Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Fenriz

#1
Продаю гірськолижні черевики «LANGE concept plus r». Куплені в «Фанатік спорт» на 41 розмір ноги. Внутрішній термочобіт.  Черевики в відмінному стані, просушувалися і чистились після кожного використання, відповідно без запаху. Нема тріщин, надломів і розривів матеріалу. Присутні незначні зовнішні потертості які не впливають на функціональність. Кріплення – металеве (з мікрорегуляторами на кожному з 4), дозволяє настроїтись на ногу від 39.5 так і до 42 розміру.  Причина продажі – купив нові (в мене нога 38)  а коли купував ці, то вибирав «щоб не тиснуло»
Розмір 265
Довжина 309мм
Ще розмір 23.5 (пише знизу чобота)








Ціна 600 грн.
#2
Продам чохол на рюкзак. Містить світловідбиваючі полоси, розміщені на яскравому жовтому, чи помаранчевому тлі. Дуже добре проглядається з великої відстані. Полоси йдуть по всій довжині рюкзака. Прекрасно виконує роль захисту рюкзака від болота і іншої дорожньої каки в мокру пору доби, проте не захиститьвід промокання. Легко відмивається в теплій воді. Швидко сохне. Зверху розміщений шнурочок для додаткової фіксації до лямки рюкзака. Можливе встановлення також додаткових фіксаторів чи защіпок при бажанні власника (за додаткову плату).

Орієнтовні максимальні розміри рюкзаків, на які може бути встановлений чохол:
Довжина : до 60см.
ширина  : до 45см.
Товщина : (верх до 20см.) (низ до 30см.)

(п.с. низ є трішки об'ємнішим для кращої фіксації)
Ціна 100 грн. за 1 шт.
При замовленні
1шт. - 100 грн.
2шт. - 190 грн.
3шт. - 280 грн.
4шт. - 370 грн.
5шт. - 460 грн.
Контакти: life: 093 29 21 778 (з 09:00 до 16:30 в будні дні)
мейл:
tomychsan сябака mail тчк ru





#3
Терміново продаю дешево пару шиншил та іхню обитель - велику шафу-вітрину!
Ціна питання за пару шиншил і вітрину 800 грн або 100уйо). Вітрина - самовивоз, висота 190 см, ширина біля 80 см, глибина біля 65см. фото неякісне- роблене тіліхфоном.

http://cs305508.userapi.com/v305508777/1ba0/YKz5u7CY2ao.jpg
http://cs305508.userapi.com/v305508777/1bb0/BxiNxftZidU.jpg
http://s11.radikal.ru/i183/1002/6c/e7463977449a.jpg
http://s004.radikal.ru/i208/1002/5c/7ac5b8f44332.jpg
http://s48.radikal.ru/i120/1002/8a/0360faccbc38.jpg
#4
Може в когось вдома валяється без діла підстаканник до ровера з плящиною, то я би з радістю його виміняв на якесь файне пиво!
#6
Поїхали ми якось з дівчиною на прогулянку до Дрогобича. В першому ліпшому кіоску купили карту і пішли гуляти, вивчати та оглядати культурні пам'ятки і цікаві місця. Найбільше запам'яталась дерев'яна церква святого Юри, бо в ній розписи були виконані безпосередньо на дерев'яних стінах і куполі (законсервовані від руйнування спец. лаками і клеями) та солеварня. На останню ми потрапили дуже спонтанно і так би мовити удачно, правда, з другої спроби, бо на перший візит – то був якраз обід і нікого не було, щоб нас пустили. Отже приходимо ми на КПП, і там нас відправили до начальства за дозволом. Начальство виявилось надзвичайно привітною і доброзичливою жіночкою. Вона нам і повідомила про неможливість потрапити безпосередньо в цех і до  шахти в даний момент, а запропонувала зайти через годинку. Так як ця пані мала якусь зустріч в центрі, то ми вирішили піти з нею. По дорозі вона нам розказала і всю древню і цікаву історію дрогобицького солеварного заводу і про його проблеми на сьогодні і про зношеність обладнання і про все інше наболіле. Паралельно, йдучи до центру, ми отримали прекрасну екскурсію і про саме місто і про деякі його пам'ятки, також нас завела в сувенірну крамницю і навіть показала, де найкраще швидко, смачно і недорого попоїсти, за що їй окреме велике Дякую. Коли ми прийшли в домовлену годину, то потрапили в її супроводі до безпосередньо соляної шахти, що являла собою качалку (таку якими качають нафту в Бориславі, невеликого розміру). Видобувають сіль в Дрогобичі ще з 1250-го року!!! І спосіб видобутку не дуже змінився за цей період, природні розсоли видобувають з глибини біля 60 метрів, далі їх накачують в спец. басейни (їх є 2, спершу закачують «ропу» в перший, потім в інший) і далі за допомогою газу доводять до кипіння і випаровування води. Сіль, що залишається вибирається спеціальними скребками і далі по конвеєру йде на просушку, подрібнення і розфасовку. Також ще завод випускає і йодовану сіль, йодид добавляють в сіль під час її просушки і подрібнення в центрифузі. За якістю і властивостями дрогобицька сіль є однією з найкращих як в Україні, так і в Європі. Вона повністю розчиняється в воді і має в своєму складі калій, магній, залізо, бром. За розповідями пані запасів розсолу ще хватить і нам і нашим дітям і ще й правнукам. Крім цього є ще 2 чи 3 законсервованих розвіданих джерела підземної ропи в навколишніх селех, за потреби, які також зможуть слугувати джерелом солі під майбутні солеварні в випадку збільшення попиту на сіль.
Дрогобич - гарне місце для одноденної поїздки яке варто відвідати.

Якщо хтось захоче потрапити на завод теж, то ось його координати: М.Дрогобич, вул. Солоний ставок, 27 т. (03244) 2-90-43
вікімап
Обговорення

#7
можливо в когось валяється, чи хтось може продати оперативку, ддр2, гіг, чи 2 по 512, чи хто шо має)) ??
#8
Основна тема.

Жирно! велике пасибі за інформацію! а може хтось вміє написати щось схоже із різновидом і ієрархією погонів в українській армії?
#9
розмірами як сучасні мікрохвильовки.
може хто має чи в когось без діла валяється
#10
Вітаю! От і настав той день, коли всі ми з вами можемо чітко і безпомилково визначити чи є в нашій країні цензура на телебаченні, чи немає.

Про мітинг в Києві можливо чули всі, але напевне не всі знають, що він там переростає у всенародний. Поруч з гаслами в ультимативній формі відмінити Податковий кодекс починають лунати все радикальніші і про зміну влади і про розпуск парламенту. Інформація про останні новини в текстовому варіанті можна відмоніторювати отут:

http://twitter.com/search?q=%23kat_ua

а безпесередньо те, що робиться на майдані в Києві можна спостерігати  онлайн отутечки :

http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1
#11
на днях був на копі зі знайомим і натрапив в лісочку на дуже гарно оформлену територію для любителей постріляти і побігати, майже як в реальних умовах під час війни. Окопи там, бліндажики, всьо як має бути. тільки от що саме цікаве: вирішили втикнутися в їх окопчики і на базу чи не погубили бува чого цікавого, і... ну дуже зацікавила одна знахідка прямо по середині штабу однієї з команд.. спершу то був невеличкий горбик, який в процесі підготовки до ігор перетворили на яму, облаштували по периметру огорожу і всьо таке. грунт - пісок, і в саому центрі штабу, на глибині десь 15 см виявили снаряд в діаметрі десь 250 мм!! і то в місці, де купа людисьок гоцає в войнушки.. цікаво , а чи при захопленні того штабу можуть суперники в якості перемоги влаштувати в ньому пожежу?? якщо так, то наслідки почує не тільки місто Брюховичі, а і напевне весь Львів!

Прохання для тих хто бавиться там сам, чи знає тих, хто там бавиться бути обережним, і якщо місце своїх розвах впізнають, то най повідомлять кого треб адля знешкодження  цієї цяцьки.. всяке ж бо може трапитись..
ось власне кілька фото для орієнтування:
#12
їдучи дорогою зі Львова до жовкви, після куликова по ліву сторону можна побачити на горбику склади стратегічних запасів.. десь чув шо в 90-ті там люди заробили собі на пів життя) може хто шо чув про ті склади, чи  варто їхати спеціально до них, чи є там яка охорона чи шось збереглось? вот координати
http://maps.google.ca/maps?ll=49.992402,24.051594&spn=0.006746,0.020599&t=h&z=17&lci=com.panoramio.all,org.wikipedia.uk
#13
Давній переказ про появу на тутешніх землях цілющих джерел вам залюбки розповість будь-який мешканець Онишківців, що в Лубенському районі на Рівненщині. Отож переказ каже, що в давні часи на місці джерел стояла церква. Та під час татарської навали, коли православний люд потерпав від знущань іновірців, ця церква, завдяки Божому Промислу, була збережена - вона увійшла в землю. Минуло багато часу. В Онишківцях збудували нову церкву. Та на тому місці, де стояла попередня, сталося диво. Дітлахи, що пасли в цій місцині худобу, якось знайшли тут ікону святої Анни. Все село зібралося того дня на місці старої церкви, щоб побачити явлену ікону, її було врочисто перенесено до храму. Та наступного дня ікони в церкві не знайшли - вона дивним чином повернулася на старе місце. Селяни потрактували цю подію так: святині не віддали належної шани. Тому ікону, після відповідного богослужіння, було вдруге перенесено в сільський храм. Однак зранку історія повторилася. Відтоді селяни зрозуміли, що праведна Анна сама обрала для себе місце і нікуди переходити не хоче. Тому тут збудували невелику капличку, в якій і зберігалася ікона. На цьому місці й забили цілющі джерела. Впродовж віків християни приїжджали в Онишківці, щоб викупатись у святій воді і позбутися тілесної та душевної недуги.

У часи войовничого атеїзму влада вирішила знищити місце паломництва християн. Капличку було розібрано і кудись вивезено. А самі джерела засипали торфом, а зверху ще й поклали важкі бетонні плити. Однак святі місця знеславленими не бувають. Джерельна вода пробилася струмком і почала живити навколишні ставки.

У 1991 році місцеві селяни знову очистили засипані джерела. Бетонні плити знадобилися для того, щоб вимурувати доволі величенький басейн, де нині збирається цілюща вода. Біля нього збудували кам'яну церковку, колодязь.
вся стаття отут:
http://www.pochaiv-hotel.at.ua/index/0-6

можна якось організувати поїздку, набрати водички, побувати в новому місці...
#14
отжде починаючи з завтрішнього дня тобто 02.06,2010 і до понеілка 5-го є можливість без домовляння з прикондонниками побувати на оборонний фортах першої світово війни біля села Поповичі мостиського району. вся докладна інформаціє розміщена отут:
http://fortmissia.com/content/blogcategory/62/290/lang,ua/
про варіанти добирання написано отут:
http://fortmissia.com/content/view/163/278/lang,ua/

#15
Плани / Кладка на ВЗ
31.05.2010 14:38:29
пропоную всетаки зібратися і проломити ту кладку...
#16
тутвово обговореннє!
#17
пропоную зібратись в суботу вечором і дослідити даний об"єкт. написано про нього трошки тутво http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,1713.0.html

отже субота 06,03,2010 об 22.00

мати відповідний одяг, і мінімум 2 дерела світла!!
#18
пропоную тутво дописувати про Ваші плани на найближчий час щодо катання на лижвах, чи інших штуках!
#19
пропоную акцію повторити в суботу, але удосконалити і шоб все було по якомусь плану, а не спонтанно ))
1 тема
2 плакати, лозунги
3 дисципліновано то якось провести, шоб всі принаймні в купі йшли))
#20
вітаю всіх кулєг з першим снігом! радіте)

хто знає, коли включать бугуля, кріселка на гірках?  в карпатах снігу побільше  випало ніж у Львові
буковелько