Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1121
 а може то замовити аляганські капелюшки із логотипом експлорера?  :)
будуть гарно дивитись разом із спецформою  :)
#1122
Шановні, непрофільні питання, зокрема же до "бариг" - будьте ласкаві в приват.
#1123
Знахідки / Re: ВОПи
07.03.2011 22:21:41
То із прочитаного в неті, зокрема у Вармеева. Пише тут, ще цікаво тут. Не можу із паном Вармеевим не погодитись, зокрема у оцінці діаметру убойної дії Ф-1.  Усім рекомендую до прочитання, цікаво & пізнавально! І на кінцівки корисно, як хто копає  :) (але вони там усе і так знають і без нас)
#1124
     А я купував доволі раніше на базарі, у пакетику. Просто білі кристали. Згоден із Linuxoid'ом же підійде буль-яка кислота адекватної міцності --> концентрована соляна, сірчана чи азотна кислота мабуть тутка буде малопомічна  :)
#1125
 А чи державного не є на почесне місце? І москальського російського під ритуальне спалення?
#1126
 Слушна ідея, Гуртом батька бити легше. Від себе можу додати, що можу без особливих проблем організувати безкоштовну доставку безпечного вантажу у Львів із Києва, Дніпропетровська та Миколаєва. Та й зрештою, із інших обласних центрів, але для того трішки доведеться помучитись відправнику.
#1127
Цитата: swordlord від 07.03.2011 13:42:57
Попрошу всіх хто зголосився принести гроші до СЕРЕДИ 8 березня  
в Пивничку Стінгеру з прикріпленими листками де написано від кого і контактний телефон.
Бо бачу, що то вже майже вся партія по диму намітилась.

Кинь алкоголь та наркотики, СЕРЕДА то буде 9-е БЕРЕЗНІ  :)
Народжуй здорових дітей як то на стінах писали.
#1128
Цитата: Машиніст від 05.03.2011 17:58:12
В Лондоні при земляних роботах досі знаходять масові поховання часів Великого Мору (чуми) 1665 року. В Хіросімі - поховання жертв бомбардування. І... нічого страшного не відбувається.

Ага, Британія та Японія. Тому й ніц не відбувається. Варто розглядати дане питання в контексті держави, де таке неподобство відбувається.
#1129
+, було цікаво почитати. Окрема подяка за незасраний форум, себто фото гарно заляті на Пікасу.
#1130
+, а чи можна було б фото залити на Пікасу, а не на сRadiCAL.ru? Багацько народу тут ся попалили, заливши фото на СрадіКАЛ.ру, ффКантактє, qip.ru та іншу схожу муть. Повірте, так прикро читати гарні старі звіти із котрих на форумі тільки текст залишився...

З.І. Авторе, де лінк на Обговорення? Тутко та у інших новостворених тобов темах --> потому розгрібати банани від ошкірок (зерна від плевел, цінну інфу від такої, що інформаційного навантаження не несе) буде вкрай тєжко та накладно.
#1131
   Кажуть, що вже в продажі. Можна звонити і питати тутко:

    Менеджер з продажу Ірина Пелішок
    Тел.: +380 32 264 24 23
#1132
корпус до Терри куплений на радіобазарі - здається поцуплений із великої партії дозиметрів, що спеціально для Росії виготовлялись.
#1133
Цитувати2) 7 годин підземелля, котре має величину невеликого містечка з розгалуженою системою тунелів (крайня точна за 3 кілометри від входу) для диггера забагато?)) Звісно, раніше можна буде піднятись.

500+ метрів під землею як мінімум може комусь на вуха конкретно натиснути. І ніхто не знає наперед, що це може статись саме із ним - мене цікавило саме із точки зору безпеки - якщо комусь кепсько стане, чи можна у fast-режимі піднятись назовні. Дякую за відповідь!
#1134
Як писав eXplorer "Make love, not war", а співав то здається Леннон - чиста правда. При зустрічі поствлю Deviant'у велику фляшку смачного пива! Так тримати!
#1135
чи можна детальніше?:

1) Зрозуміло, що спуск вниз то є вівторок та п'ятниці - коли і як можна пройти інструктаж? На котру годину, який день і кілько часу то займе?
2) година на перевдягання то направду щедро, 7 годин внизу для непідготовленої людини то може бути реально тяжко - чи буде можливість раніше піднятись вгору?
#1136
Щиро Вітаю Станіслава, Колю та Петю!

  Можливо, Ви НЕправильно прочитали моє повідомлення чи не зрозуміли, те, що я в нього вкладав. Отож, повторю, по логах моєї проксі на той період часу набралось 5,2% йолопів, що пробували *.kiev.ua (котрий я пропонував замінити на kyiv.ua), замість коректного lviv.ua. Звісно все відбувалось відносно контексту eXplorer. Себто тема про те, що eXplorer.lviv.ua != explorer.kiev.ua.
  Вже потому був чекнутий eXplorer.kiev.ua - і ба, що ми там бачимо:
 
Цитуватиhttp://explorer.lviv.ua/forum/ - сайт прикольный, но название ацтой.
Вважаю, що Ви образили нас першими, і не маю бажання як Ви коректно висловились вступати у дискусію із персонами, що думають "ушлепка, решил не вступать в дискуссию, ибо на дебилов не обижаются, и молча удалил его со списка"

  НАРОДНА МУДРІСТЬ: Не сперечайся із де;%лами, інакше вони опустять тебе до свого рівня та потому задусять власним досвідом.

ЦитуватиВопрос, к чему весь шум? Вы действительно считаете, что я настолько фанатею от вашего мега-крутого форума, что решил стырить у вас адрес сайта?
Ви не бачитие різницю між доменами? eXplorer.lviv.ua = eXplorer.kiev.ua? Мож варто спочатку подумати, а вже потому дописувати?

  А тепер на закінчення: Ви як мінімум порушили Правила нашого форуму №1.2 та №4.8.3 та №4.8.5. Правила лежать тут. Вважаю, що мудра людина спочатку повинна прочитати правила форуму на котрому фактично є Гостем, а вже потому дописувати виходячи із прочитаного.
#1137
+1 я б приєднався, якщо після 13-00
#1138
Скосила мене та сама зараза, що й Роя та Зелю - Romchick їде на мому місці. Нажаль, не зміг дозвонитись до Golem'a та повідомити його про це, але, гадаю він проти не буде жодним чином.
#1139
+1 злий модератор також буде як сі влізе  :)
#1140
 та певно також підпишусь. Хоча це все так дико сумнівно...Така висота, які там тунелі та навіщо? Які РЛС  в центрі міста? Навіщо? Хотів би я на ті тунелі поглянути в бічному розрізі, зокрема на кут нахилу...Що б там могло по колії їздити? Зрештою, на Кривоноса ВЧ ВПС здається - так, що  не виключено, що дані з РЛС стікались туди, а тунелі вже навіяні Львівським епосом.