Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2521
    Під час прогулянки по вул. Куліша зайшли із Зелею у внутрішній дворик одного із будинків (нумер здається 45 або 47, фактично на самому кінці вулиці, по лівій стороні якшо йти з центру. Орієнтир - довгий підїзд, метрів із 40 шо закінчується гратами) і надибали на ось такі гарні залишки підйомних механізмів - крутили їх явно руками, механізми ще досі вертяться без скрипу.
#2522
ось туди власне не встигли сходити - бачили тілько здалека. Маю надію, в неділю поправимо цю ситуацію
#2523
2 yar-79: там ше залишись багацько  :)
2 gleb машиною точно тебе нікуди не пустять, спалишся. Тра заходити як я писав вище - із стророни витоку Полтви, а там хіба танк проїде  :)
#2524
1) В штольні ми інколи їздимо.
2) Перевірю, де це точно!

1) та 2) десь суперечать один одному, вам не здається?
#2525
100 пудово, чекнув на своїй трубі  :)
#2526
декілька свіжих фото із залазу-вилазу по вул. Чорновола-Під-Дубом
#2527
Гумор / Re: Смішні Фотки
25.08.2009 21:53:52
спеціяльно для Golema від мене та Зелі  :) Головне правильно поставити наголос  :) вул. Замарстинівська, № > 21
#2528
    Троха вирішили сьогодні під пиво із Зелею прогулятись в околицях Куліша-Чорновола-Липинського-Замарстинівської у штатському вбранні. Давно планували сходити на об'єкт на кільці Чорновола-Липинського. Знайшли ВШ, пролізти можна. Плануємо бути там об 19-30 завтра, чекаємо бажаючих. Хто має бахіли - незле було б захопити із собов. Декілька поверхневих фото далі
#2529
 не нюхав...але бажаючі можуть понюхати  :)
#2530
   і то чим раніше, тим краще - в ідеалі же би ви були там на 09-00 ранку, що означає - у 08-30 на Кривчицях. Туди їдуть маршрутки, гугліть. Доходите до джелізнодорожного переїзду, йдете наліво до того місця де труби із водов перетиняють колію (десь із 1 км), завертаєте направо круто - і за 250-300 метрів Полтва вже витікає. Йдть на запах, не помилитесь  :) Можливо до вас приєднаюсь в неділю як планів не буде, є куточок котрий ми ше не відвідали.
#2531
  Якшо маш абонент в Стефаника - можеш запросити шось для читання відти. Звісно якшо точно знаєш шо тобі треба і маєш терпіння поки то відти принесуть  :)
#2532
    Треба просто регулярно форум читати - ось вирішення усіх проблем. Твого нумеру Chuhaystur не мав, тому й не перезвонив напередодні(хоча за добу до походу усе було на форумі). Зеля проспав, Акела мабуть аналогічно...Йдіть у вихідні, краще в неділю моя добра вам порада - інакше є ризик наявності великої кількості начальства, котре може потребувати узгодження із ще вищим керівництвом ітд ітп...коротше ризик шо вас випруть якісно зростає. ІМХО - вихідний день коли тільки диспетчери на роботі і жодного керівництва
#2534
Знайдено під час вилазки сьогодні у залі первинної очистки на гівноавтоматах. Координати студентського у мене, мої контакти в деталях  :)
#2535
     Якшо хто знає панянку Наталію Шершон, що має щастя вчитись на денній формі навчання у Рівне, в Державному Базовому Медичному Коледжі, група 1с/с А(9) --> за подяку у приватному порядку(на фото не зле виглядає  8) ) підкажу де знайти її студентський  :)  :)  :)
#2536
Додаю свої фото, що пройшли цензуру. Тутко вони
#2537
Гумор / Re: Смішні Фотки
24.08.2009 18:09:49
  Зайшли ми сьогодні із Romchick'ом після "Очисних споруд" пивка в центрі взяти. Про кетчуп до шашлику - знаю, но от шоб каберне до шашлику  :)
#2538
причому фоток буде дійсно багато - бо фоторафував багато хто (свої викладу завтра до обіду на пікасу). Кусайти си лікті хто не пішов (не зміг).
#2540
 супер! тра буде якось попасти туда!