Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ENIAC

#1
Я впевнений, що такий стан - це не назавжди. Біля частини є декілька сіл, населення яких поступово розтащить цю частину на шматки. Зовсім поруч будується багато котеджів (у цій місцевості земля дуже дорого коштує, 5 кілометрів по трассі - і помешкання Президента), в яких буде багато дітей влітку - ці теж приложать руку до раскрадання майна. Так що мені дійсно пощастило.
#2
Солдатів потрібно підкормлювати цігарками (алкоголь не пропонували, але судячи по пустим пляшкам в приміщеннях - залюбки). Персонал центра нелегальніх мігрантів на прикормку не зреагував, цігарки в них виявились власні. Люди непогані, під кінець розмови скаржилися на життя та на різнокольорових мешканців свого центру.

Але якщо хтось зможе розмутити посвідчення журналіста із власним фото - так вам буде спокійніше.
#3
Що ж, ви як люди до мене, спробую і я. Любеч-1 зветься Любечем-1 тому, що місто Любеч знаходиться на 2 км далі по шосе. Військові знають це місце (цю ВЧ) як "Любеч-1" чи "Розсудив-2". Усі ми знаємо їх любов до цифр в назвах міст - Любеч-1, Арзамас-16 і т.д. До речі, номер ВЧ можна знайти на фотографіях.

Голосно над моїми коментаріями не сміятись, деякі слова я перекладаю за допомогою блендера. 
#4
Усе те, що я виклал російською, спробую перекласти на державну. Я користуюсь Fenix LD20. За майже два роки він падав з п'ятого поверха на бетон, перебував на протязі трьох годин у ввімкненому стані під водою, пережив десяток опен-ейрів в режимі стробоскопу, декілька страйкбольних ігор та деякі інші, менш складні (відкривання пляшок з пивом), випробування. Харчування в нього збалансоване - акумулятори Panasonic в індустріальному виконанні, ток КЗ - 48 А.

Виглядає всє не як новий, але світить як в той день, коли я його виймав з коробки.