Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#901
Гумор / Re: Смішне Відео
31.05.2011 19:42:52
Трушний OFFROAD :o
З.С. Я вже думав що не виїдуть. Дивитись до кінця.
#902
Знахідки / Re: ВОПи
30.05.2011 00:28:04
Як менті зреагували на сам факт твого шастання з металошукачем по парку?
#903
Поки що забито за gribkoff777.
#904
Та нехочу я з нею бавитись. і навіщо? В мене зараз 3410, так що до раритету в мене особого потягу нема :)
#905
Недавно рився в себе по загашніках,  і нарив отой Апарат +запасний корпус до нього. Всі спроби оживити закінчились тільки роботою на зарядці. Певно батарея здохла. Мені воно без потреби, так що кому треба для мегадослідів юзання ;D ,прошу забирати за просто так.
#906
 ;D ;D ;D Розвели такі теревені, ніби ніколи запаху каки не чули, а з Полтви зробили прям місце утилізації всіх можливих і неможливих нервово-паралітичних газів.
#907
"Тварь я дрожащая, или право имею?" ось з цього принципу треба виходити кожному Мужикові, і у всіх випадках життя. Якщо ти можеш на щось повпливати, так не проходи мимо! Як на мене, то треба звертати увагу на все. Але в адекватній формі, звісно. Коли в тебе на очах б"ють ногами дев"ятикласника, і коли тобі недолили пива в бутилку, реакція повинна бути, однозначно! Але у випадку з пляшкою аврто обійтись зауваженням. Ну і взяти на замітку, що тут недоливають.
#908
2 Golem. Це прописні істини. Але як можна вимагати від робітників якісної праці та хоча б належної самовіддачі при такому рівні соціального забезпечення (власне майже повної його відсутності). Всі роблять "аби лиш план здати" і для галочки. Це мені нагадує початок введення колгоспної системи, те головне участь, а пай (в даному випадку заробітню плату) тобі дадуть. От так думає кожен. А результат - в нас під ногами.
#909
Ну не красти на великих будовах - це вже порушення основи основ людської психології :). По крайній мірі є хоч якийсь результат, а так би і того не було. Зараз львів досить сильно виїжджає на тому ЄВРО. Це пов"язано з тим, що до 2012 року весь прибуток міста підпадає під його прямий контроль. Після 2012 буде так як і раніше - 10% залишається в місцевому б"юджеті, а решта в Київ. А там якраз і відбуваються всі основні операції з відмивання грошей.
   Так що що б там не казали, але думаю що кожен встиг замітити, що за останні пару років бодай щось та й роблять. А це вже добре.
#910
Цитата: Dima_ber від 27.05.2011 17:56:47
Бардак тай годі, а що ж ви хотіли?
Турки роблять нам дороги, ні щоби своїх найняти.
Повністю згоден. Але є одне маленьке АЛЕ. Сьогодні мав розмову з одним дядьком, що працює в.о. начальника департаменту транспорту у Львівській міській раді. Так от, він розкажав таку одну цікаву штуку. Виявляється згідно затвердженими недавно нормами про проведення тендерних угод, укладення договорів (ну і всяке таке), будь-яке державне чи комунальне підприємство зобов"язане проплатити послуги (чи товари), фірмі, яка їх надає, НАПЕРЕД!!!
   Ще одним важливим нюансом є те, що згідно теперішніх законів тендер може бути чинним тільки тоді, коли підприємство має повністю ВСІ необхідні кошти ще до початку його проведення. А оскільки в нас грошей і так не хватає, то на умови оплати "після здачі роботи" згодились тільки турки. Тобто зараз вони працюють фактично за обіцянку розплатитись потім.
Так що нема чого на них наїжджати, адже всі наші дружньо відмовились, мотивуючи "самі працюйте за бульку". А турки погодились. От і працюють.
#911
Плани / Re: Львів Around
26.05.2011 21:53:39
http://maps.yandex.ru/-/CBQnJIIV
Ось посилання на яндексокарту з маршрутом. Так що тепер крутим як хочем ;)

З.С. Пропонуєм варіанти по зменшенню кавалку кільцевої!
#912
Ну і що? Точно людських рук діло. На карстові пустоти не схоже. В Хмельницькій області в с.Ярмолинці декілька років назад ні з того ні з сього посеред села появилась здоровенна яма, і по словам очевидців під землю піша ціла хата. Але то карст. А тут тупо копана земля. Мож закопати щось хтось хотів) А мож і навпаки - викопати.
#913
 На якій шахті буде проводитись "розборка по нотам"?
#914
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 22:54:54
ЦитуватиА інші ділянки, окрім згаданої (ГП-->Кульпарківська) можна скорочувати та уточнювати?

А ніззя! Всім, хто попробує це зробити - анафема і суспільний осуд ;D ;D ;D
#915
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 19:54:33
    Щойно з Ростиславом закінчили маршрут обходу Львова. Враховані дороги, а також пересування лісом. Загальна довжина картою становить 48км. Насправді буде десь 55км.
  12км прийдеться протопати по південно-західній частині кільцевої. Решта - див. карту. Рух буде здійснюватись проти годинникової стрілки. Місце початку руху буде встановлено після кінцевого зголошення учасників, але з таким розрахунком, щоб у найжаркішу пору дня проходити  Винниківським лісом. Орієнтовна тривалість походу - 13-15 годин.
  Прохання зголошуватись всіх бажаючих ;)
#916
Плани / Re: Львів Around
24.05.2011 02:27:18
Відмітити щось цікаве можна. Але ти прикинь, скільки то часу займе відлучення на їх огляд. Тим більше що ціллю даної пробіжки є не знимкування грандіозних або надсекретних об"єктів, а сам факт обходу навколо. Тим більше що навіть навскидку можна назвати з десяток цікавих місць, де можна було б зазирути. Але я повторюю - це зжере купу і без того малого часу. Та і сумніваюсь я, що після 25 кіломертів прогулянки комусь захочеться лазити по цих місцях особо лазати. Але ти правий, маршрут дійсно тра нормальний проложити.
#917
Плани / Львів Around
24.05.2011 00:33:09
     Помаленьку визріває ідея до втілення в життя плану щодо обходу Львова по периметру. Про конкретну дату даної акції говорити ще рано, але думаю десь на початку червня здійснити дану задумку. Поки що хронічно немає часу на таку доволі ємну вилазку. От приблизно накидав орієнтовний маршрут, в якому більшісь маршруту проходить "напряму". Орієнтовна відстань 40 км. Це коли по-прямій. А враховуючи реальне пересування з поворотами і т.д - буде десь під 50 км. Якщо почати вихід десь в годині 4-5 ранку, то до вечора похід досить реально  закінчити.
     На даному етапі прошу виголошувати свої думки на рахунок даної ідеї. Ну і орієнтовно плюсуватись, хто хоча б теоретично згодився б на таку пробіжку.   
З.С. Хотілься б в кумпанію файного фотографа із файним фотегом (яких на експлорері не так вже і багато :(), ібо думаю що по маршруту буде багато чого цікавого, і перш за все для самого фотографа ;)
#918
Чисто випадково в Яндексі у славетному місті Львові нарив черговий ЛЯП  про нашого шановного пРЕЗИДЕНТА. На цей раз облажались навіть бігборди з його фейсом.
#919
Велике спасибі і реальний респект за такі досліди над собою!
#920
В мене  є ідейка обійти Львів навколо (про то раніше писав Батлхантер). Думаю твій досвід буде доречним, адже цей маршрут має не набагато менший кілометраж. Можеш детальніше розказати про нюанси такого бігання?