Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1541
Звісно після такої спеки опади будуть, бо десь та волога, що випарувалась із землі мусить назад їй віддатись. Думаю, то будуть тимчасові спонтанні опади  у вигляді грози - і не більше. Себто хтось зверху контролюватиме стан погоди та попередить друзів у разі небезпеки, ось мій солюшен.
#1542
    Цього тижня подорожуючи закавулками caves.ru (моск.), здибав гарне посилання на єдну гарну сторінку же котру рекомендую читати усім. Ось воно, а тут головна сторінка сайту. Щиро раджу почитати (йой багато) тим, хто ше того не видів. Погляньте на "Меню сайта", же зверху троха лівіше
#1543
Гумор / Re: Смішне Відео
11.06.2010 12:10:02
Бидло маршруточне, маршрут №67
#1544
   Стопроцентів Zelja правий - хотів про це написати, але шось із голови вилетіло. Зокрема у батьківській темі просто не бачу потреби у такій великій кількості фото. Ось тут чудово написано як це зробити. Окрім того зауважу, що власне завантажувати тра на Пікасу, бо як показує практика інші сервіси із зберігання фото не можуть забезпечити відповідної надійності.
#1545
    Йолопів на світі вистачає...Добре шо все сі добре закінчило. До-речі шановні дописувачі, якшо хто читав уважно тему, до свої дописи слід писати не тут, а в ОБГОВОРЕННІ, що я смів би Вас просити робити надалі. Дякую!
#1546
Цитувати
П.С.
повідомлення в смітник Ви викинули з особистих мотивів, але я не ображаюсь.

В повідомленні містилась нецензурна лексика, що порушує пункт 4.8.5 Правил Форму. Погляньте Правила Форуму, а також власне повідомлення у Смітнику та зробіть висновки - я не маю жодного бажання банити Вас, але якшо пан не розуміє простих істин - доведеться так робити...
#1547
Цитата: Roy від 09.06.2010 21:32:34
Якщо буде час, я б зрадістю поплавав в якійсь водоймі!

Західний Буг пару км далі очисних?  :)
#1548
ну все ж таки, девайс ДампКаром зветься чи ні?
#1549
Дякую! Я сі навіть не смів вимахувати, ти ту Бог та Король - це було моє припущення на знахідка на гуглі. Але ДампКар, так і ДампКаром сі туи залишив - навіть по твому лінку це чудо звуть ДампКаром.
#1550
смію запитати, чи можна перезалити Ваші фото на Пікасу? Із місцем тяжко...Мануал як це зробити сто років лежит на форумі. Пане Stinger, до тебе це також відноситься!
#1551
і ще раз співчуття для toya:

тут була лише версія висловити свою думку - пейнтбол є зло тому, що:

1)  зазвичай закриті ділянки та невелике поле бою;
2)  head shield запотіває полюбе, малі кути огляду;
3)  якась хірня зверху типу магазину бовтається і не дозволяє вести прицільний вогонь;
4)  із натурального - йно попадання джелатинової гидоти
5)  дорого і не усім доступно

P.S. Має пан перше попередження через вживання ненормативної лексики у минулому дописі, далі нагадую - бан на три дні. А повідомлення уже в Смітнику, де усі охочі мають можливість із ним ознайомитись

#1552
це само собов розуміється as default - самоіронія (якшо так мона висловитись) дуже поважна та здорова штука - я не про це дописував. Маю надію, же Тютюнник все таки ще не підкорив нашу літературу.
#1553
 маю надію гарно провели час на файному місці. А де жінка, а де подруга на фото?
#1554
Це дампкар, пише тут. І во ше тут є
#1555
пропоную най топікстартер визначить час = це його привілей. Ну і звісно го нумер тра передати "керівництву"
#1556
Цитата: Самая рыжая від 08.06.2010 21:42:53
Ну чому ж зразу турнір, для чого назви команд? Грали 1 раз. Ніхто не жалівся ні на пиво ні на маски, так як останні виготовляються зі склопакетом та антифоговим покриттям, дякуючи цьому, скло не потіє..

Тому що...Співчуваю...Ймовірно гарний спосіб проведення часу за відсутності моску та бажання керувати ситуацією (прошу без образ). Видно, що 1 раз...Щиро сподіваюсь, що у такій якості останній. Пересічний страйболіст мінімального рівня перестріляв би все це неподобство до години часу ні разу не спалившись. Так в чому суть забави? Синці можна і власними кінцівками поставити!
#1557
а ше панство не забувайте про ТЕЦ-2 і прилеглі до неї території (йой має бути цікаво)! Правда природня водойма у тих краях йно одна...
#1558
Ага, розкажіть мені більше байок дитячих - запотіває усе, що зроблено із НЕспеціального скла і усе, що зроблене із СПЕЦІЯЛЬНОГО скла... Хто більше, хто меньше. Скільки Вам років кажете, у якій грі приймали участь, назви команд та їх учасників? Може то який турнір був чи просто загадження атмосфери СО2?

 P.S. Чим більше випити пива - тем меньше запотіває маска.  :) Вже після 3 літрів запотівання практично не годен видіти по причині того, же не годен видіти...Світла Вам і чарівних масок, із чудо-матеріалу же ніколи не запотівають
#1559
а я взагалі не хочу ніяким чином коментувати це...просто не хочу, ні Іздрика, ні бидло - я вважаю себе вище цього сміття. І най буде так!
#1560
   пейтбол - ІМХО відстій, хоча відчуття дуже реальні. Може хто в страйкбол на правду і на дійсно реальні відчуття??? (пишіт) - я проти смороду та запотівших масок, синяків через те, що через вищеозначену запотівшу маску ти не помітив противника...Припиніть бути Покемонами, займіть позицію справжньої  тактики та стратегії, а не дитячим побігенькам із кульками... Але то моє глупе ІМХО не більше