Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - perohanych

#1
Вікіпедія - це онлайн-енциклопедія, у яку може редагувати кожен. Наявність статті у Вікіпедії - це свідчення зрілості і значимості об'єкту. Коли значимість об'єкта ставиться під сумнів - перед видаленням статті про цей об'єкт проводиться спроба покращення статті та її обговорення.

Наразі в фокусі обговорення - стаття http://uk.wikipedia.org/wiki/Explorer.lviv.ua

Щоб урятувати статтю про Explorer.lviv раджу завсыдникам Explorer.lviv наступне:

1) Зареєструватися в якості учасника Вікіпедії - див. лінк на сторінці http://uk.wikipedia.org - справа зверху

2) Попрацювати над створенням нових, або поліпшенням існуючих статтей Вікіпедії, щоб досягти права голосу в обговореннях. До речі, у Вікіпедії поки нема статей про Лощину (станція зв'язку біля стадіону СКА), Полтву (підземний колектор Львова), оглядових статей про Печери західного регіону України, Бомбосховища Львова.

3) Отримавши право голосу (для цього потрібно зробити 50 редагувань - зазвичай - кілька годин роботи) висловити на сторінці http://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Статті-кандидати_на_вилучення/15_червня_2009#Explorer.lviv.ua свою думку, чому саме статтю про Explorer.lviv слід залишити у Вікіпедії  

Робота в проекті Вікіпедія це нові знання, однодумці, цікаво та змістово проведений час. Це твій внесок до української культури!

http://uk.wikipedia.org/wiki/Користувач:Perohanych