Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2401
Цитата: zelja від 17.09.2009 22:26:57
Ще иа візьму "Спираль унивирсальная защита" від комарів пачка 10 шт :)
"Спираль унивирсальная защита"  :) Звучит, як шось для захисту кубіт від небажаної вагітності  :)
#2402
   Дякую! і як то я забув про туалетний папір??? Знаю, шо гавтоматично покладу його у наплічник - але написати забув. Також про ніж забув...Виникла ідея створити тему "Кулінарія", а ще краще "Польова Кухня"  :) , дуже цікаво, а головне корисно ділитись власним досвідом по темі хавки - це не менш важливо ніж будь-яка інша частина походу.
#2403
 Однозначно на Арпаді багато чого знайдеться, сумнів нема!
#2404
Хм, дописую те, що я візьму із собов у поїздку на вихідні якшо кому цікаво буде:

 1) Спальник;
 2) Килимок;
 3) Ліхтарі - 2 шт. + запасні батарейки;
 4) Документи;
 5) Репіленти від кровососущіх тварєй;
 6) накидка якась на писок (даби не кусали за нього ті кровосусущіє тварі коли дрихнути у спальнику);
 7) манішка, фляга (до-речі, якшо у кого є манішка - беріть, бо наскільки я знаю вона є тілько у мене та Golem'а, що явно замало на таку кумпанію);
 8) ложко, вилко, тарілко, склянко (у Golem'а тіки 4 стопарика у комплекті);
 9) запасний одяг, шкарпетки, рушник тощо - предмети гігієни тощо;
10) накидку від дощу;
11) хфотоапарат + back'up батарейки(акуми);

із хавки:

   Дуже мені сі сподобали такі півлітрові шкляні закрутки виробництва фірми "Леополіс" типу (рис, гречка, перловка, горох) + курка. Та й зрештою Golem та Zelja зацінили під Червоноградом. Ціна на базарі на Дністерській коло 7 грн. за банко, дуже демократично. Звісно, мяса там небагато. Тому на 2 банки беру одну банку "петуха у власному соці + мархевка + перець + лавровий лист" за 7,80 грн. 2 банки круп + 1 банка "петуха" розігріта у манішці накормит трьох голодних дослідників єдноразово як пити дати. А особливо, якщо до цього буде хліб та якийсь соус (гострий - негострий по бажанню трудящих). Також звісно  рибку пару банок на два дні - ІМХО найкраще "Аквамарин" БиКи у маслі (бо гарно заїдається із вищевказаною стравою у разі потреби). Також канапки та варені єйця на перший день на обід. Мона кавалок копченого сала чи кібаси, троха вогірків, цибулі & часнику. НЕ забувати про NaCl (сіль у народі, вічно забуваю її взяти)  :(

  При розрахунку кількості необхідної хавки насамперед думаю тре керуватись режимом харчування:

  1) субота, обід - канапки із хати, єйця тощо = швидко та якісно;
  2) субота, вечеря, матрац - хавка описана вище + ГСМ у кількості потрібній організму (по моїх спостереженнях +25% від того шо вважається за максимум --> шоб два рази не бігати. Особисто візьму 1 дм3 горівки + стілько ж пива - до магазину йой як далеко бігти);
  3) легкий перекус із будуна у неділю (доїдання всього незахаваного напередодні) + багато води;
  4) легкий обід у неділю;

  Потому усе це все, що ми взяли кладеться на спільний стіл і споживається спільно. Тут тільки вказав свої думки, варіянтів є маса.

  Прошу доповнювати, якби шо забув!
#2405
а отож будемо їхати машиною і маршруткою, будемо зраня завтра домовлятись за час та місце
#2406
   Також вітаю "злого адміністратора"  :) Golem'a із 1000 повідомлень та новим статусом "Дослідник". Респект і уважуха!
#2407
завтра зраня почнемо домовлятись коли і як будемо їхати в суботу;
#2408
Бахіли можу позичити, розмір №3
#2409
   як не дивно, але це питання мучит мене із самого нинішнього ранку. Будемо чекати на Romchick'a, може роздобуде актуальні плани гідроспоруд міста Лева.
#2410
   Погоджуюсь із ДЖЕКСОН'ом, чекаємо колєгу із кумпелями у гості. Можна адресок твого форуму/сайту? При нагоді зайшов би до вас, почитав. Дякую!
#2411
так, мають покаятись! перед кворумом експлореру - то як мінімум!
#2412
  Думаю знайдеться, але ось що? На Четових Скелях валились нехило, по кількості пустих гільз видно було нам. А на ВЗ - ХЗ, але сходити звісно при наявності часу однозначно треба.
#2414
цікаво, прайс в студію!
#2415
Наразі список виглядає так:

1) Golem та тавроджип;
2) Zelja;
3) Иа (inkognito);
4) Romchick;
5) I_am_name;
6) Gulya
7) Таras-Tinian (95%);
8) Akella (60%);
------------------------
9) YserL (на неділю);

Gleb;
Stinger;

Шось мало панове, тра більше  :)
Може хто із проекту "НЕтуристичний Львів" бажає приєднатись?
#2416
купуйте бахіли панове, зовсім не дорога річ, 40-45 грн. Ну і звісно + усім
#2417
    ну усе залежить від Yar-79, коли він матиме можливість зібрати тут людей із тру-металошукачами. Як зможе - так і буде тема у планах!
#2418
   Дуже повчальна річ, недавно була ментальна перепалка із Скіном із приводу трафаретів та позначок. Від себе можу сказати, що б у мене навіть рука не піднялась намалювати шось на стінах Одеських катакомб! Думаю не тільки у мене, а і кожного із нас!
#2419
    Дякую колєги. Не забувайте про YserL'a! Зачекайте но, на фото коли Ярослав усе це гарно відчистить і гарно у макро перефоткає. По його словах (а він спец у тому) там ще ніхто не рив "як має бути"(або рив давно і слідів незалишилось). Із непоказаного на фото, мушу сказати шо була купа осколків свинцевих від снарядів, гільзи від них, шрапнель тощо - проте ніц із того у доброму стані не збереглось, так шо просто мусіли викидувати.
   Судячи із кількості гільз (та часу їх виготовлення) жорстокі бої там тривали як у Першу, та і Другу Світові. Багацько чого ше можна знайти, тому виникла думка стати там табором на два дні коли у всіх зірки зійдуться і все гарно перевірити.
#2420
    Почалось нинька усе із того, шо зазвонив сьогодні по обіді Ярослав Yar-79 із пропозицією вибратись на Четові скелі та промацати їх тру-металошукачем. Оскільки часу було мало, тому прошу вибачити колєги шо тему у Планах не створював - єдиного кого знайшов - YserL'a. А отож був Yar-79, YserL та я. Швидко заїхали у Лисиничі, за церквов завернули наліво, залиши машину та піднялись наверх.

   Були озброєні супер-мега-металошукачем Garrett GTI 2500 PRO, ціна на сайті. Усі були на скелях і усі знають як то усе виглядає. Скажу, більше - велику частину знахідок ми знайшли або на дорозі або у траві на матрацних місцях де усі бухають.

  Отож, список знайденого:
  1) купу кришечок від совітської горівки (і не тільки);
  2) те саме від пива;
  3) 3 свинцеві картечні кулі часу першої світової;
  4) 8 стріляних гільз калібру 7,62 часу виготовлення від 1888 по 1917 р.р, маркування коло капсуля IW, III(або Ш) + переплетені букви С та R, III(або Ш)  + латинська буква "бета", V + австрійський герб;
5) гільза від Парабелума 9 мм. 1942 р.;
6) невідома гільза, пістолетна калібр 7,62, напис КFN;
7) гудзик радянсько-солдатський періоду ВВВ;
10) 10 копійкой 1953 року;
11) 1 німецький пфенінг 1979 року;
12) значок старий нагрудний "Львів" (із серпом та молотом);
13) 5 патронів калібру 7.62 (від карабіну, з тупими свинцевими кулями у обоймі), пракчитно ідеальний стан (усередині порох сухий);
14) і увага, прямо на спуску знайшов Yar-79 3 австрійський Крейцери (одна монета) 1812 року.

Фото буде далі, прохання зачекати.