Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Skinnyman

#1
2 inkognito:
ше раз напишу  :) Та бувають в вас терки регулярно - не буду ж перекопувати всі теми, тим більше, шо повідомлення може постирані. Просто троха кумедно як народ зразу рветься бити зуби  ;D 5 це було випадкове число. Оскільки не ви придумали дігг і не ви збудували цитадель, то і не вам малювати на об'єктах. Навіть те, шо ви там прибирали (за шо ріспект), не дає ніяких бонус-поінтів в такому випадку.
"Трохи вибачився" - це моє повідомлення про те, шо я перечитав перший пост і частково визнав свою неправоту.

2 explorer:
Якщо проводити паралелі з маркуванням веломаршрутів, то інфа ж не видряпується на деревах! І не в кількох екземплярах відразу! От прийде на вежу хлоп, якому виявиться, що дзюрка в стелі - ідеальна для тестування динамічного діапазону фотика. І намалює ше лінк на фотофорум. І на експлорері мова спілкування - українська. От прийдуть рускагаварящі з інших форумів і також залишать лінк...
Короче я не уявляв скільки метрів кубічних букв спричинить моє домахування до трафаретів. Просто я думаю, шо вам також хочеться приходити на нерозмальовані об'єкти. І ше раз - я не проти ідеї, а проти методу. Зрештою, таким чином на форум може потрапити не лише та людина, яка шукає інформацію, а й та, яка нею може поділитися. Ну і використаний балон потім же просто поповнить купу в Грибовичах, шо не є енвайронментал френдлі  ;D

Словом, думаю, стільки зайвих проблєм - через обмеження спілкування на форумі - в рєалі, напевно, набагато швидше би порозумілися.
Щоб нарешті припинити флудерастію, буду заходити, як і раніше, гостем раз в пару місяців - шобе нікому не муляло очі  :) . І тут поставлю масну крапку. Ось вона: .

З ріспектом і успіхів!  :)
#2
Мна, очевидно наші погляди кардинально відрізняються... Ато я думав, що вже договорилися та й знайшли щось спільне. Моя точка зору - об'єкт після відвідин має залишатися якомога подібнішим до оригінального стану. Це все. Нав'язувати свої потуги всім, хто приходить на об'єкт, на якому ви відмітилися... Ну шож... А небажання просувати форум нормальними способами взагалі не знаю як пояснити. А якшо людина прийшла на ваш промаркований об'єкт і не помітила лінку? Написала в гуглі "цитадель" і не знаходить вашого форуму... Зрештою, inkognito, судячи зі всього, гугл - це єдине, на що ти спромігся, коли шукав інфу про мене! Навіть странічьки фкантакті не знайшли!  ;D

Не буду вчити про "лінки до об'єктів" - здається, даремно (а то далеко не ядерна фізика і не квантова механіка) і то не до мене. Також дивним є прискіпування до бескиду (більше ж нема до чого  :-\ ) і до лісапєдіків (більше ж нема до чого  :-\ )... Задні проходи колеса - і тут все прояснилося  ;D

Я завітав висловити свою думку про ваше хвилювання про випадкових перехожих, палке бажання надати їм нових знань і збільшити своє коло друзів. Я це зробив. Крім цитаделі я ні про шо не можу балакати - жодних інших прикладів - це ж Ви винахідники діґґу!

І взагалі - коли раніше не зайду на експлорера, постійно хтось комусь збирався чистити рєпу  ;D Звичайно - то ж набагато крутіше вп'ятьох (чи скільки там) роздати тягла якомусь слабаку, ніж завалитися в кабінет до людини, яка рішає і якій ви платите гроши, і організувати так, шоб більше не треба було гімна виносити.

Совок йома.

2 explorer: справа в тому, що ті малюнки також можна певною мірою розцінити як хамство. Якщо отак кожен почне робити шо завгодно... Що би ви сказали, якби в місті почали з'являтися мальовані лісопєдіки? Ше й з підписом - скіннімен!  ;D Своє повідомлення я пояснив і навіть трохи вибачився за нього  ;D

2 Chuhaystur: Так, я раніше цього не писав, а ти ж всю дискусію перечитав, тому повторюся - я дійсно ніколи-ніколи нічого ніде не прибирав, тим більше на цитаделі! Вибачайте, винахідники діґґу і першовідкривачі Калічої гори!

писи: більше переливати з пустого в порожнє не бачу змісту, тому можна не "розгортати невдячну справу". Також нічо не маю проти шоб потерли мої повідомлення і ше більше знизили репутацію  :o  :'(
#3
2 Akella:
Цитуватидля того щоб хтось,хто випадково на нього зібреде і зацікавиться обєктом міг зайти на наш форум і тут розкажуть все що відомо про об"єкт
При всій повазі до Вашої роботи, маю в певних випадках сумніви, що експлорер - першоджерело достовірної інформації про певні об'єкти. Ефективніше пофоткати об'єкт, повісити фотку в панораміо чи ше десь, в описі дати лінк на пост... Варіантів безліч, до того ж таких, які будуть приводити до Вас дійсно зацікавлених людей. А так - намалювали лінк, хз шо там і хто там - невідомо чи взагалі має відношення до об'єкту.
Решту залишу без коментаря зі зрозумілих причин.

2 Golem:
Я пишу лише від свого імені і висловлюю думку тих людей, які разом зі мною бачили малюнок. Я не бачив і не знаю що і де вішали Тарас і білий Лис, як і не знаю їхнього ставлення до подібних вчинків. Цитадель - то не приватна власність і не форум, де можна заходити і сходу ліпити шо завгодно. А "суперечка" то вупше  ;D Навіть згадувати не тре  ;D Якшо шось не влаштовує - стираєм повідомлення, бан і всьо, я не збираюся рахувати попередження чи займатися подібною дуркою. Все, шо хотів написати, я написав.
#4
1-2) З іншого боку, вежа не є чиєюсь приватною власністю. Те, шо вона подестрояна, не значить шо там можна робити шо хоч. Просто я досі не побачив причини - НАШО ви то робите. Звичайно ж, пів а4 не проблєма, але одне а4 до іншого і вже вийде ватман! До того ж, звідки я мав знати чи то не ліпиться на ратушах/арсеналах?
3) та, не вийшло, про то вище  ;D
4) ну я не фапаю на той рейтинг, просто див. 1-2 - для чо-го? Я в тому ж першому пості запропонував - замість кількох балонів можна купити банер на досить таки відвідуваному сайті і мати цілу гору хітів і іншої тої фігні.
5) недовго і нерегулярно було - не стало з ким  :(
6) порівняти важко, бо звикається до засраності. Якшо ти про мій "блох" , то от глянь пост про вежу в Кракові. Побувати коло неї то є машина часу. Там ніхто не гадить, нема жодного тегу на-пів-а4. Якшо ти випивав біля нашої 12 років тому, то там би аш просльозився від флешбеку! п.с.: на тому блоху буде і про дігєрство - все ніяк нема часу написать  ;D
7) за весь час я бачив тільки одного - він почав рісавати коли я був нагорі, тому думав шо нікого нима. З ним я пабазарив. Авторів інших шедеврів не бачив. Написав сюди, бо авторство було вказане  :)
#5
Може якось і замутим!
Ну і я перечитав свій перший меседж та й вирішив шо все-таки троха загнався  ;D Ну але то було по свіжих враженнях! Піс!  8)
#6
2 Akella:
Ну покишо я просто рекомендував людям Ваш форум. Є підстави вважати, що навіть це було ефективніше в плані реклами за "маркування". Хочеться запитати - а якщо не промаркуєте об'єкт, то потім заново не знайдете, чи як?

2 Incognito:
Перепрошую, я не думав шо ви всі такі сурові, якось розраховував на гумор і тд.

Ок, пояснюю ше раз свою позицію, бо покишо Ви, шановне панство, виглядаєте на блондинок (смайл). Мене засмучує конкретно стан цитаделі. Якшо Ви там були ше якихось 5 років тому, Вам буде прикро за стан тіє ж південної вежі. Зрештою, захочеться роздати тягла тим людям, які розбирали з неї цеглу. Тим людям, які завалили підземні проходи сміттям. 9 років тому на тій вежі було набагато менше графітизму - і виглядала вона набагато краще (це також не лише моя думка)! Тому моя позиція - краще витратити час та гроші на захист тої цитаделі від всяких криворучків, ніж на "маркування". І ріспекту більше буде, і реклами.
#7
Нє, ви не розумієте. Якби то була лише моя думка, я би і тримав її при собі.

2 Akella:
1) проти балону і трафарету нічо нема проти за умови, якшо воно мудро використовується, а не фігачиться де попало.
2) чо це я маю шось придумувати? Нафіга маркувати ті об'єкти?
3) звалю, не хвилюйся.

2 Incognito:
Я так і виглядаю, тому і маю такий нік  ;D
На 10-ти хвилинній спам-пошті я регаюся на всіх форумах, на які пізніше не планую заходити - все просто! І в тебе багата уява  ::) Ти всю правду про мене написав  :-[ Я тепер боюся знайомитися з вами "поближче"!

2 YserL:
Інфу я і сам можу дати  ;D Тому і зарегався під тим самим ніком  ;D І без проксяків  :D

І все-таки - хтось по темі напише? Нашо ви ліпите свої малюночки?  ::)
#8
Привіт, дівчата!

Я оце побачив на цитаделі ваше мальовидло, та й вирішив зайти поділитися враженнями. Звичайно ж, мені не відома висока мета, яка спонукає вас тагуватися де лиш очі видят, але, все-таки, надворі 21 століття, а на стінах з метою реклами (це ж має бути реклама?) малювали десь до початку 20-ого, нє? Такшо може замість купувати балона ліпше за ті гроші банер десь повісити? Чи ше шось мудре придумати, а не отаке уг? В крайньому випадку намалюйте собі на чолі, чи як!

Ібо коли такий тупняк бачать деякі люди, вони роблять висновок, шо експлорер.львів.уа - зборище гопніків, які недалеко втекли від афтарів всього іншого на стінах цитаделі і тд.

Чус!