Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - RoMeL

#121
Велопробіг відбувся 20-24 серпня 2011 :)

20 серпня  зранку виїхав з Майдану Незалежності у Києві, 24 в обід приїхав на площі Ринок у Львові.
Всього ~560 км. , 4,5 дні подорожі. Два рази ночував в палатці ( брав з собою рюкзак , палатку спальник), два рази в готелях, харчувався в придорожних кафе/ресторанах ( доречі дуже смачно).

Кілометраж по днях:
1 день - 127 км - Ночівля в палатці біля Коростишів
2 день - 108 км - Ночівля в палатці на обіздній Новоград-Волинська
3 день - 115 км - Ночівля в готелі "Хутір" за Рівне
4 день - 140 км - Ночівля в мотелі перед Ожидовом, за Олеськом
5 день -   70 км - Приїзд до Львова

Велопробіг вдався на славу! :D

А тепер фотографії:




























































































































































































































#122
+  :)
Сподіваюсь деякі мої поради тобі допомогли ::)
Ти з товаришем здобули унікальний досвід, це одне з найдивовижніших місц на Землі... Можна побачити сотні фотографій, переглянути десятки відео, але відчути зону  на власній шкірі і оглянути її своїми очима, це ніколи не забудеться ;)
ггг Вам було страшно))) а прикинь як мені було там самому  ;D

#123
Велопробіг вдався на славу!  20 серпня виїхав з Майдану Незалежності  - 24  в обід вже у Львові на площі Ринок. 560 км!
Фотозвіт обов'язково незабаром буде!  :P
#124
Але цікаво, що  це сталося якраз тоді коли я поїхав у велопробіг і просто не мав доступу до нету, шось підозрілий збіг  :-\
#125
 ;D
#126
Планую попробувати власні сили і проїхати велопробіг з Київа до Львова за 5 днів (20-24 серпня) :P
Велопробіг присвячується 20-ій річниці  Незалежності України. ::)
Мандрівка планується повністю автономна (палатка, спальник).  Досвіду  в таких тривалих велопоходах в мене немає, але не думаю щоб там було щось складніше походів в Карпати. Тре тільки педалі крутити ;D
Хто має бажання взяти участь в такій забаві і приєднатися до такого велоаматора, як я  ;D то пишіть, дзвоніть, я буду радий компанії  :)
Виїжджати планую в п'ятницю фірмовим швидким.

LIVE TO DRIVE, DRIVE TO LIVE!
#127
Минулий тиждень в мене був "халявний"   ::) , 2 дні на квартирі  ( пралка і душ!!! ), 2 дні в Екплорера, 2 дні вдома у батьків. Тільки вчора заночував біля лисої гори, майже біля самого паркану своєї кантори;D. Знайшов таке глухе місце, що там тільки комарі далітають)))
Я переглянув список речей, залишив все лишнє на квартирі, тепер в мене рюкзак 16 л. Trim Air walk, я став набагато мобільніший.  Взяв половину каремату і  палатку. Як показала практика, газовий балон я використовув рідко. Над необхідністю спальника ще розмірковую. Потрібен або якийсь дуже легкий спальник, щоб займав мінімум місця або кусок поліетилену. Зараз обходжусь без нього.
В п'ятницю планую поїхати поїздом до Києва. З Києва назад до Львова на ровері. Така собі веломандрівка  до дня незалежності на 5 днів. Має бути цікаво. 20 років все-таки :P
#128
В неділю катався по  центру, пив пиво біля Діани, юзав вай-фай напроти Опери-пасаж, їв морозиво... Відпочивав кароче...ну а  потім знов на Знесіння  ::)



#129


















#130
 ;D Зара-зара.
Вихідні вдались на славу.
В пятницю купив собі нові кеди  ;D
Оскільки   цієї суботи  в нас було велотренування ( в нас кантора платить , орендує  ровери в команчеро, щоб ми катались ). То я планував бути десь поближче до Нового Львова. Та й захотілося чогось нового, то й вирішив заїхати в гості до Golem-а. Але як виявилося, його номер не так легко було дістати. На мобільному в мен евін з історії дзвінків зник, дзвонив до Експлорера, той теж не знайшов, потім до Смайла, потім шукав в інтернеті , кароче ціла історія. ;D Потім Смайл, через Інкогніто чи Роя, скинув номер, а потім і Експлорер скинув. І ось одинядцята година вечора,  а я кручу педалі по Шевченка  :P.  Не з першого разу, але знайшов таки гараж Golem-а. Ггг, кароче подивився я на кропиву, на ті ябка , і вирішив спати на гаражі  ;D  ;D . Ровер прикував до тих перил, де бабки лахи вішають, виліж на кришу гаражу, постелив каремат і в спальник  ;D . Кароче всьо, лежу як партизан в засаді, готуюсь до сну і тут як ба-бах шось по криші  ;D . Я блін, шозафігня, йопте, а то на кришу  ябка з дерева падають  ;D ;D
Кароче спав я і стрьомався трохи шоб на мене  ябко десь на голову не впало  :D

Проснувся десь я  півшостої ранку, зібрався, і тихенько звідти виїхав. Думаю сусіди мене не помітили.
Потім в суботу була велопоїздка в Крехівських монастир.  Туди і назад напиляли десь 90 км. А потім пиво...  Як в суху землю... Далі не памятаю  ;D якось заїхав там на Знесіння і там відрубався))) Знайшов нове місце. Досить прикольне  :)
#131
Нарешті два дні класна погода! :P Перший день підсушив палатку, і просто "відрубався", ліг спати десь в 9 годині вечора а проснувся лише над ранок. А на другий день знайшов нове місце, нарешті посмажив ковбаски ( нове слово в кулінарії - ковбаски на газовому пальнику  ;D), попив пиво, кароче відпочив файно  :) Знесіння для мене вже стало рідним  домом, такщо тему вже варто перейменовувати на HOME  ::)




















#132
Пару фот:











Кльовий напис :)
#133
Вчора в мене був реальний сурвайвал-тур  ;D . Кароче пішов я з роботи без ровера, без рюкзака з палаткою гуляти по Львову.
Хотів глянути на той дачний масив на півночі Львова. Пішов по Хмельницького, потім звернув на Розточчя, і по тих дорогах,стежках вийшов біля Топольної, потім далі вгору, нарешті знайшов той масив. Там капець повний! Це реальні джунглі :o Все закинуто, заросло, і безлюдно. Нафіга нам Припять, коли є такий масив під боком, там реально можна гуляти тижнями. Вже вечоріло і під кінець я чуть не блуканув по ньому, але все обійшлось. Вийшов я на Підголоско... Кароче вражень повні штані ;D Але гуляти самому там ввечері я вже більше не піду  :P . Після того пішов на Високий Замок і зустрів там схід сонця і на роботу  ::)
#134
Вчора був на "Чортових скелях". Палатку поставив на вершині, ровер прикував до кільця ;D Гарне місце, але пивників тут вистачає. Вночі знову дощ, як на зло  :'( Таке враження, що це вже осінь :-\ Чекаєм на покращення погоди в середу :)















#135
Та погода мені як на зло)) Дощі валять без перестанку :) Ну але шо поробиш. Деколи бракує металопластикових вікон в палатці, шум дощу мішає спати ;D

Два дні гостював в Експлорера, підсушив свою палатку і спальник, але толку з того, вчора знов впав дощ ;D

В четвер катався на ровері, то заїхав до стадіону на Стрийській, давно хотів там поїхати подивитись, але якось завжди часу(?) бракувало, ну а тепер  в мене його достатньо :).









А це вчорашня погода. Знайшов кльове місце, гарні краївиди на нічне місто  :)







Змагання з дощем триває ;D
#136
Якшо мається на увазі особиста інформація, то Гугл-Докс, 20 баксів  - 80 гб в рік, для важливої інфи хватає, все решта можна знайти швидше в інтернеті ніж в себе на харді  ;D
Цінність інформації експоненційно падає зі збільшенням розміру диску. :)
#137
Маю супер-пупер перехідник на різьбові балони ( Primus, Kovea), але немаю зараз часу ним зайнятись, потрібно мені ше придбати газовий балон на 3 літри і трохи потренуватись переливати. Мушу зразу сказати, шо мені його дали з умовою, щоб я нікому іншому не давав. ::)
Кароче якшо розберусь з ним, то зможу заправляти газ. балони експлорерівцям  ;)
#138
Вчора прийшлось в дощ розкладати палатку, весь промок,але норм, холодно не було... Але ті дощі починають діставати :) В мене палатка не висихає ;D
Вчора довго ше шукав своє "козирне" місце, а як знайшов то виявилось що там вже хтось побував,  і насмітили, в кучі валялись якісь свинячі рештки, огірки, шкіра якась і т.д. було неприємно троха ставити там палатку, але вибору не було, падав дощ і вже темніло, я їх повикидував подалі... Кароче місце  "скомпроментоване", а  я думав мало хто про нього знає, прийдеться шукати інше. :)

Ну і деякі мої поради-фічі, випрообувані на собі  ::)

- Вологі серветки рулять! Ось вам і відповідь, як на рахунок душу, зубної пасти, щітки

- Пляшка моршинської негазованої теж рулить! Використовувалась як ємність для води, так і в якості подушки  :P

- Газовий пальник маст -хев! Його можна використовувати не тільки для кипятіння води, варіння їсти, а й для "прогріву" палатки.
Після того як я поставив палатку і заліз всередину, я включаю пальник на невеликий вогонь і "прогріваю" палатку, стає набагато комфортніше і сухіше.  Також за допомогою нього можна підсушити шкарпетки, мокрі  штани і т.д.
#139
Вночі була така гроза, що ппц  :o ,  гриміло так, що аж земля гуділа, дощ лив як з відра, а блискало так, що аж через палатку засліплювало :o . І ще до того всього поставив я палатку на пагорбі. Трохи було страшнувато, щоб блискавка не вдарила десь поряд :-X... Але загалом було досить кльово і комфорно. Особливо зранку, коли сонце встає і місто тільки просинається  :)











#140
А ось і кілька фоток з вчорашнього дня ::) Як на мене місце дуже гарне. Може залишусь тут на довше  :P

















Коротеньке відео: