Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Gringo

#1
"давай десь у наступну суботу неділю або десь на тижни я тобі дам знати коли туда будем збиратися ти краще взнай кудою можна ще тепер потрапити в підземелля"

ок - домовились! тільки я пару днів ше в Києві буду - сесія


#2
і я б у цитадель залюбки!!! 80675428895 скиньте пліз смс-ку як надумаєте
#3
http://www.hw.net.ua/art.php?id=26926
??? :o Ось надибав такий текст, вибачайте якшо боян!
#4
одному  йти не особливо бажання виникає! тому прошуся в компанію ::)
#5
може планується відвідати ті місця? хотів би взяти участь також!
#6
Як на рахунок вилазки в район цитаделі! дуже хочу там побувати.
#7
там ще в полі по середині тієї відстані є проміжний колєктор, але він завжди був затоплений, тому шо там - невідомо! а так все просто, на моїй вулиці будинки не старше 10- років (всі новобудови) ну і ми власне врізалися в той водопровід що повз нас на Дубляни йде, - там це все і узгоджувалось. Ну а  головний маєток в Дубянах за розмірами такий же як і палац потоцьких!
#8
Мої догадки були майже правильні:
ЦитуватиAugust 8, 2005, SLOD    
это шло куда-нибудь к какому-нибудь уже не существующему фильварку или в район Малехова, Збоищ или Голоско.


Шо саме цыкаве - Фільварок в Дублянах існує, там зараз сільрада і ше якась хрєнь, в цілому об"єкт доволі цікавий, бо нічого особливо про нього не відомо.
#9
На рахунок "UJECIE ZRODEL" - то це дійсно джерело!!! У 1998 році переїхав жити у передмістя (с.Малехів одразу за базаром Галицьке перехрестя). так от там цю споруду називають Водоцвянок. Ми тоді лазили усередину, особливо цікавого там немає нічого, вхід по східцях донизу метра на 1,5-2 далі йдеш по містку під яким власне і акумулюється вода із джерела, потім перпендикулярна коридороподібна кімната, посередині якої той же місток. вода звідти до сих пір забезпечує частину мітечка Дубляни ну і Малехів. Основне призначення  було забезпечення паньського маєтку у м.Дубляни. Ну а заварили двері через те шо вічно якісь бомжі кидали туди сміття і були перебої з нормальною водою!!!  >:(