, дякую ;)
#286
Потрібно десь дістати хоча б 100 грам тої олії, і поняття не маю де його шукати...
#287
Тому в кінці стоїть смійлик) Незнаю як для шановного товариства музикознавців та тру-рок-діг-музік-фолк-поціновувачів, але особисто для мене вихід таких "альбомів" приносять лише мінуси в карму Кузьмі, у якого дуже багато серйозних, глибоких та і просто гарних пісень. Хоч то й стьоб, але отаке "гапатскоЄ" чтіво розраховане і на відповідний контингент, що не радує.
#288
Стефку, то або епічний trollface-пост, або СПГС навіки вічні в'ївся у мозок цвіту галицької молоді ;)
#289
Цитата: Celso від 30.11.2012 19:24:04
такий станок зробить деталь точно до мм :)і забере роботу в якогось токаря :P

Точність в 1 мм є катастрофічною лажою. Сучасні станки із сервоприводами мають дискретність в середньому 0,001-0,0005 мм
#290
Терзометри використовуються для зняття даних про незначні переміщення. Але якщо переміщень нема, то це далеко не значить що нема і напруження. І виміряти його в такому випадку, коли нема зовнішниіх проявів, є вельми і вельми проблематично. ТАк що коли хто знає як це зробити - вам пряма дорога у відділ патентування.
#291
Цитуватитому що можливе таке явище як температурний викид колії

В такому випадку чому зразу не застосувати тензометр на строго визначеній довжині рейки і бачити безпосереднє розширення, ніж завідомо включати сюди похибки, що безумовно будуть при вимірюванні температури?
#292
Міряти опірним термометром температуру повітря надворі є аналогом оли б замість штангенциркуля на виробництві використовували шкільну лінійку. Мінусом опірних термометрів є їх низька чутливість. Їх використовують в основному там, де нема як запхати звичайного, плюс є великі діапазони вимірюваних температур. Особисто сам бачив такі термометри на муфельних печах (до 1200 С), парогенераторних котлах (300-600 С), ну і так по кафедрі валялись.

А нащо там тоді рельса? :o Тим більше зі шпалами? Краща теплопровідність?) Цікавий метод.
#293
То прям епідемія якась. Нагадує ту байку коли всі масово тринділи, що сіль в магазинах пропаде. Особливо великі очі були у робітників калушських соляних шахт - мовляв "Чи ви подуріли всі? Там солі ще не на одні 100 років буде!". Таке саме і тут. Масова істерія, блін... Краще би дизель-генераторами затарювались, коли б вже в таке вірити. Ну і, відповідно, солярою.
#294
2 Zenek. Ваша карта 1944 року. ПЗК рили набагато пізніше, тому його і нема там.
#295
З розділу фантазій.

Мотокоса+лодка+самокльомний гвинт з кріпленням=експлоринг ПЗК зі сторони Полтви.

#296
Цитата: inkognito від 20.11.2012 12:01:21
Цитата: Roy від 20.11.2012 11:17:04
Наразі +1, дуже цікаво.

Адназначна, правда думаю він вже давно залєтий яковсь х;%:ньов типу бетону...

Це принципово неможливо, ну або будівельники повні ідіоти - прямо під тим будиночком протікає колектор діаметром 2450мм (інфа 100500%), і засипати таку козиру інсталяційну і, що найважливіше, готову дзюру, було б по крайній мірі тупо.


Місце злиття з Полтвою - http://wikimapia.org/#lat=49.8603327&lon=24.0211954&z=18&l=0&m=b

П.С. В темі про ПЗК писалось про меготунель діаметром 12 метрів, куди суворо заборонено лазити при відсутності бажання проплистись підземним Львовом вкупі зі скинутими метрами кубічними води. Так от - де він є? Або він такий секретний, що спасу нема, і ніде він не зазначений, або то таки чергова легенда?
#297
Почав ставити прогу, сам пішов робити чай. Приходжу - а тут таке.
#298
Цитата: Ioan85 від 10.09.2012 12:37:33
Цитата: inkognito від 09.09.2012 18:03:40
Візьму Рhilips. навіть у 3 рази дорожчий. До-речі, а що мають електрочайники до "дремелів"?

Тема пішла в русло якісного та неякісного кетаю. Можливо би варто було створити нову тему про китайських виробників та якість їхнього товару, щоб виявити які з них роблять якісний товар, які ні...

Начитавшись відгуків про чайники philips, в деяких з них порушувалась герметичність,
весною в МЕТРО придбали чайник DEX DK 6890X   230грн

Чайник привабив акуратною збіркою, нержавійка не прогинається, на платформу чайник лягає без люфту. Контакт платформи з захистом від попадання води, оголюється тільки під вагою чайника. Гарантія 2 роки...

Воно фірма-то завжди фірмою, але казуси бувають. З особистого досвіду - тефалівський чайник (суцільна нержавійка) в гуртожитку витримав 1 рік (новий був), тоді як така собі DELFA (хз що за фірма) такої ж компоновки, але в 4 рази дешевша, тягне вже п'ятий, і ніц їй не бракує, тьфу-тьфу-тьфу!
#299
Ех, шкода. Вічна пам'ять першопрохідцю сталкерської літературної епохи.

Хто не бачив - рекомендую подивитись фільм Тарковського, сценарій якого оснований на одноіменній повісті братів Стругацьких, що принесла їм славу.