Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#761
Ок, нехай буде біля СКА, на 14.00, візьму фотєг, штатив, світло, може якісь художні фото поробимо :)
#762
нажаль тільки в 12.00 до Львова прибуває мій поїзд, зможу підтягнутися до 14.00 десь, якщо народ такє влаштує, то можемо зібратися на 14.00 біля церкви Анни ;)
#763
гадаю що астероїди не вміють зависати в повітрі утворюючи якусь геометричну фігуру, потім переформовуються в іншу і так декілька разів. Рой, озвуч це будьласка від свого імені :)
#764
Мене бісить такий ідіотизм, що, не можна було на форумі написати типу: -Народ, для проекту тре сходити в Лощину та перефоткати її, хто може піти та познімати? Народу би одразу зібралась би купа, майже у всіх є зовсім нефігові фотіки, а для такої справи не шкода нічого! корочше Зеля правий - ти сам винуватий що так сталось, тобі влом напрягти булки на яких сидиш.
#765
Цитата: Roy від 04.09.2010 23:57:15
Взагалі геопатогенна зона складається з скупчення дрібних полос, до прикладу в квартирі теж можуть бути негативні місця де не де. Полоса сантиметрів 30-40 шириною - от з такого ці зони складаються. Береться до уваги густина - так утворюється полоси, плями геопатогенних зон. Якось брав участь при пошуку в квартирі потенційних "негативних" місць.

Все правильно ти правильно кажеш, енергетичні полоси в пространстві накладаються сіткою на наш простір, відстань між полосами 2 метра з півдня на північ і 2,5 метра з захода на схід, в місцях де пересікаються ці полоси утворюються патогенні зони. Ось книжка з лозоходства, там все написано, зараз по ній вчуся користуватись рамками, раджу всім.  http://bookz.ru/authors/anatolii-semencov/sement06/1-sement06.html
#766
Будьте спокійні, Львів це один суцільний цвинтар і велика кількість будинків в центрі побудовано на кістках, бо раніше людей ховали всюди де могли, а більше всього поховано навколо церков та костелів, а духів не тре боятись, їх тре вшановувати в пам'яті, а боятись тре живих.
#767
трошка про стержні на одному авіафорумі


як вийде, то я вам таких мошко-подібних стержнів в пивничці назнімаю море! ;D


до речі хто пом'ятає нашу львівську чупакабру? та яка кролів в селян позжерала та клітки потрощіла?
#768
Цитата: onyx від 03.09.2010 17:21:42
Цитата: Golem від 03.09.2010 16:01:20
Є на дружньому ресурсі досить цікава тема про летючі стержні/ Це до теми про паранормальне.
Ааа, люфтваффе б**дь! Цю срань треба збити, а потім ізучати ;D
А якщо серйозно то це дійсно нагадує літальний апарат, як турбіна якась, але ні звуку ні ударної хвилі нема, отже з атмосферою воно не взаємодіє, по крайній мірі відомими мені способами. Цікаво...


Спокійно, цю хрень давно вже є розгадана і перевірена ще 3 роки тому, а ефект полягає в тому що ці об'єкти видно тільки на цифровому відео, відео знімається з частотою n-кількість кадрів в секунду, коли перед об'єктивом швидко пролітає якась муха, метелик, комар, або ще шось, то на запису виходить полоска з хвилями, от і все нло.
#769
Всім респект і уважуха за бомбезну вилазку та офігезні фото, мене страшенно жабко дусить що не зміг з вами вибратися, але думаю що це була не остання поїздка туди, так що ще встигну :)

Всім +
#770
Типу автомат поповнення рахунку-хабаря преподам з вибором потрібної оцінки?
#771
Пропоную тут збирати кінохроніку нашого старого міста різних часів :)






#772
німецький фільм про Львів 41-го

 
#773
ну ок, 30 грн флешка, мені не шкода ;D
#774
Ну за флешку 40 грн може і дам
#776
був нині на Торпедо і бачів таку файну річ, як кротоловка на базі обуха від сокири з вмонтованою електричною бритвою та машинкою для стрижки... кротів... ;D


#777
Сьодні вночі були з другом на Лисій горі і побачіли невеселу картину, хрест, який був встановлений там в пам'ять загиблим в Афганістані був зрізаний болгаркою майже під самий корень. Незрозуміло кому він тільки заважав? >:(









#778
Вчора в вечері сиділи з Роєм та обмірковували правила гри, і вийшли деякі моменти які тре узгодити з народом, а саме: якщо багато людей будуть мати спрінгові (прижинні) ейрсофти, то їм немає що робити проти тих хто буде з АЕГами, там де спрінг зробить один постріл - АЕГ зробить мінімум 20, одна людина з АЕГом покладе 10 зі спрінгами, а це є нечесно по відношенню до спрінгів, тому вважаю за потрібне виключити поки що АЕГи з використання до того часу поки всі не куплять собі АЕГи, бо спрінг коштує в 3-4 рази менше самого фігового АЕГа.
І друге питання це захист і так звана нелетальність зброї такого надпотужного класа як в Олега. Є великі сумніви щодо безпечності зброї, яка кулькою пробиває пляшку з під пива, при потраплянні в голову, скроню, ніс, або в якусь частину лиця, може викликати дуже тяжкі наслідки, особливо з близьких відстаней, тому вважаю доцільним відмовитись від зброї такої потужності, даби не покалічіти один одного, до того ж навіть крізь одяг від неі будуть залишатися великі синці, що при багатьох раундах перетворить тіло в один суцільний синець, а це гадаю не буде приємне для учасників, бо наскільки я знаю, серед нас мазохістів немає, до того ж справжні страйкболісти для гри використовують повний захист, в тому числі суцільну маску на обличча, шолом та бронежилет, а швидкість кульки зі зброї такого типу є від 90 до 120 метрів за секунду, що є порівняно з моєю пневматичною гвинтівкою, яка має 100 метрів за секунду і з 10 метрів загоняє кульку в соснову дошку на 5 мм. Одже тре обмежити потужність зброї до нормальної та безпечної.
#779
Кругла будівля для контри - ацтой! прийшло в голову кілька місць: 1. Брюховецький ліс біля форту,
2. там же в лісі є одні укріплення де можна окопатися, теж як форт тіки земляний, там страйкболісти грають,
3. лощина, але це початково фігове місце через обмеженість простору...
4. закинута військова частина біля аеропорта, там де знесений ангар.
5. тереторія з ангарами на кайзервальді, там є де побігати.
6. фак-парк - не знаю, не був там, тіки чув що там бігають в пеінтбол, може хто з народу шось може розказати про те місце?
#780
Ок, для початку тре щоб кожен участник мав на руках свою, вже куплену волину, тоді вже будемо визначатись з місцем гри.
І ще одне, годі переіменовувати назву теми, нехай буде Air soft counter-strike, так краще звучить і зрозуміліше про що йдеться в темі, бо сракобол - якось образливо.