Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - knedlyk

#1
Основна тема є на бескиді.
Влаштовую МТБ-екскурсію по скелях, печерах і гротах в цій місцевості. Так сталося, що от вже другий рік тут проводжу літо і трохи знаю місцевість і цікаві пам'ятки. Добиратися можна зі Львова будь-чим, місяць тому зробили нормальну дорогу до Нового Роздолу, то ж можна ровер взяти на машину, а тут вже на місці далі їхати ровером. Дороги ґрунтові зі щебенем і піщаною галькою. Для їзди мтб-ровером зі Львова краще їхати через Липники, потім на Загір'я, Раковець, Красів, Бродки, Суха Долина, Тростянець, ставки в Великій Волі. На ставках в Великій Волі ми б зустрілися. Зі ставків ми б поїхали в Урочище Теребеже (Бандерівські скелі), потім окраїною лісу Прийма спустимося до Дуброви (тут полазити по норах-монаших келіях і жертовному камені), потім по урочищу потічка Ласки (огляд скель по обох берегах), апхіл по лісовій дорозі на гору і спуск, далі через Дуброву на Стільсько, апхіл біля церви до городища хорватів, назад до Стільська, затяжний підйом і спуск через гору до Ілова, огляд печери Рожаниці і кілька дірок коло неї, через Роздільські дачі і ліс до озера Барвінок, купання. Далі по хатах: хто хоче, може стати табором біля Барвінка, або на Львів асфальтом, по дорозі заїхавши до гроту Прийма біля Верина. Можливо шлях ще поміняється, але основні об'єкти я описав вище.


Оновлення 1. Їдемо 8 серпня, субота.
Оновлення 2. Координати зустрічі 49°32'18.7"N 24°01'11.0"E , між 11.00-12.00 дня. Мій тел. нуль 68 "тридцять п'ять" 89 три сім 2. Мати воду, бажано ізотонік, щось загризти і ровер МТБ. Шлях проходить по грунтових і шутрових дорогах, полями і горбами. Якщо хтось забажає покупатися, то плавки переодягнутися. Погода має бути добра.
Оновлення 3. Прохання: напишіть в приват або смску, хто збирається їхати, щоб я дурно не чекав. І в суботу, якщо би хтось запізнювався або не міг втрафити, то прохання попередити.
#2
Як пише автор статті, там "скоріш за все, базувався 101-ий ракетний полк із балістичними ракетами середньої дальності "Р-5", наземного базування". Інфу нарив отут: http://zakarpattja.livejournal.com/53228.html . Фоти цікаві, при нагоді можна полазити.
#3
Оце от прочитав цікавий опис http://zakarpattja.livejournal.com/46168.html - цікаво полазити там.